Τουλάχιστον δεν θα πάει σε ΦράνκιΟυρμπινοπροδοτης.θα φύγει απ' τη Φεράρι να πάει σε όπλα της τσικνοπέμπτης.ουυυυυυυυυυυυ
Τουλάχιστον δεν θα πάει σε ΦράνκιΟυρμπινοπροδοτης.θα φύγει απ' τη Φεράρι να πάει σε όπλα της τσικνοπέμπτης.ουυυυυυυυυυυυ
Πάρτο πίσω βλάσφημε!Τουλάχιστον δεν θα πάει σε Φράνκι
Κυνηγούσα 13 χρόνια με φαμπαρμ, τι ξέρω γω;Πάρτο πίσω βλάσφημε!
Οι τεχνίτες στη Φαμπαρμ έχουν Φράνκι για να καταλάβεις!Κυνηγούσα 13 χρόνια με φαμπαρμ, τι ξέρω γω;
Ψιτ....θες να πεις κάτι..;;;Κυνηγούσα 13 χρόνια με φαμπαρμ, τι ξέρω γω;
Banned...Οι τεχνίτες στη Φαμπαρμ έχουν Φράνκι για να καταλάβεις!
Πάνω του και τον φάγαμε τον σατυροΠάρτο πίσω βλάσφημε!
38γρ 10αρια για έναρξη τρυγόνι.Για να επανερθουμε στο θέμα μας…. Για της σούβλες θα πούμε σε αλλά ποστ!!!!!
Μαλακά φυσέκια,μ αρέσεις!!!38γρ 10αρια για έναρξη τρυγόνι.
Ναι ξέχασα ταχύτητες πάνω από 500 να νιώσεις τον βρόντο ρε φίλε.Μαλακά φυσέκια,μ αρέσεις!!!
Έχω ξαναγράψει..ένα θα δεις ,αν το δεις, μια τουφεκιά θα του ρίξεις,αν προλάβεις να του ρίξεις,να μην είναι 52γρ 4αρια να θυμάσαι τη τουφεκιά και εσύ και αυτό με 35 βαθμούς???Ναι ξέχασα ταχύτητες πάνω από 500 να νιώσεις τον βρόντο ρε φίλε.
Ε ναι ρε φίλε.Έχω ξαναγράψει..ένα θα δεις ,αν το δεις, μια τουφεκιά θα του ρίξεις,αν προλάβεις να του ρίξεις,να μην είναι 52γρ 4αρια να θυμάσαι τη τουφεκιά και εσύ και αυτό με 35 βαθμούς???
Mb32 33 γραμμάρια 9/8 ανάμεικτο και Granular 28 και 30 γραμμάρια νούμερο 8,5 και 9
Αυτά θα δουλέψω φέτος.
Πολύ χοντρό το 7άρι ρε φίλε!Βάλε και κανα 7/8 να έχεις.
Δεν διαφωνώ για το τρυγόνι αλλά βάλε και στο παιχνίδι και καμιά φασούλα.Πολύ χοντρό το 7άρι ρε φίλε!
Μέχρι 8άρι πάω στο τρυγόνι αλλά συνήθως δουλεύω το 8,5 και το 9.
Μακάρι να είχαμε φίλε το καλοκαίρι φάσσες αλλά εδώ μετά τον Οκτώβρη.Δεν διαφωνώ για το τρυγόνι αλλά βάλε και στο παιχνίδι και καμιά φασούλα.