Μπαφερ?
Μπαφερ?
TsixlesΤρυγόνια?
Φίλε μου ο καθένας με τις εμπειρίες του...εγώ μετά από τόσες δοκιμές πλέον είμαι και προκατειλημμένος . Και καλό φυσέκι να είναι δε τα θα χρησιμοποιήσω. Πέρσι έγραψα για το 32 με την Α μπαρουτη ότι ο φίλος μου τα δούλευε εξαιρετικά και το έβλεπα,εγώ αν δεν άλλαζα φυσέκι πουλί δε θα έπαιρνα! Τα φελτρο τα 34 γρ πέρσι σκότωσα 3 πέρδικες στα 20 μέτρα που ξεστουπιασαν στον αέρα και ήταν όλες ζωντανές,δεν είχαν διάτρηση..ήταν όλα τα τραύματα επιδερμικά... Από την άλλη του Δορκα τα φυσέκια με έχουν αφήσει ευχαριστημένο που σε κάποιον άλλον δε θέλει ούτε να τα βλέπει!Γιατι τοσο μισος προς τα Λαμπρο ρε παιδια;Οσο τα εβρισκα τα επαιρνα.sporting 28g σε νο8 για περπατητο,mezzo 30g σε νο10 απιστευτο σε πρωινο καρτερι και περπατητο.feltro 34g σε νο6 για περδικα εχω ριξει και μερικα direct 32 στις μαυρες που ουτε κρυο ουτε ζεστη .Αλλα και παλι γιατι τοση αμφισβητηση;
Προκατειλημμένος είναι ο Αλεξ μην ασχολείσαι φίλεΓιατι τοσο μισος προς τα Λαμπρο ρε παιδια;Οσο τα εβρισκα τα επαιρνα.sporting 28g σε νο8 για περπατητο,mezzo 30g σε νο10 απιστευτο σε πρωινο καρτερι και περπατητο.feltro 34g σε νο6 για περδικα εχω ριξει και μερικα direct 32 στις μαυρες που ουτε κρυο ουτε ζεστη .Αλλα και παλι γιατι τοση αμφισβητηση;
ο αλεξακος?ελα ρε χαρη,,,φημες ειναι....Προκατειλημμένος είναι ο Αλεξ μην ασχολείσαι φίλε
Γιατι τοσο μισος προς τα Λαμπρο ρε παιδια;Οσο τα εβρισκα τα επαιρνα.sporting 28g σε νο8 για περπατητο,mezzo 30g σε νο10 απιστευτο σε πρωινο καρτερι και περπατητο.feltro 34g σε νο6 για περδικα εχω ριξει και μερικα direct 32 στις μαυρες που ουτε κρυο ουτε ζεστη .Αλλα και παλι γιατι τοση αμφισβητηση;
Έχετε να πείτε κάτι για την b&p ???ολες οι γνωμες ακουγονται...με τα μαυρα του λαμπρο τα σεμι γαζωναν σε πολυ κρυο διπλα και μεσα σε νερο, τα κιτρινα διασπορας τα ριχνω παρα πολλα χρονια στις φασες,σαν πρωτο και δεν τα αλλαζω με τιποτα,τα σεμι τα αφησα,μου εκαναν νερα πριν καμποσα χρονια,5 θαρρω,περσυ δοκιμασα τα φελτρο στα μπασιματα,πολυ ομορφες ντουφεκιες τα πουλια ξερα,και χωρις αιμα,σε μετριες αποστασεις σε μεγαλο υψομετρο,πιστευω ομως οτι το φυσιγγι ειναι προσωπικη υποθεση,δεν πανε ολα σε ολους...οποτε μην πυροβολειτε οτι δεν σας αρεσει...!!
Άλλος προκατειλημμένος απο εδώ δε θα με τελειώσετε πάλι τα μηνύματα σε χρόνο dt σήμεραΈχετε να πείτε κάτι για την b&p ???
Εχω. B&P εχω ριξει ενα και μοναδικο φυσιγγι νο4 32g και εχω παρει το πρωτο μου λαγο πριν 25 χρονια.Έχετε να πείτε κάτι για την b&p ???
Δεν ξαναχρεισιμοποιησες από τότε?Εχω. B&P εχω ριξει ενα και μοναδικο φυσιγγι νο4 32g και εχω παρει το πρωτο μου λαγο πριν 25 χρονια.
Φυσηγγαρες !!!!! Με κάθε ντουφέκια φτιαχτής μαξυλαρι με πούπουλα τσάμπα!!!!Έχετε να πείτε κάτι για την b&p ???
100% επιτυχία σ’αρεσεΔεν ξαναχρεισιμοποιησες από τότε?
Φιλε το φυσιγγι μου το εδωσε ξαδερφος.Παρε μου λεει να το δοκιμασεις.Στο χωριο τοτε δεν υπηρχαν τετοια.μονο κυπριακα που αν με ρωτας δεν τα αλλαζω με τιποτα ειδικα σε λαγο και περδικα παρολο που μαρεσει να δοκιμαζω100% επιτυχία σ’αρεσε
Γιατι ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι φιλε. Απο εμενα εφαγε ακυρο γιατι φυσιγγι που δουλευα φανατικα για χρονια απο φονιας εγινε στρακαστρουκα. Εγω δεν αλλαξα , το οπλο δεν αλλαξε αρα κατι στα σωθικα του φυσιγγιου αλλαξε. Και αλλαξε χωρις να ξερει κανεις τιποτα. Απο ενα μικρο βιοτεχνη τις περιμενεις τετοιες αλλαγες αλλα απο εταιρεια που θελει να αποκαλειται κορυφαια στην Ελλαδα τετοιες παπαριες ειναι απαραδεκτες. Εδω τον χειμωνα ανεβηκε φωτο με φυσιγγια που στο κουτι εγραφαν οτι ειχαν piston skeet συγκεντρωτηρα και τα φυσιγγια ηταν με κανονικο συγκεντρωτηρα σε διαφανο πλαστικο κιολας τρομαρα τους. Αρα οποιαδηποτε αρνητικη κριτικη και αμφισβητηση ειναι δικαιολογημενη απολυτα για αυτη την εταιρεια.Γιατι τοσο μισος προς τα Λαμπρο ρε παιδια;Οσο τα εβρισκα τα επαιρνα.sporting 28g σε νο8 για περπατητο,mezzo 30g σε νο10 απιστευτο σε πρωινο καρτερι και περπατητο.feltro 34g σε νο6 για περδικα εχω ριξει και μερικα direct 32 στις μαυρες που ουτε κρυο ουτε ζεστη .Αλλα και παλι γιατι τοση αμφισβητηση;
Έχω πάρει τρυγόνι με Β&Ρ θα σέβεσαιΈχετε να πείτε κάτι για την b&p ???
Εγω με τα μπορντω τα 34 εχω κατεβασει......οτι καντηλι υπαρχει και δεν υπαρχει στο συμπαν ολοκληρο!Έχω πάρει τρυγόνι με Β&Ρ θα σέβεσαι
Δεν το έχω ρίξει.Εγω με τα μπορντω τα 34 εχω κατεβασει......οτι καντηλι υπαρχει και δεν υπαρχει στο συμπαν ολοκληρο!
Τι πλι είναι τούτοΕγω με τα μπορντω τα 34 εχω κατεβασει......οτι καντηλι υπαρχει και δεν υπαρχει στο συμπαν ολοκληρο!