Σου τράβηξε αυτό με την ζέστη?Το φυσηγγι που με άφησε άφωνο στα τρυγωνια είναι το λαμπρό σούπερ τορντο με σιπε καταπληκτικό
Σου τράβηξε αυτό με την ζέστη?Το φυσηγγι που με άφησε άφωνο στα τρυγωνια είναι το λαμπρό σούπερ τορντο με σιπε καταπληκτικό
Ναι και το προι με υγρασία και το απόγευμα μεχρει τέλη Σεπτεμβρίου είναι πολύ ωραίο μετά μου έκανε νεράΣου τράβηξε αυτό με την ζέστη?
Εχεις δοκιμασει καποιος σε πρωινα ντου το tordo διασπορας του Ναυπλιώτη;
Τα 32γρ? Στο πράσινο κουτί?
Ναι με κατι ορτυκια πανω
Τι ειδατε ρε παιδια ανοιγει οπως να ναι;ή καθολου;
Επιτρέψτε μου μια μικρή διόρθωση, αυτό είναι το Classic Διασποράς, με πυρίτιδα 206.Είναι αργό για διασπορας, μπορεί με ζεστό καιρό να του δουλέψει, δεν έχει δέσει καλά αυτό το set up, εγώ δεν το εμπιστεύομαι, μπορεί να πέρνει ζωντανά πουλιά και για τρυγόνια δεν είναι για δοκιμές.
εμένα το sipe της NSI πολύ καλοΤο φυσηγγι που με άφησε άφωνο στα τρυγωνια είναι το λαμπρό σούπερ τορντο με σιπε καταπληκτικό
Τι πολύ καλό? Για τρυγόνια?εμένα το sipe της NSI πολύ καλο
Το έριχνα από 1/9 μέχρι 10/9 στα Γρεβενά βέβαια είχε ποιο χαμηλές θερμοκρασίεςΤι πολύ καλό? Για τρυγόνια?
Το έριχνα από 1/9 μέχρι 10/9 στα Γρεβενά βέβαια είχε ποιο χαμηλές θερμοκρασίεςΓια μένα πολύ δυνατό το nsi sipe για καλοκαίρι. Το χειμώνα θα ναι οκ.
9 εχει το σιπε και 8.50 το gm3 μισό € διαφορα από του Ρουμελιώτη το 32εμαινα πρωσοπικαααα μου αρεση το φθηνω και καλοοοο δηλαδη του ρουμελιωτη φρουυυ και αρωματα αστα για τους ιταλουςςςς ΠΧ να πλερωσουμε ενα απλο ΝΣΙ για τσιχλα 9,50 ευρω το κουτι ωπιος εχη το χρημα εας τα δωαση μαγκιατουυυ ρουμελιωτηςς και ολα οκ οκκκ
Το έριξα πολύ το. Χειμώνα με καιρούς χωρίς υγρασία γ@@@@@ με υγρασία κανένα όπλο μου δεν το φύλαγεΓια μένα πολύ δυνατό το nsi sipe για καλοκαίρι. Το χειμώνα θα ναι οκ.
Εγω παντως μια φορα το δοκιμασα σε τρυγωνια και δεν μου αρεσε καθολου...πανε χρονια βεβαια πανω απο πενταετια δεν ξερω αν το εχει αλλαξει τωρα...Ηταν σε κιτρινο καλυκα με χαμηλο παφυλα...εμένα το sipe της NSI πολύ καλο
Το ένα έχει 1,45 πυρητιδα με βύσμα Giovanni σε κάλυκα 12/67 και το άλλο 1,55 με βύσμα gt με καψουλι και στα 2 688Μεταξύ super tordo και nsi sipe, εγώ προτιμώ το tordo...το sipe ποτέ δεν μου άρεσε, κυρίως από θέμα λακτισματος
Έχει αλλάξει αυτά που αναφέρεις ήταν όντος μάπα τώρα έχουν κόκκινο κάλυκαΕγω παντως μια φορα το δοκιμασα σε τρυγωνια και δεν μου αρεσε καθολου...πανε χρονια βεβαια πανω απο πενταετια δεν ξερω αν το εχει αλλαξει τωρα...Ηταν σε κιτρινο καλυκα με χαμηλο παφυλα...
Lambro 30gr τα κιτρινα σε 8 και 7Οσοι συνάδελφοι έχουν Baikal πλαγιόκαννο ας με ενημερώσουν τι φυσίγγια να χρησιμοποιώ στα τρυγώνια και ποιά στα τσιχλοκότσυφα.
Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία τησ NSI να βάζει καψουλια 688 στην σειρά που έχει για τσιχλοκοτσιφα αυτό το καψουλι είναι για συνθήκες πολύ δύσκολαΈχει αλλάξει αυτά που αναφέρεις ήταν όντος μάπα τώρα έχουν κόκκινο κάλυκα
Για ποιον λόγο Λιάκο?Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία τησ NSI να βάζει καψουλια 688 στην σειρά που έχει για τσιχλοκοτσιφα αυτό το καψουλι είναι για συνθήκες πολύ δύσκολα
Τα 30αρια διασποράς του Ρουμελιωτη πως τα κόβεις για καρτερια που περνάνε στουκας από 10 μέχρι 25 μέτρα???Καλύτερα δορκα και nsi