σε οποιον φανουν ανεπαρκη να με πει και γιατι ???? δεν γινετε........ ολα εχουν υπερ και κατα το θεμα ειναι που ειναι η μεαγαλητερες συναντησεις η να το πω καλητερα αποστασεις,,, δεν γινετε εγω που συνηθως τα παπια τα βαραω σε νορμαλ αποστασεις 15-25 μετρα να ριχνω με 4ρια και 3ρια !!! που κα στο φιναλε σε αυτα τα μετρα τα παιρνω και σχεδον σιγουρα σχεδον λεω γιατι κανουμε και λαθοι δεν φταιν ολο οι σφαιρες χαχαχα !!! να βρασω αυτα που παιρνω απο οριακες αποστασει και ριχνω 30 σφαιρες να παρω ενα τυχερο παπι με 4αρια και τα 3αρια και τα ποσα χαμενα που πανε και πεφτουν 3 χιλιομετρα πιο μακρυα ,,και οταν ερθει καποιο πουλι κοντα στο καρτερι π.χ 15 μετρα να εχω μεσα 3ρια 4ρια και να ριχνω 3 σφαιρες και να μην κανω τιποτα με τα λιγοστα σκαγια και δεν απρολαβαινει να ανοιξει τιποτα,, αν πω και οτι οτι εχω και πολλα γραμαρια στης κοντινες αποστασεις αστο δραμα !!! θελω τα σιγουρα οσο γινετε να τα παρω !!! γιαυτο ενα ειναι το νουμερο που και κατεβαζει τα παπια απο το θεο και στα κοντα κανει θαυματα και ειναι και επαρκει σε σκαγια το 6αρι εγω το παιζω σε χαμηλα γραμαρια δεν γουσταρω ανακρουσεις ουτε αργες τουφεκιες γρηγορα πραγματα και σχεδον απανω στο πουλι δεν εχω χρονο για μεγαλες προσκοπευσεις δεν βαραω τα πουλια στο θεο !!! παιζει και ρολο πως κυνηγας παπια γιατι αλιως κυνηγαει ενα παπιοκυνηγος παπια και αλιως ενα που καθετε στο συνορο στο ρυζι η επανω στον δρομο και παει ολη την σεζον μονο οταν χαλαει ο καιρος για παπια δεν κηνηγιουνται ετσι τα παπια θελουν δουλεια και προεργασια 5 φορες χαλας τα απογευματα να δεις τι παιζει και μια κυνηγας ,, αστο μεγαλη συζητησει !!! οταν εχει πολες υγρασιες και κρυο αρκετο τοτε ειμαι υπερ της πυρητιδας MB π.χ κοιτα τα πελαγκρι δεν μασαν ειδικα τα 6ρια αν και χανουν λιγο σε σκαγια λογο ιταλιας αλλα θεριζουν και ουτε ανακρουσεις και τρελες τα 32 αλλα και τα 36 ειναι πολυ καλα εχει και 35 γραμαρια ολα τα κανει η πυριτιδα ολοι η σειρα αυτη ειναι πολυ καλη αλλα λιγο η τιμη τσιμπαει αλλα τι να κανουμε !!! μετα για λιγο ποιο καλες μερες και ειδικα για ξεκηνηματα GM3 SPESIAL και διασπορας και σηγκετρωτηρια 32 γραμαρια εγω τα διασπορας τα δουλευω και χειμωνα και αρχες τα βραδια μονο αυτα,, λιγο ελαφρα κολωνουν στα πολοι κρυα αλλα λιγα πραγματα ειναι φανταστικα φυσιγκια για μενα για μερα και απογευματινο νουμερο 6αρι με κοντα στα 400 σκαγια μεσα ειναι θανατος τα συγκρετηρια και οσο αν σουρουποση για τα καλα για το καλο μισαωρο η τεταρτο διασπορας αν κραταει μικρα 8αρια αν εχει μεγαλα αντε βαλε και κανα 7αρι !!!