Γράφει gualandi italy στο κάτω μέρος του. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα που είχα χρησιμοποιήσει.στελιο θυμισε μου λιγο ,ο γνησιος gualandi το γραφει απο κατω στον συγκεντρωτηρα η δεν γραφει τιποτα?[φυσιγγια με γνησιο ποια ξερεις?]
Γράφει gualandi italy στο κάτω μέρος του. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα που είχα χρησιμοποιήσει.στελιο θυμισε μου λιγο ,ο γνησιος gualandi το γραφει απο κατω στον συγκεντρωτηρα η δεν γραφει τιποτα?[φυσιγγια με γνησιο ποια ξερεις?]
Γράφει στο πλάι του κυαθίου : GUALANDI - IT. BREV.στελιο θυμισε μου λιγο ,ο γνησιος gualandi το γραφει απο κατω στον συγκεντρωτηρα η δεν γραφει τιποτα?[φυσιγγια με γνησιο ποια ξερεις?]
Βεβαίως κ επιτρέπεται φίλε. Φισιγγι υπερδιασπορας για δικανακι 3 κ 1 τσοκ σταθερά με αυλους 18.2Φίλε αν επιτρέπεται τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις ;
Βάλε ότι διασποράς θες θα σου δουλέψει. Απέφυγε τον ελικοειδή διασπορέα γιατί έχεις στενούς αυλούς καιΒεβαίως κ επιτρέπεται φίλε. Φισιγγι υπερδιασπορας για δικανακι 3 κ 1 τσοκ σταθερά με αυλους 18.2
Βάλε ότι διασποράς θες θα σου δουλέψει. Απέφυγε τον ελικοειδή διασπορέα γιατί έχεις στενούς αυλούς και
1) θα ανεβάσει πιέσεις
2) θα έχεις περισσότερα παραμορφωμένα σκάγια, άρα περισσότερες πιθανότητες για τρελά σκάγια
Αν μας πει για τι θήραμα θες να κυνηγήσεις θα μπορέσουμε να σου πούμε και συγκεκριμένα φυσίγγια
Υπάρχουν φυσίγγια που θα σου κάνουν υπερδιασπορά σε κοντινές αποστάσεις, αλλά εκτός των δύο μειονεκτημάτων που αναφέρω παραπάνω υστερούν σε φονικότητα. Για αυτό σε ρωτάω για τι θήραμα τα θες. Άλλο ορτύκι και μπεκάτσα και άλλο πέρδικα και λαγός.
Το καλυτερο να αλλάξεις όπλο, πολυ στενοί αυλοι κ τσοκαρισματα, θα τα εξαερωσεις τα πουλια ρε φιλεΠοιο απο αυτά θα δουλέψει καλύτερα στα τρυγόνια μεχρι 10-20μετρα ( αυλο 18.2), το lambro direct 32( κάλυκα 67χιλ) ή το lambro 34( κάλυκα 70χιλ.)???
άσε το direct και το κίτρινο lamproΠοιο απο αυτά θα δουλέψει καλύτερα στα τρυγόνια μεχρι 10-20μετρα ( αυλο 18.2), το lambro direct 32( κάλυκα 67χιλ) ή το lambro 34( κάλυκα 70χιλ.)???
