Βγαίνουν, μάλιστα ...μετά το λίφτινγκ της εταιρείας...αυτά παραμένουν military greenΕφόσον επιτρέπονται τα μολυβια
1.lambro καφε
2.lambro μπλε
3.super caccia
4.nsi pm 40 tecna (έχω την εντύπωση πως αυτά πλέον δεν βγαίνουν)
Βγαίνουν, μάλιστα ...μετά το λίφτινγκ της εταιρείας...αυτά παραμένουν military greenΕφόσον επιτρέπονται τα μολυβια
1.lambro καφε
2.lambro μπλε
3.super caccia
4.nsi pm 40 tecna (έχω την εντύπωση πως αυτά πλέον δεν βγαίνουν)
Ακόμα τα παλιά του πεθερού ρίχνω και είναι φωτιά μαύρη!Βγαίνουν, μάλιστα ...μετά το λίφτινγκ της εταιρείας...αυτά παραμένουν military green
Βγαίνουν Ηλία...εγώ πάντος δν θα έβγαινα οικονομικός να τα ρίχνω στα παπιά με τα 15.50€ που έχουν.....nsi pm 40 tecna (έχω την εντύπωση πως αυτά πλέον δεν βγαίνουν)
Κάποιον τοπικό βιοτέχνη δεν έχεις;Από 30 μέτρα και πάνω σε θερμοκρασίες από - 5 έως 5 βαθμούς με 3αρι κρυογενη ψάχνω κάτι καλό αλλά όχι και τρελά ακριβώ για τα κοντινά θα δοκιμασω πρωί σούρουπο να δουλέψω τα Wolf τα διασπορας 36 νο5 ή 6 τα bp 36 long rage τι άποψη έχετε ή τα winter 38 no5 και τα δύο όπως και το nsi pm40 tecna είναι ανεκτά τα 15.5 το κουτί πιο πάνω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω τα benelli δεν γουστάρουν όλα τα φυσιγγια γιαυτό γίνομε κουραστικός ζητάω συγνώμη
Όχι φίλε μου κοντά δεν έχωΚάποιον τοπικό βιοτέχνη δεν έχεις;
Όλα αυτά τα φυσίγγια είναι καλά...αλλά το καλά είναι σχετικό....θέλει δοκιμές επί χάρτου...με τον αυλό σου...θα έλεγα να παίξεις ως 36 γρ.βαρια....Από 30 μέτρα και πάνω σε θερμοκρασίες από - 5 έως 5 βαθμούς με 3αρι κρυογενη ψάχνω κάτι καλό αλλά όχι και τρελά ακριβώ για τα κοντινά θα δοκιμασω πρωί σούρουπο να δουλέψω τα Wolf τα διασπορας 36 νο5 ή 6 τα bp 36 long rage τι άποψη έχετε ή τα winter 38 no5 και τα δύο όπως και το nsi pm40 tecna είναι ανεκτά τα 15.5 το κουτί πιο πάνω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω τα benelli δεν γουστάρουν όλα τα φυσιγγια γιαυτό γίνομε κουραστικός ζητάω συγνώμη
Nsi percorso 36gr σε νούμερο 5 ή 4...Σε -5 βαθμούς μπορείς να ρίξεις και το b&p baby(είναι σκληρό φυσιγγι και θέλει κρύο).Από 30 μέτρα και πάνω σε θερμοκρασίες από - 5 έως 5 βαθμούς με 3αρι κρυογενη ψάχνω κάτι καλό αλλά όχι και τρελά ακριβώ για τα κοντινά θα δοκιμασω πρωί σούρουπο να δουλέψω τα Wolf τα διασπορας 36 νο5 ή 6 τα bp 36 long rage τι άποψη έχετε ή τα winter 38 no5 και τα δύο όπως και το nsi pm40 tecna είναι ανεκτά τα 15.5 το κουτί πιο πάνω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω τα benelli δεν γουστάρουν όλα τα φυσιγγια γιαυτό γίνομε κουραστικός ζητάω συγνώμη
Λαμπρο κιτρινο μεχρι 30 μετρα .Η τεκνα γαζωνει στα μπενελια , επισης το Biturbo το 38 πολυ καλο κ εξαιρετικο κ του Φαντομ το CreekΑπό 30 μέτρα και πάνω σε θερμοκρασίες από - 5 έως 5 βαθμούς με 3αρι κρυογενη ψάχνω κάτι καλό αλλά όχι και τρελά ακριβώ για τα κοντινά θα δοκιμασω πρωί σούρουπο να δουλέψω τα Wolf τα διασπορας 36 νο5 ή 6 τα bp 36 long rage τι άποψη έχετε ή τα winter 38 no5 και τα δύο όπως και το nsi pm40 tecna είναι ανεκτά τα 15.5 το κουτί πιο πάνω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω τα benelli δεν γουστάρουν όλα τα φυσιγγια γιαυτό γίνομε κουραστικός ζητάω συγνώμη
Μητσο μου έχει πει και ο Παύλος τα καλύτερα για αυτό του φάντομΛαμπρο κιτρινο μεχρι 30 μετρα .Η τεκνα γαζωνει στα μπενελια , επισης το Biturbo το 38 πολυ καλο κ εξαιρετικο κ του Φαντομ το Creek
Ο Παυλος που ειναι ρε Ηλια ;Μητσο μου έχει πει και ο Παύλος τα καλύτερα για αυτό του φάντομ
Έχουμε καμία 10αρια μέρες να μιλήσουμε,θα την παρω αύριο!Ο Παυλος που ειναι ρε Ηλια ;
Εγώ στα χωράφια προτιμώ τα μολυβια μπιλ...εφόσον επιτρέπεται ακόμα!Πειτε και κανενα με ατσάλινα ρε παιδιά. Πρέπει να τα βάλουμε στη ζωή μας πλέον.
Σε λιγο παντου ατσαλι ΒασιληΠειτε και κανενα με ατσάλινα ρε παιδιά. Πρέπει να τα βάλουμε στη ζωή μας πλέον.
Εκεί είναι που θα δούμε να γίνεται χαμός από νέους ιδιογομωτες πιστεύω.Σε λιγο παντου ατσαλι Βασιλη
Ποιος θα προτιμούσε ατσάλια από μολύβι; Το λογικό είναι κανεις...Εγώ στα χωράφια προτιμώ τα μολυβια μπιλ...εφόσον επιτρέπεται ακόμα!
Έχει ατσαλια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα άμα πέσεις σε νούμερο!και τα biturbo και τα nsi και τα rc!τα αμερικανικά είναι σίγουρα φωτιά!σε ορισμένες πολιτείες έχει απαγορευτεί γενικά το μολυβι παντούΠοιος θα προτιμούσε ατσάλια από μολύβι; Το λογικό είναι κανεις...
ακομα φωτια ειναι !πολυ καλο φυσιγγι.Ακόμα τα παλιά του πεθερού ρίχνω και είναι φωτιά μαύρη!