Φυσίγγια για τρυγόνι

Λοιπόν κύριοι. Σας διαβάζω και έχω .κουραστεί πραγματικά. Δεν βάζετε στόχους στην κυνηγετική σας ζωή και εκεί ακριβώς είναι που χάνεται η μπάλα. Εγώ τα τελευταία χρόνια θέλω 25 τρυγονακια. Μου φτάνουν για το μεζέ μου. Παίρνω ένα κουτάκι ότι φυσίγγια βρω μπροστά μου σε νούμερο 10 κατά προτίμηση και επειδή διαθέτω και HP τα ντουφεκαω όπου τα βλέπω καί κάποιες χρονιές μου περισσεύουν και κάνα δυο . Καληνύχτα πολύ.........

Καλημερα συναδελφοι, ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει, γι'αυτο,NSI classica Ν8 και Ρουμελιωτης PSB1 32γρ Ν8 με το IC black edition της Α400 για εμενα, αρκει να μας αφησουν να κυνηγησουμε.
Μάνθο αυτό το classica ήταν το αγαπημένο μου φυσίγγι τώρα τελευταία μου βγαίνει πολύ ντοπε και χαλάει στην ομάδα
Θα ρίξω πάλι λίγα γιατί η παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται
Έχει και καρακαξες

Μάνθο αυτό το classica ήταν το αγαπημένο μου φυσίγγι τώρα τελευταία μου βγαίνει πολύ ντοπε και χαλάει στην ομάδα
Θα ρίξω πάλι λίγα γιατί η παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται
Έχει και καρακαξες
Εγω Χαρη το εχω ριξει τις δυο προηγουμενες χρονιες και μου αρεσε πολυ και αφου εχω αποθεμα δεν θα μπω στην διαδικασια να παρω αλλα

Ψάχνοντας να πάρω 2 κουτιά MB light για την έναρξη με ενημέρωσαν ότι φέτος Β&Ρ δεν θα έρθουν καθόλου φυσίγγια στην Ελλάδα. Είπε ο Μαυρούλης ότι όλα πήγαν Αμερική και θα αργήσουν πολύ να ξαναφέρουν. Οπότε ότι υπάρχει σε στοκ από Β&Ρ φέτος.

Πείτε κανένα δοκιμασμένο εμπορικό φυσίγγι για την έναρξη ρε μάγκες. Εκτός από τα NSI classica που δεν τα θέλω.

Ψάχνοντας να πάρω 2 κουτιά MB light για την έναρξη με ενημέρωσαν ότι φέτος Β&Ρ δεν θα έρθουν καθόλου φυσίγγια στην Ελλάδα. Είπε ο Μαυρούλης ότι όλα πήγαν Αμερική και θα αργήσουν πολύ να ξαναφέρουν. Οπότε ότι υπάρχει σε στοκ από Β&Ρ φέτος.

Πείτε κανένα δοκιμασμένο εμπορικό φυσίγγι για την έναρξη ρε μάγκες. Εκτός από τα NSI classica που δεν τα θέλω.
MB classic?

Ναι από αυτά βρήκα αλλά δεν μου έχουν πει τα καλύτερα για έναρξη.
Μια χαρα ειναι.
Αν εισαι κεντρο εχει καλα σκοτωματα.
Απλα ισως σου φανουν λιγο τσιμπημενα στην ανακρουση.
Για τα nsi classica συμφωνω απολυτως.
Μετα τα περσινα χαλια,με overkill και πουλια που να εχουν πανω τους 5-6 σκαγια και να μην πεθαινουν με τιποτα,δεν τα ξαναβαζω τον Αυγουστο...
Θα ριχθουν το χειμωνα...

Δοξαση ο θεος.
Chedite tordo,Ρουμελιώτης 32 ,Κένταυρος 28

Βασίλη νότια Ελλάδα θα κυνηγήσεις;

Για έναρξη έχω μείνει ικανοποιημένος με tordo 30,cheddite tordo,jb fast,κένταυρος sporting.
Καλό και το navaro 30, express 32 αλλά τελευταία έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα συγκεκριμένα.
Αν ψάχνεις το mb light που το έχεις ρίξει και το ξέρεις ίσως έχει ο Γιαννουλακης απόθεμα.
https://www.giannoulakis-outdoor.gr...gia/30-32gr/φυσιγγια-b-p-mb-light-30gr-detail

Λάμπρο Τορντο κίτρινα 30γρ ν8. Μαλακό με πολύ καλά σκοτωματα. Είναι σφιχτό: LM το πολύ M.
Τα MB32 είναι λίγο ζωηρά για την αρχή.

Κένταυρος 28, Ναβάρο 30, τορντο 30 με προτεραιότητα στο τελευταίο

Back