Φυσίγγια για τρυγόνι

Πως σας φαίνεται η ιδέα να προτείνει η ΚΣΕ να κυνηγηθει χωρίς αριθμητικό όριο το τρυγόνι, αλλά να επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 21 γραμμάρια και από Ν 6 και χοντρυτερα ;
Δύσκολα μας βάζεις ... 185 σκάγια ή λιγότερα.

Αυτον περιμενω και εγω!!!
.sarcastic.
Εγώ τα velocity θα έριχνα.
Αυτά τα classica LIGHT nsi τα έχω πάρει αλλά περιμένω ετυμηγορία από τον μάναρο. Τα φοβάμαι τα light πράματα.
Τα άλλα δεν τα ξέρω.

Θα μας δώσουν πλήρη ανάλυση.
Είπαμε, @DimDre και @outlander ακούμε μόνο σε εμπορικά.
Ο λόγος τους, ευαγγέλιο.

Last edited:
Καλησπέρα λεβεντες.Το τρυγόνι,η φασσα αλλά και το παπί είναι τα αγαπημένα μου θηράματα.Με έχει αξιώσει ο Θεός να κάνω κάποια πολύ όμορφα κυνήγια τρυγονιων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.Ολοι μας κυνηγάμε με κάποιες μικροδιαφορες στις απαιτήσεις που οφείλονται σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες.Το έχω ξαναπεί εδω πως κάποτε βρίσκοντας μια μεγάλη ποσότητα σε 206 formula 32γρ νο10 μπήκα στη διαδικασία και τα αγόρασα.Μη προλαβαίνοντας να αγοράσω φυσίγγια για την έναρξη έριξα στο αμάξι αυτά και πήρα τον δρόμο για τα κάποια ηλιόσπορα.Να μη σας τα πολυλογω δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το νο10 θα έσκαγε με τέτοιο μίσος φάσσα και τρυγόνια σε αποστάσεις 35+ μέτρων...
Παρόλα αυτά δεν θα το συνιστούσα για λόγους κυρίως που αφορούν στην βρώση.Τελικα κατέληξα στο mb light 30 gr no8 για το κυνήγι του τρυγονιου και πλέον λόγω κόστους δεν αγγίζονται....
Ένα σετ απ ιδιαίτερα γρήγορο που έχω καθιερώσει δύο χρόνια τώρα είναι g3000 616 1,60x30 z2m24 no8 57,3...ζωηρό αλλά τρομερά θανατηφόρο ...

.sarcastic.
Εγώ τα velocity θα έριχνα.
Αυτά τα classica LIGHT nsi τα έχω πάρει αλλά περιμένω ετυμηγορία από τον μάναρο. Τα φοβάμαι τα light πράματα.
Τα άλλα δεν τα ξέρω.

Θα μας δώσουν πλήρη ανάλυση.
Είπαμε, @DimDre και @outlander ακούμε μόνο σε εμπορικά.
Ο λόγος τους, ευαγγέλιο.
Κάνω ωραία σπασίματα με τα Velocity, απλά δεν ξέρω τι κάνουν σε αποστάσεις άνω των 30-35 μέτρων που βγαίνουν τα δισκάκια

Φιλε μην εισαι τοσο απολυτος στις αποψεις σου.Οκ πεφτει αλλα δεν ειναι τελειωμενος οπως λες.Κι εγω εχω παρει λαγο στα 20 μετρα με νο11 αλλα σχεδον ολα τα σκαγια εμειναν στο δερμα.
Υπάρχουν λόγοι που είμαι απόλυτος σε ότι λέω βέβαια ακούω και όλες τις γνώμες

Ξέρεις ότι οι ευκαιρίες, αν δοθούν ,θα είναι λίγες. Οπότε ψάχνω το απόλυτο !!
Είδες στο σκοπευτήριο ότι τα 28γρ ν8 με 4* σπάνε το δισκάκι πέραν των 30μ.Στα 40μ με ένα τριάρι τσοκ το πρόβλημα δεν είναι στο όπλο-φυσιγγι αλλά σε αυτόν που είναι από πίσω. Αυτό λέω και στον εαυτό μου. Έχω καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε Λάμπρο 30γρ ν8 και NSI 32γρ ν8/7,5 με την ακατονομαστη και τσοκ LM/M Briley. Ότι δεν παίρνω μέχρι τα 35/40μ φταίω εγώ ξεκάθαρα. Στην τελική ας ζήσει και κανένα για του χρόνου.
Φανη τα φυσίγγια της κολεξιόν σου είναι όλα άψογα. Συνέχισε τις προπονήσεις σου και βρες πουλιά... Αυτό είναι το δύσκολο.

Πως σας φαίνεται η ιδέα να προτείνει η ΚΣΕ να κυνηγηθει χωρίς αριθμητικό όριο το τρυγόνι, αλλά να επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 21 γραμμάρια και από Ν 6 και χοντρυτερα ;
Για τα ντοπιαρικα θετικός για τα περασματιαρικα αρνητικός...😁😁😁

Back