Πολύ σκληρό δεν είναι???..πιστεύω ότι στα σεταπ που το έχει θα τεριαζε καλητερα το 686Για ποιον λόγο Λιάκο?
..και στην ιδιογωμοση δεν το παό καθόλου
Πολύ σκληρό δεν είναι???..πιστεύω ότι στα σεταπ που το έχει θα τεριαζε καλητερα το 686Για ποιον λόγο Λιάκο?
Ότι καλύτερο.Τα 30αρια διασποράς του Ρουμελιωτη πως τα κόβεις για καρτερια που περνάνε στουκας από 10 μέχρι 25 μέτρα???
Το 30αρι διασποράς εννοείς ή το κανονικό? Αν και πιστεύω ότι θα έχουν την ίδια ... Εγώ λέω πως είναι η PSB-3 (αλλά δεν παίρνω και όρκο). Το 1,65 πιστεύω ότι είναι πολύ για PSB-5 και λίγο για PSB-1.Το 30αρι του Ρουμελιώτη τη μπαρούτι έχει psb1η psb5
Αν παντρεύεται με τα υπόλοιπα,όλα μια χαρά!Πολύ σκληρό δεν είναι???..πιστεύω ότι στα σεταπ που το έχει θα τεριαζε καλητερα το 686
..και στην ιδιογωμοση δεν το παό καθόλου
Ένα που έριξα εγώ είχε psb3 με cx2000 και vzero 23... Λίγο σκληρό, γρήγορο αλλά σκότωνε καλά σε όλους τους καιρούς όταν κατάλαβα ότι πρέπει να μαζέψω την προσκοπευση αρκετά... Στα μπασιματα ήταν οριακά δυνατά με τους νοτιαδες...Το 30αρι του Ρουμελιώτη τη μπαρούτι έχει psb1η psb5
Έχω έρωτα με το 616 εγώ για αυτό μου φενωνται τα άλλα καποσ???Αν παντρεύεται με τα υπόλοιπα,όλα μια χαρά!
Τοτε που το εριξα εγω παντως ειχε μεσα 1,65 μπαρουτι...γιατι το εσφαξα να δω και να συγκρινω γιατι κατι φιλοι που γεμιζαν χρησιμοποιουσαν χαμηλοτερη δοσολογια...και αλλο καψουλι...αλλα και εδω σε παρουσιαση 1.65 το βρηκαν..Το ένα έχει 1,45 πυρητιδα με βύσμα Giovanni σε κάλυκα 12/67 και το άλλο 1,55 με βύσμα gt με καψουλι και στα 2 688
ηταν πολυ δυνατα με 1,65 για αυτο δεν τραβαγαν παντου ,τωρα αμα κατεβασαν την δοση πιστευω θα ειναι καλυτερο.Τοτε που το εριξα εγω παντως ειχε μεσα 1,65 μπαρουτι...γιατι το εσφαξα να δω και να συγκρινω γιατι κατι φιλοι που γεμιζαν χρησιμοποιουσαν χαμηλοτερη δοσολογια...και αλλο καψουλι...αλλα και εδω σε παρουσιαση 1.65 το βρηκαν..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-427982
Παντως οπως ηταν τοτε δεν μου αρεσε καθολου...σε αντιθεση με καποια που μου εδωσε φιλος που γεμιζει(γεμιζε με sipe...) και οταν τα εριξα(σε τσιχλες απογευματινο,οταν υπηρχαν ακομη απογευματινα...) ημουν ντουφεκια και πουλι,σε σημειο να μην αναγνωριζω τον εαυτο μου...λεω τι επαθα? μεχρι που κοιταξα το γιλεκο και ειδα οτι εριχνα τα φυσιγγια του φιλου...Απο τοτε μου μπηκε η ιδεα της ιδιογομωσης αλλα τελικα δεν...θελει χρονο και δοκιμες οποτε...
Παραξενο cx2000 ο ρουμελιοτησ και vzero?? Πάντα με 616 γεμηζε και Καρδαρά συγκετροτηραΈνα που έριξα εγώ είχε psb3 με cx2000 και vzero 23... Λίγο σκληρό, γρήγορο αλλά σκότωνε καλά σε όλους τους καιρούς όταν κατάλαβα ότι πρέπει να μαζέψω την προσκοπευση αρκετά... Στα μπασιματα ήταν οριακά δυνατά με τους νοτιαδες...
Φιλοσ με ρεμ versa max το έριχνε από τα μπασηματα και ολλο τον χειμώνα φετοσ κατα ευχαρηστιμενοσηταν πολυ δυνατα με 1,65 για αυτο δεν τραβαγαν παντου ,τωρα αμα κατεβασαν την δοση πιστευω θα ειναι καλυτερο.
