Για τον καιρο?Ηλιοφάνεια θα χουμε και αύριο..Λέγε Τάσο κ άστα like...
Ωραίος Γιωργάρα με το καλό και να μην μείνει τίποτα, αυτά τα εικοσαρια οπτασια είναι ρε παιδι μου .buy buy.περιμένω εντυπώσεις από το RC 7 1/2.
Τα RC σε 7,5 τα έχω ρίξει εγώ πιο παλιά χειμώνα σε τσίχλες, πολύ δυνατά για μένα και με αρκετό λάκτισμα, αν θυμάμαι και στον κάλυκα πάνω έγραφαν 1050 bars, μέτρια μου φάνηκαν, ξεπουπουλιάσματα θυμάμαι, δεν τα ξαναπήρα (Γιώργο σόρρυ ρε φίλε σε σένα μπορεί να πάνε )Ωραίος Γιωργάρα με το καλό και να μην μείνει τίποτα, αυτά τα εικοσαρια οπτασια είναι ρε παιδι μου .buy buy.περιμένω εντυπώσεις από το RC 7 1/2.
Γεια σου Μπιλακο, καλοριζικη σου εύχομαι η πρώτη σου κυνηγετική άδεια με πολλά θήραμα και πάντα ζεστές κάννες, έτσι πάει κάτι που βρίσκω εγώ εξαιρετικό για κάποιον άλλο μπορεί να είναι μετριότητα και το αντίστροφο για 28γρ 1050bar πολύ φορτωμένο μου φαίνεται αν και πάντα αναγράφονται οι μέγιστες πιεσεις για λόγους ασφαλείας.Τα RC σε 7,5 τα έχω ρίξει εγώ πιο παλιά χειμώνα σε τσίχλες, πολύ δυνατά για μένα και με αρκετό λάκτισμα, αν θυμάμαι και στον κάλυκα πάνω έγραφαν 1050 bars, μέτρια μου φάνηκαν, ξεπουπουλιάσματα θυμάμαι, δεν τα ξαναπήρα (Γιώργο σόρρυ ρε φίλε σε σένα μπορεί να πάνε )
Λίγο τσιμπημένω στην τιμή το nike αλλά το γουστάρω..
περιμένω εντυπώσεις από το RC 7 1/2.
Τα RC παλικάρια τα ρίχνω από τότε που πήρα το 20άρι.Τα RC σε 7,5 τα έχω ρίξει εγώ πιο παλιά χειμώνα σε τσίχλες, πολύ δυνατά για μένα και με αρκετό λάκτισμα, αν θυμάμαι και στον κάλυκα πάνω έγραφαν 1050 bars, μέτρια μου φάνηκαν, ξεπουπουλιάσματα θυμάμαι, δεν τα ξαναπήρα (Γιώργο σόρρυ ρε φίλε σε σένα μπορεί να πάνε )
Κλανουν με υγρασια αλλα ειναι πολυ συγκεντρωτικα με ωραια μακρινα σκοτωματαΤα RC παλικάρια τα ρίχνω από τότε που πήρα το 20άρι.
Σε νούμερο 7,5 στα τρυγόνια και τις τσαρτσάρες και σε 9,5 στις κοινές τσίχλες.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν και είχα κάποια θεματάκια τον Χειμώνα κυρίως νωρίς το πρωί.
Σε νορμάλ συνθήκες είναι καλό.
Και από τα λίγα που βρίσκω σε νούμερο 7,5.
Δε ξερω αν το χω ζητησει ξανα, αλλα ειναι ευκολο να σφαξεις ενα; Γεμιζεται οντως με ΝΙΚΕ ή του μεινε το ονομα;
Παύλο μόνο σε τσίχλα τα έχεις ρίξει?Και ποιος δεν γουσταρει τετοιο φυσιγγι?
Βικτωρα θα σφαξω ενα,αλλα τα συμπερασματα δικα σας μεσα απο φωτογραφιες που θα βαλω!!!Δε ξερω αν το χω ζητησει ξανα, αλλα ειναι ευκολο να σφαξεις ενα; Γεμιζεται οντως με ΝΙΚΕ ή του μεινε το ονομα;
Πριν 10 περιπου χρονια σταματησα να τα χρησιμοποιω γιατι εδω δεντα φερνανε πια. Θα σου πω οτι μαζι με το πατερα μου απο το 1985 και μετα μονο αυτα χρησιμοποιουσα χειμωνα καλοκαιρι σε ολα μα ολα τα θηραματα, καταπληκτικα φυσιγγια τα μαυρα πολυ καλα και τα πρασινα, τωρα πλεον δεν γνωριζω...γνωρίζουμε κάτι για τα champion ;
Δε ξερω αν το χω ζητησει ξανα, αλλα ειναι ευκολο να σφαξεις ενα; Γεμιζεται οντως με ΝΙΚΕ ή του μεινε το ονομα;