Φυσίγγια για τρυγόνι

Αν αρχισετε ολοι να παιρνετε 24 γραμμαρια (για οσους δεν ξερουν ειναι το διαμετρημα 20 cal) θα ακριβινουν τοσο πολυ που θα μειωθει η τιμη στα 32 γραμμαρια και τοτε ολοι θα παιρνετε 32 γραμμαρια
Ξερεις τι γομωση ριχνουν στα σκοπευτηρια;
Με 20αρια ριχνουν σωστα;
Ξερεις τις ταχυτητες που εχει ενα δισκακι και το 24αρακι το κανει σκονη;
Επομενως ασε οσους ριχνουν με 24αρια να το κανουν και να ριχνουν οτι θελουν ειδικα αυτοι που κυνηγανε με δικαννα

Και εσυ ριχνε οτι θελεις με οτι οπλο και αν κυνηγας

Την αποψη σου δικαιουσαι να την εχεις και πολυ καλα κανεις!

αυτο που δεν δικαιουσε ειναι να ακυρωνεις τους αλλους

Ουτε και εγω ειμαι τσιχλας φανατικος ομως η τσιχλα ειναι ενα υπεροχο θηραμα και μεζες και αν ληψει αυτη θα χαθουν και τα μαγαζια και οι ταβερνες και ενα σωρο χωρια που το χειμωνα βιόποριζονται απο τον κοσμο που ψια οποιοδηποτε λογο κυνηγα μονο τσιχλα

Ειτε επειδη αυτο δυναται λογο καταστασεων ειτε επειδη αυτο γουσταρει!

Ακομη και οι πιο φανατικοι λαγαδες μετα την ληξη πανε καποιες φορες για τσιχλα!

Ειναι ενα πανεμορφο κυνηγι που δενει παρεες και ανθρωπους (περδικα λαγος μπεκατσα ειναι πιο μοναχικα και ιδιορυθμα κυνηγια που συχνα δυσκολα θα ταιριαξει ευκολα παρεα και σιγουρα δεν μπορει να ειναι πολυπληθεις)

Και δεν υπαρχει πιο ομορφο πραμα απο μια μαζωξη με 2-3 ντουζινες τσιχλες καλο κρασακι και 3-4 ατομα παρεα να μιλανε για οτι κυνηγι φανταστεις-πολυ συχνα οχι τσιχλα- τσουγκριζοντας τα ποτηρια τους στην υγεια τους και σε μια καλη χρονια του χρονου!

Η τσιχλα φερνει κοντα τον κοσμο και εχει μεγαλη αξια ακομη και αν για καποιους απο εμας δεν ειναι ´´κυνηγί´´

Ολοι ειμαστε κυμηγοι και ολοι πολεμαμε για το ιδιο δικαιωμα να κυνηγανε και τα παιδια μας!

Ριχνε λοιπον οτι θες κυνηγα οτι θες και ασε ολους τιυς αλλους συναδερφους να κυνηγανε οτι θελουν και να ριχνουν οτι θελουν!

Δεν υπαρχει δευτερης κατηγοριας κυνηγος

Ολοι ειμαστε κυνηγοι

Δηλαδη εγω που μπορω να βγαινω τα βουνα σαν κατσικι πρεπει να ακυρωσω τον πατερα μου που πλεον δεν μπορει και παει μονο για τσιχλα και φασσα;
Ο
Οταν με μαθαινε να περπατω το βουνο ηταν καλος τωρα οχι;

Η επειδη δεν ηταν ποτε σκυλας ενω εγω το χα παντα μερακκι να τον θεωρησω παρακατιανο;

Σταματηστε αυτο το χουι!

Μας τρωει σαν το σαρακι!

Η καθε καρακαξα που πολεμα το κυνηγι σε αυτα βασιζεται
Οτι δεν μονιαζουμε!!!

Ξερεις τι γομωση ριχνουν στα σκοπευτηρια;
Με 20αρια ριχνουν σωστα;
Ξερεις τις ταχυτητες που εχει ενα δισκακι και το 24αρακι το κανει σκονη;
Επομενως ασε οσους ριχνουν με 24αρια να το κανουν και να ριχνουν οτι θελουν ειδικα αυτοι που κυνηγανε με δικαννα

Και εσυ ριχνε οτι θελεις με οτι οπλο και αν κυνηγας

Την αποψη σου δικαιουσαι να την εχεις και πολυ καλα κανεις!

