Tolis SBE1
Banned
μονβολα φιλέ πόλη συνκγεντροση το prima με τη. Μ2 που τα εριξαΈχουμε καμία γνώμη για τα σκοπευτικά της NSI Due και Prima? Σκέφτομαι να τσιμπήσω 2 κουτάκια για δοκιμή!
μονβολα φιλέ πόλη συνκγεντροση το prima με τη. Μ2 που τα εριξαΈχουμε καμία γνώμη για τα σκοπευτικά της NSI Due και Prima? Σκέφτομαι να τσιμπήσω 2 κουτάκια για δοκιμή!
Μου αρέσει το συνεφακι πουπουλων τι να κάνω φιλέ μου ??? Ασε που ειπα θα τα ριξω κοντά στα πρωτά δεν θ τα ριξω περαν των 25-30 μετρωνεγω βαζω στο τρυγονι 7 , 7 1%2, με το 8αρι το ποιο συνηθησμενο , τωρα ακουω 11αρι στα 30 μετρα , ποιος ο λογος να γεμησης το πουλι σκαγια , και εαν ρηξεις περα τα 30 μετρα γιατι να το τραυματησης , και με το 8αρι το πετηχενης ευκολα με 4 τσοκ στα 30 μετρα και με τον ιδιο κυκλο ανηγματος των σκαγιων με το 11αρι , μονο που θα παρει 4 με 5 σκαγια με 8αρι που θα πεση το τρυγονι και 10 σκαγια με 11ααρι , που παλυ θα πεση το τρυγονι , πραγμα που δεν χρειαζετε να βαλουμε 11αρι ,αφου δεν ειναι μικρο πουλι οπως η συταρηθρα που πιανη μικρο ογκο , και μπωρει τα 8αρια να περασουν αναμεσα της χωρης να παρει ουτε ενα σκαγι , εγω βαζω μονο στην τσιχλα 10αρια , και αυτα με γομηση για 12αρι 24 γραμμαρια , για να καλιβο τα κενα λογο μικρης γομοσης και με 4 αστρα τσοκ
Έτοιμος είσαι... Με μέτρο τα τουφέκια μη σε τελειώσουν τα πυρομαχικά...C7 στα 30 με aquila η επιλογή μου για πρώτη μέρα το πρωι και το ίδιο με GT για αργότερα μου θα γίνουν μιραζ και θα πιάνουν απόσταση δικά μου. Αν μας τιμήσουν βέβαια και αυτά τα λίγα που είδα σήμερα και δεν την κάνουν λόγω καιρού που κρυώσε αρκετά! Για να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε μεταφορικά και κυριολεκτικά
Κωστα για τα πρωινα βαλε καλυτερα z2m και κρατα aquila και gt οταν θα κουμπωνουν την 6η γιατι ειναι πιο συγκεντρωτικα βυσματαC7 στα 30 με aquila η επιλογή μου για πρώτη μέρα το πρωι και το ίδιο με GT για αργότερα μου θα γίνουν μιραζ και θα πιάνουν απόσταση δικά μου. Αν μας τιμήσουν βέβαια και αυτά τα λίγα που είδα σήμερα και δεν την κάνουν λόγω καιρού που κρυώσε αρκετά! Για να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε μεταφορικά και κυριολεκτικά
Μια χαρα θα δουλεψεις και ετσι!Δεν έφτιαξα ζ2μ Μίλτο καθόλου... Απλά θα ανοίξω τσοκ το πρωί
Γενικότερα Νίκο ο Σωτήρης ο Βένδρας έφερε κανένα νέο φυσιγγάκι...;;;Θα τσιμπήσω ένα από το καθένα και θα δούμε στο τερέν την Τρίτη τι θα γίνει!
Φίλε μου Τόλη ευχαρίστως να ερχόμουν τα έχουμε πει και από κοντά αλλά ήδη έχω κλείσει!!!!!παιδιά επήδη δεν γουσταρω κινυγι μόνος και δε βρήκα ζευγάρι για τρίτη έχω κενή θέση 1 οπιός προλαβει Δράμα ειμαι αντε κι ένας ακόμα τρις να μαστε πάραπάνω δεν χωραμε
δε σε θέλω ρε εσένα αμερικανακι χεχεΦίλε μου Τόλη ευχαρίστως να ερχόμουν τα έχουμε πει και από κοντά αλλά ήδη έχω κλείσει!!!!!
Έχω παρατηρήσει κι εγώ Μίλτο ως τώρα πως ο GT & AQUILA βγάζουν σφηχτές τουφεκιές και τα πτερύγιά τους τα βρίσκω ανοιχτά όταν ρίχνω σε πίνακα π.χ....Κωστα για τα πρωινα βαλε καλυτερα z2m και κρατα aquila και gt οταν θα κουμπωνουν την 6η γιατι ειναι πιο συγκεντρωτικα βυσματα
Χαχαχα ωραίος είσαι ρε πουλί χαχαδε σε θέλω ρε εσένα αμερικανακι χεχε
Απαραίτητη προϋπόθεση κλειστά στοκ σε αυτά τα γραμμάρια προσωπική μου πάντα αποψη28 άρια sporting normal σε 71/2 -81/2 με ταχύτητες στα 400 μ/δ ότι πάρεις είσαι οκ
θα ερθω για παπια στην έναρξη κανόνισε την ρεμι να κυνιγησω με εκοινη αντεΧαχαχα ωραίος είσαι ρε πουλί χαχα
Για μενα θέλει συγκεντρωτικό φυσίγγι για να σου δίνει μέτρα...ίσως και να είναι βαρύ φυσίγγι για την εποχή,θεωρώ πως τα εξειδικευμένα και σε αυτά τα νούμερα απευθύνονται για τα μπασίματα κυρίως!Τα φυσίγγια super kill hunting perfection trigoni του Καραμανίδη τα έχει δοκιμάσει κανείς; Με μια ματιά που έριξα στη σελίδα του είναι στα 34γρ με ανάμικτα σκάγια 7/8. Μονοβασική πυρίτιδα γράφει, δεν ξερω ισπανική να είναι; 34 γρ με μια πρώτη σκέψη μου φάνηκαν λίγο βαριά για καλοκαίρι.
Ότι θέλει το φιλαράκι μου!!!!θα ερθω για παπια στην έναρξη κανόνισε την ρεμι να κυνιγησω με εκοινη αντε
Ετσι σε θελωΌτι θέλει το φιλαράκι μου!!!!
κατσε φρονιμα μας βλεπουνε ρε παπάρα ακου εκεί χαχαχαΕτσι σε θελω