Φυσίγγια για τρυγόνι

Φοβαμαι ότι θα σκορπίζει εγώ είχα ρίξει ένα χειμώνα με 302 και μου φάνηκε και τότε δυνατό

Δεν ξέρω αν θα σκορπίζει, σε αγριοπερίστερα που είχα ρίξει πήγαινε πολύ καλά, βασικά με το Nsi θα ξεκινήσω, αν έχει πουλιά και δεν τραβήξει το 30αρι, τότε θα βάλω το βαρυ

Ελα...πειτε τη φυσιγγακια θα ριξετε αυριο...:D
Ιδιογομωτες και μη....
Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...

Attachments

• IMG_20220819_181259.jpg
    IMG_20220819_181259.jpg
    245,1 KB · Προβολές: 34
Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...
Το Remington σου πάει καλά τέτοια εποχή ή έχεις διαμπερή ;.yel.
Καλοριχτα Γρηγόρη,να μην σου φτάσουν εύχομαι.

Αύριο κατά τις 6:00 να έχεις το νου σου στο τηλ.Ερχομαστε!

Πω πω πω αυτό το κίτρινο skeet θάνατος

Τσιχλα, τρυγόνι δεν με έχει κρεμάσει ποτέ... Μεν είναθ πανάκριβο πια, αλλά είχα πάρει κάποτε που έκανε 4,2 ευρώ κάμποσες χιλιάδες και έχω κάβα ακόμα...
Εχεις και οπλαρα, δεν ειναι μονο τα φυσιγγια.....

Back