Ρε θα με τρελάνεις ψάχνω να δω τη έγραψα που έκανα λαλακιαΈχει χειροτερέψει και το συντακτικό σου.Δεν πας το πρωί να σε ξανακοιταξει?
Ρε θα με τρελάνεις ψάχνω να δω τη έγραψα που έκανα λαλακιαΈχει χειροτερέψει και το συντακτικό σου.Δεν πας το πρωί να σε ξανακοιταξει?
Έχεις point, το το θέμα ! Επιστροφή στο θέμα και στο ποια εταιρεία θα βρίζουμε φέτος για τα κλαμπανισματα μας!Ολοι αυτο κανουμε πλεον. Και οχι μονο στα κυνηγια δυστυχως. Και για να επιστρεψουμε στο θεμα... Εγω εναρξη με τα αυτα τα χρεπια hyperion sporting νο9 του...Ρουμιλιωτη και ναβαρο 30 προπερσινα νο8....
Απορώ γιατί ψάχνεσαι όταν υπάρχει ο ένας και μοναδικός!ποια εταιρεία θα βρίζουμε φέτος για τα κλαμπανισματα μας!
Έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά λέω μηπως και φέτος πάρει τα πρωτεία κάποια άλλη εταιρεία ...το υποσχεθηκα πέρσι στον εαυτό μου ,δε ξαναβάζω φυσέκια της στα τουφεκιά μου.Απορώ γιατί ψάνεσαι όταν υπάρχει ο ένας και μοναδικός!
Αν θυμαμαι καλα περσι στα μπασιματα εμαθες ποια απο πρωτο χερι....Έχεις point, το το θέμα ! Επιστροφή στο θέμα και στο ποια εταιρεία θα βρίζουμε φέτος για τα κλαμπανισματα μας!
Ακριβώς!Αν θυμαμαι καλα περσι στα μπασιματα εμαθες ποια απο πρωτο χερι....
Σαν πολλοί βλέπω μαζευτήκαμε....να δω σε ποιά καρτέρια θα κάτσουμε....δεν ξερω απο τρυγονια,πρωτη φορα θα παω φετος,
Δεν είσαι ο μόνος μέχρι σε γυφτισα πήγα για ξεμάτιασμαΜα ούτε ΕΝΑ φυσέκι της να μη μου έχει κάτσει....ΟΥΤΕ ΕΝΑ;;;;
Τα τουφέκια μας φταίνε ρε Χάρη..Δεν είσαι ο μόνος μέχρι σε γυφτισα πήγα για ξεμάτιασμα
για να πω την αληθεια το Α132 το βρηκα καλο. Οπως και τα μονοβολα Παλα.. οτιδηποτε αλλο κλαμα μαυρο....Μα ούτε ΕΝΑ φυσέκι της να μη μου έχει κάτσει....ΟΥΤΕ ΕΝΑ;;;;
Αααα παλικαρι μου , παθων και εσυ???Δεν είσαι ο μόνος μέχρι σε γυφτισα πήγα για ξεμάτιασμα
Είναι και μπενελι ρε γαμωτοΤα τουφέκια μας φταίνε ρε Χάρη..
22 φυσεκλίκια 4 πλιαΑααα παλικαρι μου , παθων και εσυ???
Ευτυχώς δεν έχουμε γουρούνια για να δοκιμάσω μονοβολα..το α132 είναι μάλλον αντίστροφη μέτρηση που έχει εφεύρει η εταιρεία για μπινελικια ..για να πω την αληθεια το Α132 το βρηκα καλο. Οπως και τα μονοβολα Παλα.. οτιδηποτε αλλο κλαμα μαυρο....
Γάτα είσαι ρε σκύλε!22 φυσεκλίκια 4 πλια
ιδρωτας φιλε πολυς..αστα!!Ρε καλός τον καπετάνιο πως πάνε οι κρουαζιέρες
Ρε καλός τον καπετάνιο πως πάνε οι κρουαζιέρες
μην πειραζεις τον χαρη...νταξ?να ουμ?Έχει χειροτερέψει και το συντακτικό σου.Δεν πας το πρωί να σε ξανακοιταξει?
Σε φτυσε?Δεν είσαι ο μόνος μέχρι σε γυφτισα πήγα για ξεμάτιασμα
Άστο φίλε..πόνεσε η ψυχή μου.. 14 ή 14.50 εδωσα..είπα φέτος μιας και πέρσι ζοριστηκα οικονομικός και με τις αυξήσεις,φέτος πριν ξεκινήσει η σεζόν κάθε εβδομάδα να παίρνω ένα πακέτο φυσέκια και αν χρειαστούν περισσότερα για τον Οκτώβριο που πάντα έχουμε τσιχλιτσες να μου βγει λίγο πιο υποφερτό το ψιλοφορτομα. Αλλά ήθελα να το δοκιμάσω το 3α το 33αρι γιατί με του Δορκα τα φθλυσεκια έχω μείνει ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα με το 40 σεμι !