Φυσίγγια για τρυγόνι

φαντάσου Μίλτο με το Due έναρξη Σκόπια με 40-42c είχα σπάσει τα πόδια μου να τα κυνηγάω ή να πέφτουν στα 100-150μ πιο κάτω,,,δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται με πιο σκληρό σκάγι

Βαγγέλη δεν είχε καμία ειρωνεία το σχόλιο μου φίλε ίσα ίσα σε προφυλάσσω να μη την "πατήσεις" όπως εγώ
Ευτυχως δεν θα βασιστω σ αυτα απλα θα τα χω μαζι απο περιεργια τι θα κανουν..τις καταριψειε θα τις αναλαβει η πυριτιδαρα η gp

το πράσινο το έριχνα πάνω από ένα χρόνο σκοπευτήριο και αγώνες, το θεωρώ φυσίγγι με μεγαλύτερη ανάκρουση από τα υπόλοιπα της Lambro

το Europe όπως και το Uno Prima της Nobel είναι μαλακά φυσίγγια σε σχέση με το πράσινο
Το Uno Prima μου φάνηκε σκληρότερο σε κυνήγι τσίχλας που έριχνα δύο κουτιά.....Αντιθέτος το lambro sporting ήταν πιο μαλακό....τέλος πάντων...ίσως να'μαι αναίσθητος.... .sarcastic. .sarcastic.

Προχθες που πήρα για τν πίνακα 2 κουτάκια nsi Europe 28gr (5,70€) 5-6 δοκιμαστικές τουφεκιές που έκανα με 35oC ήταν γλυκές και συγκεντρωτικές στα 40m.....
(Δν το ρισκάρω όμως το τρυγόνι παιδιά στα 28gr)....δεν ΜΟΥ έχω εμπιστοσύνη.....sarcastic..sarcastic.....ακόμη τουλάχιστο...:rolleyes:

φαντάσου Μίλτο με το Due έναρξη Σκόπια με 40-42c είχα σπάσει τα πόδια μου να τα κυνηγάω ή να πέφτουν στα 100-150μ πιο κάτω,,,δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται με πιο σκληρό σκάγι

Βαγγέλη δεν είχε καμία ειρωνεία το σχόλιο μου φίλε ίσα ίσα σε προφυλάσσω να μη την "πατήσεις" όπως εγώ
Δεν θεωρησα οτι ειρωνευεσαι φιλε Παυλο,δεκτα και σεβαστα τα σχολια σου!
Εξαλλου μια παρεα ειμαστε ολοι εδω περα,για να λεμε τα καλα,τα κακα,τα παθηματα και τα μαθηματα μας ο καθενας!

Τα ιδιαίτερα σκληρά σκάγια (5% αντιμόνιο) δεν παραμορφώνονται από τριβές σε κάννη και τσοκ, με επακόλουθο μία πιο ομοιόμορφη και πυκνή κατανομή...! Επίσης, μειώνεται σημαντικά και το μήκος της ατράκτου/συννέφου των σκαγιών...!
Επιπλέον, τα σκληρά σκάγια (όπως και τα κανονικά, ημίσκληρα με 2-3% αντιμόνιο) σκοτώνουν και "παρασκοτώνουν" και μάλιστα ακαριαία, αρκεί βεβαίως να τρυπάνε το πουλί σε ζωτικά σημεία...! Τουλάχιστον, βάσει της δικής μου, προσωπικής εμπειρίας από τη χρήση τους...

Τα ιδιαίτερα σκληρά σκάγια (5% αντιμόνιο) δεν παραμορφώνονται από τριβές σε κάννη και τσοκ, με επακόλουθο μία πιο ομοιόμορφη και πυκνή κατανομή...! Επίσης, μειώνεται σημαντικά και το μήκος της ατράκτου/συννέφου των σκαγιών...!
Επιπλέον, τα σκληρά σκάγια (όπως και τα κανονικά, ημίσκληρα με 2-3% αντιμόνιο) σκοτώνουν και "παρασκοτώνουν" και μάλιστα ακαριαία, αρκεί βεβαίως να τρυπάνε το πουλί σε ζωτικά σημεία...! Τουλάχιστον, βάσει της δικής μου, προσωπικής εμπειρίας από τη χρήση τους...
εγω φετος γεμησα με σκληρα σκαγια 7,5 ν με 5% αντιμονιο , για τα σκληρα αγριοπεριστερα , και φασες

Εγώ παντος παλικαρια πήρα να δωκιμασω 11άρια 32 γρ στο τρυγωνι γτ στην πινακα γαζωνουν τώρα τα λέμε την τρίτη γτ αποτελεσματα ενωειτε τα 8άρια 32 γρ θα νε δειπλα μ
Πιστεύω θα γαζωνουν και στα τρυγόνια σε νορμάλ και όχι μόνο αποστάσεις. Το έχω δοκιμασει

Πιστεύω θα γαζωνουν και στα τρυγόνια σε νορμάλ και όχι μόνο αποστάσεις. Το έχω δοκιμασει
Πολυ πυκνη τουφέκια και δύναμη έχουν ο βιοτεχνης επεμενε να τα παρω λέει αν δε κάνουν φερτα πισω ρε και σου δίνω τα χρηματα ς

Εγώ παντος παλικαρια πήρα να δωκιμασω 11άρια 32 γρ στο τρυγωνι γτ στην πινακα γαζωνουν τώρα τα λέμε την τρίτη γτ αποτελεσματα ενωειτε τα 8άρια 32 γρ θα νε δειπλα μ

Τολη ποιο φυσιγγι πήρες;

Back