Τελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.S4, sipe και τέκνα…τελειώνει το απόθεμα όμως.
Τελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.S4, sipe και τέκνα…τελειώνει το απόθεμα όμως.
Βασιλη α1 32 σε 7,5.παρα πολύ καλό για εναρξηS4, sipe και τέκνα…τελειώνει το απόθεμα όμως.
Θες και διπλοκαρτερο...Στον δίπλα νομό θα σε βάλω!Συμφωνώ με τον Αρη. Προτείνω επίσης Lambro mezzo 32 gr και lambro sporting 28 gr.
Μη με μαλώνεις ρε Αλέξανδρε. Μικρός είμαι ακόμη. Θα μάθω σιγά-σιγά.Θες και διπλοκαρτερο...Στον δίπλα νομό θα σε βάλω!
Δε το χωνεψα ποτέ.παρα πολύ σκληρό για 28.με ίδια πυρίτιδα και gt συγκεντρωτηρα πολύ πιο μαλακό κι ευχάριστο το gt28Εγώ παίδες, εφέτος στα ντοπιάρικα τα τρυγονάκια (αλλά και τα κοτσυφάκια, συν κάνα τυχόν βρομοκορακοειδές. Mακάρι να μου σηκωθεί και κάνα ορτυκάκι) θα ρίξω τα εικονιζόμενα, NSI DUE SPORTING. Φυσικά στα 28g & σε # 8,5. Μπαρουτάκι Vectan ΑS & κυάθιο το gualandi piston skeet για λιγάκι πιο ευρείες κατανομές που ''συγχωρούν'' πιο εύκολα τυχόν στραβοσημαδέματα...
Πάντοτες με δίκαννο και πάντοτες με τσοκ τέταρτο & μισό.
Κι άγιος ο Θεός...
View attachment 75294View attachment 75295View attachment 75296
Τι μπορώ να κάνω για να επανορθώσω?Μη με μαλώνεις ρε Αλέξανδρε. Μικρός είμαι ακόμη. Θα μάθω σιγά-σιγά.
Αστο, θα μπλέξεις......Τι μπορώ να κάνω για να επανορθώσω?
Έστω και μία να κυκλοφορεί θα την βρει ο ιδιογομωτης την άκρη.Τελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.
Πάμε για άλλα τοτε....δε πειραζει.S4, sipe και τέκνα…τελειώνει το απόθεμα όμως.
688 1.60*32 πάτημα στα 57.2/57.3 αν θυμάμαι καλά. Μου φάνηκε ζωηρό για ΑύγουστοΒασιλη α1 32 σε 7,5.παρα πολύ καλό για εναρξη
Είσαι ωραίος Νικολαε !Εγώ παίδες, εφέτος στα ντοπιάρικα τα τρυγονάκια (αλλά και τα κοτσυφάκια, συν κάνα τυχόν βρομοκορακοειδές. Mακάρι να μου σηκωθεί και κάνα ορτυκάκι) θα ρίξω τα εικονιζόμενα, NSI DUE SPORTING. Φυσικά στα 28g & σε # 8,5. Μπαρουτάκι Vectan ΑS & κυάθιο το gualandi piston skeet για λιγάκι πιο ευρείες κατανομές που ''συγχωρούν'' πιο εύκολα τυχόν στραβοσημαδέματα...
Πάντοτες με δίκαννο και πάντοτες με τσοκ τέταρτο & μισό.
Κι άγιος ο Θεός...
View attachment 75294View attachment 75295View attachment 75296
Γαματο είναι Αποστόλη. Φέτος θα τα δοκιμάσω και στα παπάκια αν βρω στην έναρξη μικρά.688 1.60*32 πάτημα στα 57.2/57.3 αν θυμάμαι καλά. Μου φάνηκε ζωηρό για Αύγουστο
Εναρξη χωρις μικρα δεν παιζει....Φέτος θα τα δοκιμάσω και στα παπάκια αν βρω στην έναρξη μικρά.
Δεν ξέρει ρε άστον. Εδώ γράφει στο θέμα με τα φυσίγγια των τρυγονιών για παπιά, τι να του πεις.Εναρξη χωρις μικρα δεν παιζει....
Πότε θα κατέβεις για κάνα ψάρεμα ?Δεν ξέρει ρε άστον. Εδώ γράφει στο θέμα με τα φυσίγγια των τρυγονιών για παπιά, τι να του πεις.
Θα ενημερώσω, λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα επιστρέψει και ο πατέρας μου Δίστομο.Πότε θα κατέβεις για κάνα ψάρεμα ?
Εκεί που έκανα πέρυσι έναρξη είχε μόνο μεγάλα. Οποτε παίζει. Την εμπειρία μου σου λεω.Εναρξη χωρις μικρα δεν παιζει....
9αρι , τσιχλα , κοτσυφι , ορτυκι , και πολλες φορες σε κυνηγι τσιχλας με 9αρι εχω παρει και μπεκατσα , φασσα , ακομα και λαγο στα 25 μετρα , αλλα κανονικα βαζω 8αρι σε μπεκατσα , 6αρι σε φασσα , και 5αρι , 4αρι σε λαγο για μακρια και κονταΕγώ πάντα 9αρια έβαζα. Και φέτος έριξα και λιγα 10αρια
και εδω στην Σαμο με 6αρια οι παλιοι στο τρυγονι , εγω μονο 8αρι , και σπανια 7,5 μηπως περαση καμια φασσα , η αγριοπεριστεροΟι παππούδες πάντως στα μέρη μου με #6 τουφεκούσαν τα τρυγόνια.
Το λέω σαν πληροφορία και για μένα λίγο χοντρούτσικο είναι.
Φυσικά φυσίγγια στο χέρι.