lambro χι χι κλάνει ο πεθαμένοςΜε lambro ρίχνεις? Μόνο θόρυβο κάνεις γιατί
lambro χι χι κλάνει ο πεθαμένοςΜε lambro ρίχνεις? Μόνο θόρυβο κάνεις γιατί
Πολύ καλή επιλογή.ξεκινησε και φτιάχνει κυνηγετικά τώρα ο Ανδρέας? Έμαθες τιμές?Επιτελους η αποφαση παρθηκε , Ρουμελιωτης 30γρ Νο8 για την εναρξη
Οταν μιλησα μαζι του μου ειπε οτι θα αρχισει να παραδινει στο τελος Ιουλιου, ποτε θα ξεκινησει δεν ξερω, απο τιμες μου ειπε σχεδον1 euro πανω απο περυσι.Πολύ καλή επιλογή.ξεκινησε και φτιάχνει κυνηγετικά τώρα ο Ανδρέας? Έμαθες τιμές?
Πρέπει να μάθουμε τιμές να δούμε τί γίνεται.Επισης μου ειπε για ενα καινουριο 28αρι που θα βγαλει σε Νο 7 1/2 με 5% αντιμονιο για τις φασσες της εναρξης, θα παρω ενα κουτι να το δοκιμασω απο περιεργεια
Οπότε λογικά μιλάμε για 28 8€ 30 8,5 €και 32 9€Οταν μιλησα μαζι του μου ειπε οτι θα αρχισει να παραδινει στο τελος Ιουλιου, ποτε θα ξεκινησει δεν ξερω, απο τιμες μου ειπε σχεδον1 euro πανω απο περυσι.
Καπως ετσι.Οπότε λογικά μιλάμε για 28 8€ 30 8,5 €και 32 9€
Ακρίβυναν οι κάλυκες της πυρκαλ;Οταν μιλησα μαζι του μου ειπε οτι θα αρχισει να παραδινει στο τελος Ιουλιου, ποτε θα ξεκινησει δεν ξερω, απο τιμες μου ειπε σχεδον1 euro πανω απο περυσι.
Αλαγιάννη παρτους το κεφάλι.Οπότε λογικά μιλάμε για 28 8€ 30 8,5 €και 32 9€
Τελείωσαν όσοι ήθελαν.Ακρίβυναν οι κάλυκες της πυρκαλ;
Πλάκα κάνω.Τελείωσαν όσοι ήθελαν.
Για έναρξη, ν7.5 με 5% αντιμόνιο, είναι πολύ καλά!!Επισης μου ειπε για ενα καινουριο 28αρι που θα βγαλει σε Νο 7 1/2 με 5% αντιμονιο για τις φασσες της εναρξης, θα παρω ενα κουτι να το δοκιμασω απο περιεργεια
Για μένα άχρηαστο, λάθος σκέψη.Για έναρξη, ν7.5 με 5% αντιμόνιο, είναι πολύ καλά!!
Γενικά, είμαι της άποψης ν6 και κάτω για φάσσα (ν5, ν4 ειδικά το χειμώνα με κρύο σε ανοιχτά καρτέρια). Όμως, στην έναρξη μπορείς να κάνεις δουλειά και με αυτά, έχοντας και λίγα σκάγια παραπάνω (που θα φανούν χρήσιμα, ειδικά αν κυκλοφορούν και τρυγόνια)Για μένα άχρηαστο, λάθος σκέψη.
Εμένα ποίο πολύ για τρυγόνι μου κάνει αυτό παρά για φάσσα αλλά και πάλι πειράματα σε αυτά τα θηράματα ειδικά την πρώτη μέρα δεν κάνω, ειδικά στην φάσσα πας δοκιμασμένος και χωρίς τσιγκουνιες ειδικά άμα θα κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να την βρεις.Γενικά, είμαι της άποψης ν6 και κάτω για φάσσα (ν5, ν4 ειδικά το χειμώνα με κρύο σε ανοιχτά καρτέρια). Όμως, στην έναρξη μπορείς να κάνεις δουλειά και με αυτά, έχοντας και λίγα σκάγια παραπάνω (που θα φανούν χρήσιμα, ειδικά αν κυκλοφορούν και τρυγόνια)
με τα 30άρια του δούβρη σε νο8 μια χαρά έπεφταν!Γενικά, είμαι της άποψης ν6 και κάτω για φάσσα (ν5, ν4 ειδικά το χειμώνα με κρύο σε ανοιχτά καρτέρια). Όμως, στην έναρξη μπορείς να κάνεις δουλειά και με αυτά, έχοντας και λίγα σκάγια παραπάνω (που θα φανούν χρήσιμα, ειδικά αν κυκλοφορούν και τρυγόνια)