P
PANOUTSOS
RC 32 μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και ιδίως στις μακρινές βολές....
αν θέλεις αγαπητέ adorable πήγαινε στο ανάλογο τόπικ να μας πεις 2 λόγια για σένα ... http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-32#post-9982Αναξιόπιστο με τις αλλαγές του καιρού... δυστυχώς!
Ολο λεω να τα χρησιμοποιησω στο κυνηγι κ ολο το αμελω... Απο τα πιο ωραια 28αρια που εχω ριξει τοσο στον πινακα οσο κ στο Sporting... Κ επισης αξιζει να αναφερω οτι ο συγκεκριμενος κατασκευαστης εχει πολυ προσεγμενα φυσιγγια...Στο τελευταίο κυνήγι της σεζόν με ένα κουτι 28αρια alectoris κίτρινα πήρα 17 πουλιά, όλα ξερά. Σίγουρα θα τους δώσω ευκαιρίες χρόνου
Δεν πήρα παραπάνω γιατί είχα απόθεμα RM sporting n.8.5, επισης καλό φυσιγκι και στην ίδια τιμή.
Απο τους λιγους μαγαζατορες που ειναι κυνηγοι και οι ιδιοι.Και γω έχω ρίξει κάμποσες κούτες στο σκοπευτήριο απο τα κίτρινα..πολύ ευχαριστημένος..
Απο τους λιγους μαγαζατορες που ειναι κυνηγοι και οι ιδιοι.
E δεν ξερω ρε φιλε, αν θα το γραφουν επανω στο κουτι... Φανταζομαι καπου θα το αναφερουν... .hit.Αναγράφονται στο κουτί πάνω οτι είναι μισόταπα?
Το MEZZO που γραφει πανω στο φυσιγγι σημαινει στα Ιταλιανικα Μισο(ταπα).Αναγράφονται στο κουτί πάνω οτι είναι μισόταπα?