Για κάνε ένα review ποια εμπορικά έχεις ριξει και σου έκαναν καλή εντύπωση!Ο Παυλος που ειναι ρε Ηλια ;
Για κάνε ένα review ποια εμπορικά έχεις ριξει και σου έκαναν καλή εντύπωση!Ο Παυλος που ειναι ρε Ηλια ;
Ηλια δεν γραφω μαρκες κ εταιριες , ολα σχεδον τα ειχα ριξειΓια κάνε ένα review ποια εμπορικά έχεις ριξει και σου έκαναν καλή εντύπωση!
Αν κ έριξα την νέα συσκευασία στο μπεζ κάλυκα, ποτέ δν με πρόδωσαν τα συγκεκριμένα στο βάλτο....τη με πάγο, τη με βροχή, ένα κι αυτό!! Κοντά, μακριά!! Αλλά το 13.90€ που τα έπερνα το 2015 έτσουζε....γι'αυτό και τα αντικατέστησα με τα Winner 36 (MB36) του Κουτουμάνου...Δεν μπορώ να πω οτι είμαι κυνηγός του βάλτου αν και στο παρελθόν έχω κυνηγήσει αρκετά. Ακόμα θυμάμαι, κρύο, κουνούπια, και έναν <<συνάδελφο>> που ενώ εγώ έβλεπα ένα κοπαδάκι με πράσινα α έρχεται να αυτοκτονήσει κατά πάνω μου στην φυλάκτρα, μακρυά ακόμα αρκετά έστριψαν απότομα....σηκώθηκα από την φυλάκτρα και ψάχνοντας να δω εάν με είδαν και έστριψαν είδα τον τύπο πίσω μου στα 20 μέτρα με τσιγάρο στο στόμα να περπατάει λέγοντας μου.... καλημέρα....δεν έχει τίποτα σήμερα.....χαχαχα....πάντως τότε χρησιμοποιούσα αυτά τα 38άρια με Tekna...και μπορώ να πω οτι ήμουν ικανοποιημένος όταν χρειάστηκε....
View attachment 11905
Eκει που επεσε ενας καλυκας Maionchi φυτρωσε ολη η nsi τι να λεμε τωρα ρε παιδες.Δεν μπορώ να πω οτι είμαι κυνηγός του βάλτου αν και στο παρελθόν έχω κυνηγήσει αρκετά. Ακόμα θυμάμαι, κρύο, κουνούπια, και έναν <<συνάδελφο>> που ενώ εγώ έβλεπα ένα κοπαδάκι με πράσινα α έρχεται να αυτοκτονήσει κατά πάνω μου στην φυλάκτρα, μακρυά ακόμα αρκετά έστριψαν απότομα....σηκώθηκα από την φυλάκτρα και ψάχνοντας να δω εάν με είδαν και έστριψαν είδα τον τύπο πίσω μου στα 20 μέτρα με τσιγάρο στο στόμα να περπατάει λέγοντας μου.... καλημέρα....δεν έχει τίποτα σήμερα.....χαχαχα....πάντως τότε χρησιμοποιούσα αυτά τα 38άρια με Tekna...και μπορώ να πω οτι ήμουν ικανοποιημένος όταν χρειάστηκε....
View attachment 11905
Αν κ έριξα την νέα συσκευασία στο μπεζ κάλυκα, ποτέ δν με πρόδωσαν τα συγκεκριμένα στο βάλτο....τη με πάγο, τη με βροχή, ένα κι αυτό!! Κοντά, μακριά!! Αλλά το 13.90€ που τα έπερνα το 2015 έτσουζε....γι'αυτό και τα αντικατέστησα με τα Winner 36 (MB36) του Κουτουμάνου...
Eκει που επεσε ενας καλυκας Maionchi φυτρωσε ολη η nsi τι να λεμε τωρα ρε παιδες.
Σηκωνες το οπλο και μυριζε θανατο το μπατακι.Αυτα ειναι οικολογικα για ψυχοπονιαρηδες!
