Το Gevelot το σκέφτηκες καλά?Εγώ θα πάω με Nsi classica light 30gr 8 και Gevelot 33gr 7
Έχω χρόνια να το ρίξω.Τιμιο φυσίγγι!!!Gevelot 33gr 7
Το Gevelot το σκέφτηκες καλά?
Φοβαμαι ότι θα σκορπίζει εγώ είχα ρίξει ένα χειμώνα με 302 και μου φάνηκε και τότε δυνατόΝαι είναι λίγο δυνατό, αλλά η beretta δεν έχει θέμα, το έχω ξαναρίξει.
Φοβαμαι ότι θα σκορπίζει εγώ είχα ρίξει ένα χειμώνα με 302 και μου φάνηκε και τότε δυνατό
Διαβασμένος καλά .Nci sipe 7 k labro 7/8 euromix...καλη αρχη σε ολους παιδια με υγεια.....
Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...Ελα...πειτε τη φυσιγγακια θα ριξετε αυριο...
Ιδιογομωτες και μη....
Το Remington σου πάει καλά τέτοια εποχή ή έχεις διαμπερή ;Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...
Αύριο κατά τις 6:00 να έχεις το νου σου στο τηλ.Ερχομαστε!Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...
Πω πω πω αυτό το κίτρινο skeet θάνατοςΜε τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...
Τσιχλα, τρυγόνι δεν με έχει κρεμάσει ποτέ... Μεν είναθ πανάκριβο πια, αλλά είχα πάρει κάποτε που έκανε 4,2 ευρώ κάμποσες χιλιάδες και έχω κάβα ακόμα...Πω πω πω αυτό το κίτρινο skeet θάνατος
Είσαι πολύ μπροστά εύχομαι και 36αριΓια εμένα τα στάνταρ είναι για να καταργουντε
Εχεις και οπλαρα, δεν ειναι μονο τα φυσιγγια.....Τσιχλα, τρυγόνι δεν με έχει κρεμάσει ποτέ... Μεν είναθ πανάκριβο πια, αλλά είχα πάρει κάποτε που έκανε 4,2 ευρώ κάμποσες χιλιάδες και έχω κάβα ακόμα...