Φυσίγγια για τρυγόνι

Φίλος μου με έδωσε τα hit του δόρκα σε νο8. Τι σας λένε αυτά τα φυσίγγια. Δε τα έχω ξαναριξει .
Υποψιν οτι συνήθως ειναι μισό νούμερο ψιλότερα τα σκαγια απ οτι γραφει. Εγω ειχα παρει πριν 3-4 χρονια αρκετα κουτια προσφορα στα 5 ευρώ αλλα ποτε δεν τα βρήκα μαζί τους.. Πολύ κλαμπανι και δεν καταλαβα και τι φταίει.

Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...ίδια συνταγή τους έχω κ εγώ αν εξαιρέσεις τα λαμπρο

Τσιχλα, τρυγόνι δεν με έχει κρεμάσει ποτέ... Μεν είναθ πανάκριβο πια, αλλά είχα πάρει κάποτε που έκανε 4,2 ευρώ κάμποσες χιλιάδες και έχω κάβα ακόμα...
Εσύ βλέπεις πολύ μπροστά πολύ καλή επένδυση.

Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...
Σαν τους κροκόδειλους στο νερολακο‼️

Είδες πουλιά μέσα? Άμα είδες κάτσε άμα δεν είδες πήγαινε αλλού.
Δεν είδα πουλιά μέσα αλλά.δεν πήγα καλή ώρα καο δεν έκατσα και πολύ έβραζε ο τόπος. Σκέφτομαι ότι αν παίζουν πουλιά τριγύρω δεν θα πάνε εκεί στα λιόσπορα να φάνε? Είναι πολύ μεγάλο χωράφι

Δεν είδα πουλιά μέσα αλλά.δεν πήγα καλή ώρα καο δεν έκατσα και πολύ έβραζε ο τόπος. Σκέφτομαι ότι αν παίζουν πουλιά τριγύρω δεν θα πάνε εκεί στα λιόσπορα να φάνε? Είναι πολύ μεγάλο χωράφι
Αν εχεις βρει νερο,πηγαινε εκει μετα τις 8μιση.
Αν αντεχεις,κατσε μεχρι το μεσημερι.
Θα το επισκεπτονται κατα διαστηματα.

Είναι ξερικο? Έχει γίνει? Αν ναι, μπορεί.

Είναι ξερικο? Έχει γίνει? Αν ναι, μπορεί.
Ειναι ξερικό σκέφτομαι ότι αν υπάρχουν κοντά πουλιά, κάποιο θα περάσει.
Αν εχεις βρει νερο,πηγαινε εκει μετα τις 8μιση.
Αν αντεχεις,κατσε μεχρι το μεσημερι.
Θα το επισκεπτονται κατα διαστηματα.
Θα πάω στους ήλιους και αν δεν δώ κίνηση θα μεταφερθώ κοντά σε νερό.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές καλή έναρξη να έχουμε

Back