Έτσι κάνει σωστά... Ωστόσο φέτος με την έλλειψη των υλικών γίνονταν κ τροποποιήσεις... Ήταν πετυχημένη τροποποίηση αυτή πάντως, είχε ταιριάξει....Παραξενο cx2000 ο ρουμελιοτησ και vzero?? Πάντα με 616 γεμηζε και Καρδαρά συγκετροτηρα
ωντος φιλεμου αρηηηη psp 1 γεμ ισε φετως τουλαχιστων στα 30γρ που πηρα γυρω στα 2500 χιλιαδες ,,φυσιγκια κυνηγημενα στα ορτυκια τρυγονια και τσιχλααα μου φτανουνε τα γραμαρια αυτα καΙ ειμαι υπερευχαριστημενως με του αντρεα το στισημο που κανηηηη ειναι μαγκακος και βριση συνταγες για να μας βγαλη απο πωλη μεγαλητερα εξωδαααα δηλ να γωραζουμε ιταλικα κτλ εας δωσουμε στην ελληνικη αγωρα τα ευρω διωτι υπαρχουνε κιαλες βιοτεχνιες ελληνικες με αξιοπιστα φυσιγκια πχ κενταυρος κτλ ...Έτσι κάνει σωστά... Ωστόσο φέτος με την έλλειψη των υλικών γίνονταν κ τροποποιήσεις... Ήταν πετυχημένη τροποποίηση αυτή πάντως, είχε ταιριάξει....
Ωραίος είναι και ο Γιώργος (Κένταυρος) αλλά του λείπει ένα 30/31 γρ φυσίγγι από την γκάμα του .Όπως έχω ξαναπεί 4/5 φυσιγγακια χρειάζεται ένας μάγκας ούτε 2 αλλά ούτε 10 διαφορετικά.Και βέβαια αυτό που δε κατάλαβα ποτέ στη φιλοσοφία των κατασκευαστών είναι γιατί ένα διασποράς πρέπει να είναι τόσο ακριβό,δεν καταλαβαίνουν ότι αν ήταν νορμάλ γιατί όσο τα άλλα τους στοιχίζει σχεδόν θα αγόραζαν πολλοί περισσότεροι από το να φτιάχνουν πιο ανοιχτές κανες ή να αγοράζουν τσοκακια να κάνουν τη δουλειά.Μαλλον δεν το καταλαβαίνουν.ωντος φιλεμου αρηηηη psp 1 γεμ ισε φετως τουλαχιστων στα 30γρ που πηρα γυρω στα 2500 χιλιαδες ,,φυσιγκια κυνηγημενα στα ορτυκια τρυγονια και τσιχλααα μου φτανουνε τα γραμαρια αυτα καΙ ειμαι υπερευχαριστημενως με του αντρεα το στισημο που κανηηηη ειναι μαγκακος και βριση συνταγες για να μας βγαλη απο πωλη μεγαλητερα εξωδαααα δηλ να γωραζουμε ιταλικα κτλ εας δωσουμε στην ελληνικη αγωρα τα ευρω διωτι υπαρχουνε κιαλες βιοτεχνιες ελληνικες με αξιοπιστα φυσιγκια πχ κενταυρος κτλ ...
Ποια φυσιγγια του κενταυρου κυκλοφορουν αυτη την στιγμη και για τι εποχες ; Ειναι ολα τοσο χαμηλα σε αρχικες οσο το 28; Δεν εχω ρηξει κανενα του ποτεΩραίος είναι και ο Γιώργος (Κένταυρος) αλλά του λείπει ένα 30/31 γρ φυσίγγι από την γκάμα του .Όπως έχω ξαναπεί 4/5 φυσιγγακια χρειάζεται ένας μάγκας ούτε 2 αλλά ούτε 10 διαφορετικά.Και βέβαια αυτό που δε κατάλαβα ποτέ στη φιλοσοφία των κατασκευαστών είναι γιατί ένα διασποράς πρέπει να είναι τόσο ακριβό,δεν καταλαβαίνουν ότι αν ήταν νορμάλ γιατί όσο τα άλλα τους στοιχίζει σχεδόν θα αγόραζαν πολλοί περισσότεροι από το να φτιάχνουν πιο ανοιχτές κανες ή να αγοράζουν τσοκακια να κάνουν τη δουλειά.Μαλλον δεν το καταλαβαίνουν.
Τα έριξες? Σου άρεσαν?Εκτός το 28 Άρι τωρα δε ξέρω τι άλλο έχει τα τελευταία του silver 32gr τα πήρα εγώ τον Νοέμβρη αυτά είναι με g3000.
Μάλλον φέτος θα τα βγάλει με άλλη μπαρούτι εκτός αν έχει πολύ στοκ.Εκτός το 28 Άρι τωρα δε ξέρω τι άλλο έχει τα τελευταία του silver 32gr τα πήρα εγώ τον Νοέμβρη αυτά είναι με g3000.
Νομίζω τα σταμάτησε γιατί δεν είχε g3000Μάλλον φέτος θα τα βγάλει με άλλη μπαρούτι εκτός αν έχει πολύ στοκ.
Εγώ που τα είχα ρίξει παλιά δεν μου άρεσαν καθολουΤα έριξες? Σου άρεσαν?