αυτο που δεν δικαιουσε ειναι να ακυρωνεις τους αλλους

Ουτε και εγω ειμαι τσιχλας φανατικος ομως η τσιχλα ειναι ενα υπεροχο θηραμα και μεζες και αν ληψει αυτη θα χαθουν και τα μαγαζια και οι ταβερνες και ενα σωρο χωρια που το χειμωνα βιόποριζονται απο τον κοσμο που ψια οποιοδηποτε λογο κυνηγα μονο τσιχλα

Ειτε επειδη αυτο δυναται λογο καταστασεων ειτε επειδη αυτο γουσταρει!

Ακομη και οι πιο φανατικοι λαγαδες μετα την ληξη πανε καποιες φορες για τσιχλα!

Ειναι ενα πανεμορφο κυνηγι που δενει παρεες και ανθρωπους (περδικα λαγος μπεκατσα ειναι πιο μοναχικα και ιδιορυθμα κυνηγια που συχνα δυσκολα θα ταιριαξει ευκολα παρεα και σιγουρα δεν μπορει να ειναι πολυπληθεις)

Και δεν υπαρχει πιο ομορφο πραμα απο μια μαζωξη με 2-3 ντουζινες τσιχλες καλο κρασακι και 3-4 ατομα παρεα να μιλανε για οτι κυνηγι φανταστεις-πολυ συχνα οχι τσιχλα- τσουγκριζοντας τα ποτηρια τους στην υγεια τους και σε μια καλη χρονια του χρονου!

Η τσιχλα φερνει κοντα τον κοσμο και εχει μεγαλη αξια ακομη και αν για καποιους απο εμας δεν ειναι ´´κυνηγί´´

Ολοι ειμαστε κυμηγοι και ολοι πολεμαμε για το ιδιο δικαιωμα να κυνηγανε και τα παιδια μας!

Ριχνε λοιπον οτι θες κυνηγα οτι θες και ασε ολους τιυς αλλους συναδερφους να κυνηγανε οτι θελουν και να ριχνουν οτι θελουν!

Δεν υπαρχει δευτερης κατηγοριας κυνηγος

Ολοι ειμαστε κυνηγοι

Δηλαδη εγω που μπορω να βγαινω τα βουνα σαν κατσικι πρεπει να ακυρωσω τον πατερα μου που πλεον δεν μπορει και παει μονο για τσιχλα και φασσα;
Ο
Οταν με μαθαινε να περπατω το βουνο ηταν καλος τωρα οχι;

Η επειδη δεν ηταν ποτε σκυλας ενω εγω το χα παντα μερακκι να τον θεωρησω παρακατιανο;

Σταματηστε αυτο το χουι!

Μας τρωει σαν το σαρακι!

Η καθε καρακαξα που πολεμα το κυνηγι σε αυτα βασιζεται
Οτι δεν μονιαζουμε!!!
Καλα εγω δεν ειπα τιποτα απο οσα γραφεις αλλα τεσπα

Αν αρχισετε ολοι να παιρνετε 24 γραμμαρια (για οσους δεν ξερουν ειναι το διαμετρημα 20 cal) θα ακριβινουν τοσο πολυ που θα μειωθει η τιμη στα 32 γραμμαρια και τοτε ολοι θα παιρνετε 32 γραμμαρια
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση του διαμετρηματος εγω προσωπικά και το ίδιο να γίνει η τιμή στα 32 δεν ξανά γυρίζω έχω βολευτεί πολύ τα 24 και τα 28

Στην έναρξη θα ρίξω nsi classica 32 γρ και nsi quattro premium 28γρ. σε 7,5. Πάντως τα σκοπευτικά μου αρέσουν πολύ γενικά και 24 και 28 γρ.
Ειδικα η σειρά nsi japan skeet και trap 24 γρ που τα ρίχνω σε compak γιατι είναι μαλακά και γρήγορα.
Στα 28γρ. ο βασιλιάς nsi due sporting με piston skeet που θερίζει τα πιάτα.
Εννοειται και στο κυνηγι τα σκοπευτικά είναι άριστα.

