Φυσίγγια για τρυγόνι

Εγω δεν έχω αποφασίσει ακόμα, έχω 4 επιλογές, από παλιά αριχτα, δύο στα 32 γρ gm3 fast, Oscar nitro, ένα στα 33 γρ gevelot, και ένα στα 34 rc2 white papper. Το θέμα είναι ότι μάλλον θα βράζει ο τόπος εκείνες τις ημέρες, οπωτε χρειάζεται μαλακό φυσιγγι... Ειδωμεν
Λαυρέντη κανένα από αυτά, πάρε ένα κουτάκι αλλά.

Ο καθένας ότι θέλει και κυρίως πλέον ότι αντέχει η τσέπη του, ριχνει. Λέμε την γνώμη μας και την εμπειρία μας από όσα έχουμε κατά καιρούς ρίξει και μέχρι εκει. Ούτε κατακρίνουμε ούτε προσπαθούμε να επιβάλουμε τίποτα σε κανεναν. Πέρα απο την πλακιτσα με τα Λάμπρο φυσικα!!!!
Εγώ με τα 28άρια και τα 32άρια του Ρουμελιώτη έχω βρει την ησυχία μου. Θυμάμαι στην παρουσίαση που κάνατε ότι είχατε πει πολύ καλά λογια και για τα 3 φυσίγγια του που είχατε "σφάξει".

Σου θυμιζω τις δοκιμες....Ο στοχος και ο ταχογραφος....ψεματα ΔΕΝ λενε !!! :)

εικόνα_Viber_2022-04-26_08-10-51-760.jpg

εικόνα_Viber_2022-04-25_22-17-54-401.jpg

εικόνα_Viber_2022-04-25_20-42-11-477.jpg

Καλημέρα .
Σίγουρα πάρτε το 30.5 Ρούμε με PSB3 σε νο.7
Αν θέλετε δε να γίνετε όλοι Digweed o_Oτότε αλλάζει το πράμα ,πάρτε καί αυτό σε νο.7

Δέν καταλαμβαίνει τίποτα , θάνατος .
Πατσαβούριαζε φάσσες σε 36β. Αύγουστο καί περδίκια με 18β. Νιόβρη .
Φυσικά γούστα είναι αυτά καί ''ιδιοτροπίες '' υποκειμενικές .
Έχω πετύχει ένα ωραίο 26 γρ D20V 688 1.35 X26 piston skeet n.9 6* στην τσίχλα
αλλά δέν το γεμίζω διότι η αίσθηση της ντουφεκιάς του είναι για τα γούστα μου
πολύ light σαν τζούφιο :):):)

Καλημέρα .
Σίγουρα πάρτε το 30.5 Ρούμε με PSB3 σε νο.7
Αν θέλετε δε να γίνετε όλοι Digweed o_Oτότε αλλάζει το πράμα ,πάρτε καί αυτό σε νο.7

Δέν καταλαμβαίνει τίποτα , θάνατος .
Πατσαβούριαζε φάσσες σε 36β. Αύγουστο καί περδίκια με 18β. Νιόβρη .
Φυσικά γούστα είναι αυτά καί ''ιδιοτροπίες '' υποκειμενικές .
Έχω πετύχει ένα ωραίο 26 γρ D20V 688 1.35 X26 piston skeet n.9 6* στην τσίχλα
αλλά δέν το γεμίζω διότι η αίσθηση της ντουφεκιάς του είναι για τα γούστα μου
πολύ light σαν τζούφιο :):):)
Λάμπη στα τρυγόνια τα έχεις ρίξει?

Καλημερα Μητσαρα μου !!! Βρε φιλαρα μου.....δεν εχεις παρει χαμπαρι .....οτι με τις απαντησεις σου
δινεις αξία στα σκουπιδια ????:oops:

Μεγαλη καρδια εχεις φιλε....!!!!:)
Έλα ρε Νίκο κ εσύ δημητρη ‼️ χαβαδακι κάνει ο Κώτσιος ,βαριά κουβέντα του είπες‼️καλημέρα μας‼️
κ εγώ στην αρχή τον παρεξήγησα‼️

Δεν χρειαζετε να μου υποσχεθεις Μητσαρα μου!!!
Απλα πρεπει να καταλαβουν ολοι....οτι αυτος ειναι μονο για κλωτσιδια ειναι...και οχι για απαντήσεις...!!!

Τωρα εγω εαν αγοραζα εμπορικα....απο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ θα επαιρνα....Οχι μονο γιατι εχει πολυ καλα
φυσιγγια.....αλλα υποστηριζει και το φορουμ....
Προσεξε....λεω τι θα εκανα εγω.....κανεναν δεν ''κατηγορω'' απο οπου και αν αγοραζει !!!
Ο ρουμελ για Ελλάδα είναι ότι η ρεμ για Αμερική‼️

Λάμπη στα τρυγόνια τα έχεις ρίξει?
Όταν ταξίδευα πολύ καί δέν είχα χρόνο να γεμίζω ήταν απο τα βασικά μου .
Σε νο 8 δεύτερο σε ψηλωμένες τσίχλες το τί μπινελίκια άκουσα απο τους δίπλα
μια μέρα δέν γράφεται :)

Υ.Γ Το καλύτερο φυσίγγι RC μαζί με το μαύρο 35γρ RC serie oro σε πιό κρύο
καιρό -βροχή .Δέν εννοώ παγετούς κλπ γράφωντας κρύο καιρό .
Το μαύρο σε νο.6

Σιγά!μας έπεισες τώρα! .yelling.
Ε ναι ρε , υπάρχουν και άλλοι καλυτεροι σιγουρα. Αλλά και αυτά καλά ειναι!!! 5 τρυγόνια εδώ ειναι λαχείο κανονικό!!! 5/6 πήρα εκείνο το πρωι!!! Οι τσιχλες οκ, σε κανονικά επίπεδα αλλά οι φωτο με τα όρια δεν έχουν κουτί Ρουμε μεσα.........

Έλα ρε Νίκο κ εσύ δημητρη ‼️ χαβαδακι κάνει ο Κώτσιος ,βαριά κουβέντα του είπες‼️καλημέρα μας‼️
κ εγώ στην αρχή τον παρεξήγησα‼️

Εγω λεω Γιανναρε ....να παρει το κουβαδακι του.....και να παει σε αλλη παραλια να κανει ''χαβαδακι'' φιλε!!!
Σε ολα τα πραγματα....πρεπει να υπαρχει ενα οριο...Αυτος δεν το γνωριζει αυτο !!!

Last edited:
Αν χρειαστεί κατι πιο "βαρυ" έχω κάτι ναβαρο 30 περσινά σε 7 και 8. Τα 32 του Ρουμελιώτη είναι για πιο μετα. Με τα 38ρια της εναρξης δεν θα δέσουν καθόλου καλα...
Αν βολεύουν οι συγκυρίες από πολλές απόψεις 28γρ από έναρξη μέχρι λήξη για τσίχλα.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Back