Και εμενα καλο μου φάνηκε αυτό,το pm 40 ακόμα καλύτερο!!!!Δεν μπορώ να πω οτι είμαι κυνηγός του βάλτου αν και στο παρελθόν έχω κυνηγήσει αρκετά. Ακόμα θυμάμαι, κρύο, κουνούπια, και έναν <<συνάδελφο>> που ενώ εγώ έβλεπα ένα κοπαδάκι με πράσινα α έρχεται να αυτοκτονήσει κατά πάνω μου στην φυλάκτρα, μακρυά ακόμα αρκετά έστριψαν απότομα....σηκώθηκα από την φυλάκτρα και ψάχνοντας να δω εάν με είδαν και έστριψαν είδα τον τύπο πίσω μου στα 20 μέτρα με τσιγάρο στο στόμα να περπατάει λέγοντας μου.... καλημέρα....δεν έχει τίποτα σήμερα.....χαχαχα....πάντως τότε χρησιμοποιούσα αυτά τα 38άρια με Tekna...και μπορώ να πω οτι ήμουν ικανοποιημένος όταν χρειάστηκε....
View attachment 11905
Σε ακινητα πουλια ;;Και εμενα καλο μου φάνηκε αυτό,το pm 40 ακόμα καλύτερο!!!!
Όχι μητσο passing σε open water κιολας!Σε ακινητα πουλια ;;
1.75 χ 40 τεκνα με 340 μ/δ αρχικη σε κρυο , θελει ενα τριαξονικο μπροστα σε τραβερσα σε παπι , δεν ειχα μετρησει πιο αργο φυσιγγι απο αυτο φιλεΌχι μητσο passing σε open water κιολας!
Δεν μου έδωσε την ιδέα για τόσο αργό,δεν σε αμφισβητώ!το είχα δουλέψει σε 2αρι ικανοποιημενος έμεινα.1.75 χ 40 τεκνα με 340 μ/δ αρχικη σε κρυο , θελει ενα τριαξονικο μπροστα σε τραβερσα σε παπι , δεν ειχα μετρησει πιο αργο φυσιγγι απο αυτο φιλε
Η NSI το δίνει στους πίνακές της 412 m/sec.1.75 χ 40 τεκνα με 340 μ/δ αρχικη σε κρυο , θελει ενα τριαξονικο μπροστα σε τραβερσα σε παπι , δεν ειχα μετρησει πιο αργο φυσιγγι απο αυτο φιλε
Μπορεί να ετυχε και στην παρτίδα φέτος πολλοί την πάτησαν με τα B&p f2 τα 34αρια...είχαν γύρω στα 0,10-0,15 μπαρούτι λιγότερη και έβγαζαν αρχικές σαν αυτές που είπε ο μητσος!Η NSI το δίνει στους πίνακές της 412 m/sec.
Σε κανά κυνήγι το έριξες?1.75 χ 40 τεκνα με 340 μ/δ αρχικη σε κρυο , θελει ενα τριαξονικο μπροστα σε τραβερσα σε παπι , δεν ειχα μετρησει πιο αργο φυσιγγι απο αυτο φιλε
Τα ειχα ριξει παλιαΣε κανά κυνήγι το έριξες?
πολυ καλο το pm40 και σε φασσα και σε υδροβια ,καθαρα σκοτωματα οχι μεγαλο λακτισμα για σαρανταρι.Και εμενα καλο μου φάνηκε αυτό,το pm 40 ακόμα καλύτερο!!!!
Έκοψες κανένα Κωστή;;;πολυ καλο το pm40 και σε φασσα και σε υδροβια ,καθαρα σκοτωματα οχι μεγαλο λακτισμα για σαρανταρι.
δεν θυμαμαι ποσο ηταν η δοση ,με τεκνα και αποσπομενο .Έκοψες κανένα Κωστή;;;
Σε ρωτάω γιατί έγραψες πως για τα γραμμάριά του ήταν μαλακό σε ανάκρουση....δεν θυμαμαι ποσο ηταν η δοση ,με τεκνα και αποσπομενο .