Last edited:
Γιατι οσοι σου λενε οτι κυνηγανε με 24 και 28 γραμμαρια, νομιζεις οτι ολοι λενε την αληθεια? Βαλε 30 γραμμαρια τωρα και 32 τον Σεπτεμβρη και μην ακους κανεναν
Εγώ φίλε μου δεν ακούω κανέναν και φυσικά τις πρώτες μέρες οι τουφεκιές είναι σκούπα. Δεν με καίνε τόσο τα φυσίγγια γιατί έχω όπλα που μπορώ να δουλέψω σχεδόν τα ίδια από έναρξη ως το τέλος.τωρα τι λένε οι λαμαρίνες και τα χαρτάκια μπορώ να πω ένα ωραίο η ένα κακο.απο κει και πέρα στο κυνήγι.εκει έχω σκασιματα με τα 7 8 στα 10 εμπορικα

Στην έναρξη θα ρίξω nsi classica 32 γρ και nsi quattro premium 28γρ. σε 7,5. Πάντως τα σκοπευτικά μου αρέσουν πολύ γενικά και 24 και 28 γρ.
Ειδικα η σειρά nsi japan skeet και trap 24 γρ που τα ρίχνω σε compak γιατι είναι μαλακά και γρήγορα.
Στα 28γρ. ο βασιλιάς nsi due sporting με piston skeet που θερίζει τα πιάτα.
Εννοειται και στο κυνηγι τα σκοπευτικά είναι άριστα.
Οχι ρε συναδελφε θα ριξεις κλασικα???? 9.5 ευρω το κουτι????? Οχι ρε συναδελφε μη χαλας την πιατσα. Εδω εχουμε συνεννοηθει ολοι μας να ριξουμε σε χηνες στα 60+ μετρα 24 γραμμαρια που βγαινουν και 5 νουμερο

Οχι ρε συναδελφε θα ριξεις κλασικα???? 9.5 ευρω το κουτι????? Οχι ρε συναδελφε μη χαλας την πιατσα. Εδω εχουμε συνεννοηθει ολοι μας να ριξουμε σε χηνες στα 60+ μετρα 24 γραμμαρια που βγαινουν και 5 νουμερο
Τα χω παρει πρόπερσι όσο παίρνεις τα σκοπευτικα τωρα χαχα

Εδώ λέμε τη γνώμη μας γιατί ειρωνεύεσαι? Ο καθένας ρίχνει ότι θέλει για τους δικούς του λόγους γιατί κολλας στα γραμμάρια?

Θυμάμαι μια χρονιά (νομίζω το 16) έβρισκες τα classica,speed,mb 32,f2 κατω από 7 ευρώ.
Που να το ήξερα τότε να έπαιρνα δάνειο να είχα για μια ζωή. Πλέον τόσο έχουν τα 28αρια.
παρδαλακης αν επαιρνες κιβωτιο ειχε τα mb32 6,5 ευρω.
Δανειο και θα το εριχνα μεχρι και στο σκοπευτήριο

παρδαλακης αν επαιρνες κιβωτιο ειχε τα mb32 6,5 ευρω.
Δανειο και θα το εριχνα μεχρι και στο σκοπευτήριο
Άστα φίλε. Τώρα τα βλέπεις να φλερτάρουν στο 10ευρω.
Θυμάμαι και τα πυρκαλ που τα παίρναμε με γνωστό από το πρατήριο κουτες στο 5ευρω και θέριζαν από τσίχλα μέχρι φάσσα και λες τι γίνεται πλέον.

Άστα φίλε. Τώρα τα βλέπεις να φλερτάρουν στο 10ευρω.
Θυμάμαι και τα πυρκαλ που τα παίρναμε με γνωστό από το πρατήριο κουτες στο 5ευρω και θέριζαν από τσίχλα μέχρι φάσσα και λες τι γίνεται πλέον.
Παίζει να βρώ πουθενά κανένα κουτί μαύρο? Φυσιγγαρες πυρκαλ. Έχω Αρτεμις και Ιντεάλ.

Back