Ναι έριξαν πολλά παιδιά όλοι ευχαριστημένοιΈριξε κaνείς τα navaro 30 με psb στα τρυγόνια πέρσι;
Τα παλιότερα με csb ήταν πολύ καλά για έναρξη και αρκετά μαλακά. Μετά την αλλαγή σε psb δεν τα δοκίμασα.
Ευχαριστώ Ηλία!Ναι έριξαν πολλά παιδιά όλοι ευχαριστημένοι
ΧιλιάδεςΦυσίγγια για τρυγόνια υπάρχουν αρκετά. Τρυγόνια δεν ξέρω αν υπάρχουν!!!
Αρκεί να είναι και το στήσιμο αυτό που πρέπει.( Και η τιμή)Ευχαριστώ Ηλία!
Γενικά με την αλλαγή σε psb πολλά φυσίγγια έγιναν ακόμα καλύτερα από πριν.
Αυτά είναι,με έπεισες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Γιώργο!
Πάρε και ένα γκουερινηΑυτά είναι,με έπεισες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Γιώργο!
Θα βάλω καμιά παραγγελία 8αρια,9αρια για την έναρξη και 10αρια στη συνέχεια για τσίχλες.
8αρι ναβαρο 30 στα τρυγόνια. κόβει μακριά κόβει καλά...Αυτά είναι,με έπεισες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Γιώργο!
Θα βάλω καμιά παραγγελία 8αρια,9αρια για την έναρξη και 10αρια στη συνέχεια για τσίχλες.
Το καλύτερο 30αρι με διάφορα και σταθερό8αρι ναβαρο 30 στα τρυγόνια. κόβει μακριά κόβει καλά...
Παικτουρα!Πυρκαλ Άρτεμις Ν7 το πρωί και μετά Ντέρμπι Ν7.Σιγα μη κάτσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Άρχοντας!!!Πυρκαλ Άρτεμις Ν7 το πρωί και μετά Ντέρμπι Ν7.Σιγα μη κάτσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Εγώ λαμπρό με σιπε δοκιμασμένο και πέρσι εξερετικο... και Ναβάρο 30 ν 9Πυρκαλ Άρτεμις Ν7 το πρωί και μετά Ντέρμπι Ν7.Σιγα μη κάτσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Σκέτο derby Άλεξ όλη μέρα.Πυρκαλ Άρτεμις Ν7 το πρωί και μετά Ντέρμπι Ν7.Σιγα μη κάτσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Δε καταλαβαίνει αυτός είναι χοντροπετσοςΣκέτο derby Άλεξ όλη μέρα.
Το Άρτεμις άστο για αργότερα, είναι πιο χειμωνιάτικο στήσιμο.
Υπάρχουν ακόμα αυτάΠαικτουρα!
Έχω και για αργότεραΤο Άρτεμις άστο για αργότερα, είναι πιο χειμωνιάτικο στήσιμο.