Βρε αδερφέ μην προτείνεις πολύ απο κακή πλευρά . Εγώ έχω άλλο το Winchester sx3 89χιλ. Απλά το sx3 για τρυγόνια πέφτει λιγο βαρύ πυροβολικό γιαυτον λόγο στην έναρξη περνω το δικαννακι ij43( made in ussr) κληρονομιά απο τον παππού μου και επειδή έχει στενούς αυλους τα σκάγια πηγαίνουν μπάλα και στην έναρξη τα τρυγόνια πετούν χαμηλά τις πρωινές χρειάζομαι υπερδιασπορας. Και εσύ μας λες αγόραζε άλλο οπλο κ τέτοιαΤο καλυτερο να αλλάξεις όπλο, πολυ στενοί αυλοι κ τσοκαρισματα, θα τα εξαερωσεις τα πουλια ρε φιλε
Το κιτρινο πάνε μπάλα τα σκαγιαα σε εμεναάσε το direct και το κίτρινο lampro
εγώ θα σου πρότεινα αυτό σε Νο 7 ή 8
NSI DISPERSANTE 32 HP 32/12/2
https://www.touris.eu/product/3104/dispersante-32-hp-32122-
Βρε αδερφέ μην προτείνεις πολύ απο κακή πλευρά . Εγώ έχω άλλο το Winchester sx3 89χιλ. Απλά το sx3 για τρυγόνια πέφτει λιγο βαρύ πυροβολικό γιαυτον λόγο στην έναρξη περνω το δικαννακι ij43( made in ussr) κληρονομιά απο τον παππού μου και επειδή έχει στενούς αυλους τα σκάγια πηγαίνουν μπάλα και στην έναρξη τα τρυγόνια πετούν χαμηλά τις πρωινές χρειάζομαι υπερδιασπορας. Και εσύ μας λες αγόραζε άλλο οπλο κ τέτοια
Ναι το κιτρινο ακυρώνω επειδή πηγαίνουν μπάλα τα σκάγια στο δικανακιάσε το direct και το κίτρινο lampro
και μια μισόταπα θα ήταν καλή για την περίπτωση σου
διασποράς στη μια κάννη και μισόταπα στην άλλη
Το nsi dispersantre τι βυσμα έχει με πτερύγια ή χωρίς???άσε το direct και το κίτρινο lampro
και μια μισόταπα θα ήταν καλή για την περίπτωση σου
διασποράς στη μια κάννη και μισόταπα στην άλλη
Δεν έγραψα πουθενα αγόρασε, διαβασε προσεκτικα τι γραφω, σου δίνω το φάρμακο κ εσυ το πεταςΒρε αδερφέ μην προτείνεις πολύ απο κακή πλευρά . Εγώ έχω άλλο το Winchester sx3 89χιλ. Απλά το sx3 για τρυγόνια πέφτει λιγο βαρύ πυροβολικό γιαυτον λόγο στην έναρξη περνω το δικαννακι ij43( made in ussr) κληρονομιά απο τον παππού μου και επειδή έχει στενούς αυλους τα σκάγια πηγαίνουν μπάλα και στην έναρξη τα τρυγόνια πετούν χαμηλά τις πρωινές χρειάζομαι υπερδιασπορας. Και εσύ μας λες αγόραζε άλλο οπλο κ τέτοια
Να αλλάξεις όπλο είπεςΔεν έγραψα πουθενα αγόρασε, διαβασε προσεκτικα τι γραφω, σου δίνω το φάρμακο κ εσυ το πετας
Αλίμονο σε μας...Το καλυτερο να αλλάξεις όπλο, πολυ στενοί αυλοι κ τσοκαρισματα, θα τα εξαερωσεις τα πουλια ρε φιλε
Αλίμονο σε μας...
Σου φταίει το όπλο σου;;;;;Αλίμονο σε μας...
Όχι....το avatar σου.....Σου φταίει το όπλο σου;;;;;
Πάντα με στενά τσοκαρίσματα κυνηγάω φιλαράκι.....ποτέ δν μου έφτεξε το όπλο μου....αν μου έφτεγε το όπλο δν θα πήγαινα με 1* στα περπατητά ούτε στα φερμαριστά παλιότερα.Σου φταίει το όπλο σου;;;;;
Βαλε κ τα diana Τατσης μεσα σε αυτα που σου ειπε ο Στελιος..Εδω κ παρα πολλα χρονια χρησιμοποιει συγκεντρωτηρες και διασπορεις gualandi στα φυσιγγια του..Δεν νομιζω να μην ξερεις κατα που πεφτουν??στελιο θυμισε μου λιγο ,ο γνησιος gualandi το γραφει απο κατω στον συγκεντρωτηρα η δεν γραφει τιποτα?[φυσιγγια με γνησιο ποια ξερεις?]
το ιδιο εχουμε...δικαννακι ij43( made in ussr)
Από αυτά τα δύο εγώ στα τρυγόνια θα πήγαινα με το 32αρι.Ποιο απο αυτά θα δουλέψει καλύτερα στα τρυγόνια μεχρι 10-20μετρα ( αυλο 18.2), το lambro direct 32( κάλυκα 67χιλ) ή το lambro 34( κάλυκα 70χιλ.)???