Ήρεμα τίγρη...Ολα τα ψαγμενα εχει η Καλαματα τελικα...
Ήρεμα τίγρη...Ολα τα ψαγμενα εχει η Καλαματα τελικα...
Εγώ τον πήρα τηλέφωνο πέρυσι για Olympus, μου σύστησε κατάστημα στην Πάτρα και έπειτα από επικοινωνία μου με το κατάστημα μου τα εστειλαν μέσω ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο.Και που τα βρίσκουμε αυτά ρε παλικαρια? Καμιά δοκιμή σε χαρτί ή πινακα έχουμε;
Εκτός από του Αγγελόπουλου τα φυσίγγια είναι ποιοτικά και του Τσιπούρα τα J&B....εχω ρίξει κάποια κουτάκια King 34gr No5 στα παπάκια με βροχή περισσότερο, με πολύ καλά σκοτώματα....Εγώ τον πήρα τηλέφωνο πέρυσι για Olympus, μου σύστησε κατάστημα στην Πάτρα και έπειτα από επικοινωνία μου με το κατάστημα μου τα εστειλαν μέσω ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο.
Το 32 του το commando δοκίμασε σε μικρά να δεις σκοτωματα(σε μεγάλα μη το διακινδυνεύεις θέλει δύναμη πυρός).Σε νο7 σε έναρξη φασσας 15 Σεπτεμβρη σε παραποτάμια περιοχή ανέμιζαν συνεχώς από το ντουφεκιδι ένα κοπάδι σαρσελια ...Το τι σκάσιμο κάνανε και σε μακρινές αποστάσεις δεν λέγεται...Εκείνη τη μέρα αναθεώρησα για το βάρος γόμωσης και το σκότωμα...Εκτός από του Αγγελόπουλου τα φυσίγγια είναι ποιοτικά και του Τσιπούρα τα J&B....εχω ρίξει κάποια κουτάκια King 34gr No5 στα παπάκια με βροχή περισσότερο, με πολύ καλά σκοτώματα....
Δημήτρη το έχεις δουλέψει και Αύγουστο σε τρυγόνια;Το 32 του το commando δοκίμασε σε μικρά να δεις σκοτωματα(σε μεγάλα μη το διακινδυνεύεις θέλει δύναμη πυρός).Σε νο7 σε έναρξη φασσας 15 Σεπτεμβρη σε παραποτάμια περιοχή ανέμιζαν συνεχώς από το ντουφεκιδι ένα κοπάδι σαρσελια ...Το τι σκάσιμο κάνανε και σε μακρινές αποστάσεις δεν λέγεται...Εκείνη τη μέρα αναθεώρησα για το βάρος γόμωσης και το σκότωμα...
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις το commandos,με το fast ή το light είσαι μια χαρά!Δημήτρη το έχεις δουλέψει και Αύγουστο σε τρυγόνια;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω ή το commando ή το fast του φέτος στην έναρξη.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση Χρήστο!Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις το commandos,με το fast ή το light είσαι μια χαρά!
Απο Αγγελοπουλο μου αρεσε πολυ ο Μελισσοκομος.Εκτός από του Αγγελόπουλου τα φυσίγγια είναι ποιοτικά και του Τσιπούρα τα J&B....εχω ρίξει κάποια κουτάκια King 34gr No5 στα παπάκια με βροχή περισσότερο, με πολύ καλά σκοτώματα....
Ρε δε βραδιάτικα λέω εγώ....Απο Αγγελοπουλο μου αρεσε πολυ ο Μελισσοκομος.
J&B με παγο τα σπαει!!Τσιπουρα και λαυρακι στα
καρβουνα.....Παπακια με πορτοκαλι στο φουρνο!!!!
Το έχω δουλέψει ναι.Ειναι ένα από τα καλύτερα εμπορικά που έχω δουλέψει.Σε μεικτό φάσσα τρυγόνι έναρξη έκανε παπάδες όλη μέρα.Πρωι με υγρασία μεσημέρι με 35 δεν είπε όχι και σε long range βολές.Τα πιο ελαφριά του δεν τα έχω δουλέψει.Αυτο όμως είναι κορυφή...Δημήτρη το έχεις δουλέψει και Αύγουστο σε τρυγόνια;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω ή το commando ή το fast του φέτος στην έναρξη.
γιαννη περσι στην εναρξη τι εριχνες?[πηγαινε στο φυσιγγι για τρυγονια ]Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση Χρήστο!
Και εγώ πιο πολύ στο fast κλίνω,γιατί συνήθως με 30γρ κάνω έναρξη.
Το δεξί ήταν το ποιο παλιό η συσκευασία έχει αλλάξει μόνο μέσα είναι πράσινος κάλυκας
Χωρίς να έχω ρίξει τα συγκεκριμένα,για διασποράς σε πάπια θα πήγαινα σε wolf 36 διασποράς,Ζώτος semi διασποράς,Lambro κίτρινο ή Κουτουμανος semi.εχει κανενας εντυπωση απο τα sigma 3 διασπορας?
Νά συμπληρώσω και το Jordan.Χωρίς να έχω ρίξει τα συγκεκριμένα,για διασποράς σε πάπια θα πήγαινα σε wolf 36 διασποράς,Ζώτος semi διασποράς,Lambro κίτρινο ή Κουτουμανος semi.
σε ολα τα υπολοιπα δλδ... να αλλα ρωτησα γι αυταΧωρίς να έχω ρίξει τα συγκεκριμένα,για διασποράς σε πάπια θα πήγαινα σε wolf 36 διασποράς,Ζώτος semi διασποράς,Lambro κίτρινο ή Κουτουμανος semi.
Εχω ρίξει δύο κουτακια σε 36 συγκέντρωσης δεν ξανά πήρα ναι μεν καλύτερη τιμή αλλά μου φάνηκαν αργά και ας τα έχουν για γρήγορα....εχει κανενας εντυπωση απο τα sigma 3 διασπορας?
Πάνε αργά για να φτάσουν σίγουρα.Εχω ρίξει δύο κουτακια σε 36 συγκέντρωσης δεν ξανά πήρα ναι μεν καλύτερη τιμή αλλά μου φάνηκαν αργά και ας τα έχουν για γρήγορα....