Ούτε εγώ είχα τρελαθεί.Εγώ που τα είχα ρίξει παλιά δεν μου άρεσαν καθολου
Ούτε εγώ είχα τρελαθεί.Εγώ που τα είχα ρίξει παλιά δεν μου άρεσαν καθολου
Δεν έχει καθόλουΜάλλον φέτος θα τα βγάλει με άλλη μπαρούτι εκτός αν έχει πολύ στοκ.
Έχω ρίξει καμία 15000 από δαυτα απο παλαιοτερα έτη αλλά και φέτος όσα έριξα ήταν φωτιάΤα έριξες? Σου άρεσαν?
Το 30αρι είναι φωτιάNavaro 30 η' 32γρ. καλυτερο για εναρξη?
δηλαδη 31?
τιμη?Βρήκα κάτι remington, για μικρά θηράματα 28.5 γρ....να λένε τίποτα? Εντάξει η remington είναι remington,απλά κολαω στα γραμμάρια.....αυτά που έριχνα παλαιότερα ήταν 33 γρ, αλλά πλέον δεν εισάγονται... οπότε ψαχνομαι
Άσε την τιμή.....στα 13.5 τα έχω βρει απλά σκέφτομαι να πάρω ένα να το δοκιμάσω έναρξητιμη?
δοκιμες στην εναρξη δεν κανουμε.παρτο και δοκιμασε το πιο μετα.Άσε την τιμή.....στα 13.5 τα έχω βρει απλά σκέφτομαι να πάρω ένα να το δοκιμάσω έναρξη
το 32 καλυτερα απο 15 σεμπτεμβρη και μετα να παιζει και καμμια φασουλα.Navaro 30 η' 32γρ. καλυτερο για εναρξη?
Σίγουρα το Navaro 30 είναι καλύτερο για έναρξη, είναι πιο γρήγορο, και πάει καλύτερα στις υψηλές θερμοκρασίεςNavaro 30 η' 32γρ. καλυτερο για εναρξη?
Αυτά σε μένα είπαμεΒρήκα κάτι remington, για μικρά θηράματα 28.5 γρ....να λένε τίποτα? Εντάξει η remington είναι remington,απλά κολαω στα γραμμάρια.....αυτά που έριχνα παλαιότερα ήταν 33 γρ, αλλά πλέον δεν εισάγονται... οπότε ψαχνομαι
Θα είναι δίπλα μας και άμα κλαμπανιζει θα τον στείλω για σουβλάκια στην λίμνηδοκιμες στην εναρξη δεν κανουμε.παρτο και δοκιμασε το πιο μετα.
Πάρε πάρεΆσε την τιμή.....στα 13.5 τα έχω βρει απλά σκέφτομαι να πάρω ένα να το δοκιμάσω έναρξη
Με της τιμές που έχουν μακριά και αγαπημένοιΤα γκοριλα τι λένε ρε μάγκες έχω κάτι παιδιά από Αθήνα και είναι φαν έχουμε καμία γνώμη για κανένα απ' αυτά
απο την αρχη ηταν ο πιο ακριβως με τα πιο φθηνα υλικα ,ευχαριστουμε αλλα δεν θα παρουμε ,χιλιες φορες lambro .Τα γκοριλα τι λένε ρε μάγκες έχω κάτι παιδιά από Αθήνα και είναι φαν έχουμε καμία γνώμη για κανένα απ' αυτά