Και τα jordan διασπορας ολο αίματα τα πουλιά φίλε οχι τον χειμωνα μεσα στον φθινόπωρο το φαντάζεσαι DDΦετος που ξέμεινα σε κάποια φάση δοκίμασα τα alfa game σε νο6 και με πρόδωσαν μπορώ να πω.Με πάγο όλο ζωντανά πουλιά και φουλ αίμα...
Και τα jordan διασπορας ολο αίματα τα πουλιά φίλε οχι τον χειμωνα μεσα στον φθινόπωρο το φαντάζεσαι DDΦετος που ξέμεινα σε κάποια φάση δοκίμασα τα alfa game σε νο6 και με πρόδωσαν μπορώ να πω.Με πάγο όλο ζωντανά πουλιά και φουλ αίμα...
Μια παρένθεση φίλε.Τελικά γράφει καθαρά ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο από όπλα πιστοποιημένα στα 1320 bar.μαλλον θα τα βάλω για πούλημα.δε νομίζω ότι μπορώ να τα ριξω με την montefelro.κριμα
Σου έχουν βγει καλά αυτά;;;όπως επίσης και με το Concord του Κουτουμάνου αλλά και ένα φυσίγγι στα 33,5 γρ που βγάζει ο καλός μου φίλος ο Σωτήρης ο Βένδρας σκέτος δολοφόνος
κατι μαυρακια ειναι??Σου έχουν βγει καλά αυτά;;;
Του Βένδρα δν τα ξέρω καν....
Ευχαριστώ Τάσο...κατι μαυρακια ειναι??
Έχεις χέρια αντρακο μου, όλα τα φυσίγγια καλά ειναι . .. Όντως ωραίο το καφέ του λαμπρό, τα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει!Πέρυσι έμεινα τρομερά ικανοποιημένος από το Lambro καφέ σε 6 νούμερο που το δούλεψα οπότε και φέτος αν όλα πάνε καλά με αυτό θα συνεχίσω όπως επίσης και με το Concord του Κουτουμάνου αλλά και ένα φυσίγγι στα 33,5 γρ που βγάζει ο καλός μου φίλος ο Σωτήρης ο Βένδρας σκέτος δολοφόνος
Έχει υπάρξει και καλύτερο το συγκεκριμένοΈχεις χέρια αντρακο μου, όλα τα φυσίγγια καλά ειναι . .. Όντως ωραίο το καφέ του λαμπρό, τα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/Έχει υπάρξει και καλύτερο το συγκεκριμένο
το concord του κουτουμανου ειναι δυναμιτης.Όντως ωραίο το καφέ του λαμπρό, τα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει!
Το καλοκαίρι δν μπαίνει σε θαλάμη... το χειμώνα όμως φίλε.....το concord του κουτουμανου ειναι δυναμιτης.
σωστοςΤο καλοκαίρι δν μπαίνει σε θαλάμη... το χειμώνα όμως φίλε.....
στην καλαματαΚαι που τα βρίσκουμε αυτά ρε παλικαρια?
Παρε τη βάρκα και τράβα νότιαΚαι που τα βρίσκουμε αυτά ρε παλικαρια? Καμιά δοκιμή σε χαρτί ή πινακα έχουμε;
Θα πω στην καλαματα μπας και μου τα φέρει η ιδιαΠαρε τη βάρκα και τράβα νότια
Αποκλείεται να μην ξέρεις τα μαύρα του Βένδρα...Θα μου κάνεις πλάκα...Σου έχουν βγει καλά αυτά;;;
Του Βένδρα δν τα ξέρω καν....
Εγώ το έριχνα 15 Σεπτέμβρη το πρωί σε κάτι μπάλιζες... Κιμά τις έκανε...Το καλοκαίρι δν μπαίνει σε θαλάμη... το χειμώνα όμως φίλε.....