Μπορεί να υπάρξει βλητική διαφορά ανάμεσα σε δυο ή περισσότερα φυσίγγια παρόλο που όλα έχουν τα ίδια ακριβώς υλικά;
Αν ναι τότε πιστεύω πως δικαίως το "καλό" φυσίγγι ενδεχομένως να το πληρώσουμε πιο ακριβά από ένα άλλο. Δηλαδή η επιτυχία σε ένα προϊόν δεν θα πρέπει να αμειφθεί;
Αν όμως όλα τα φυσίγγια είναι βλητικά τα ίδια, τότε κακώς υπάρχουν διακυμάνσεις (τουλάχιστον μεγάλες) στις τιμές τους. Από εκεί και πέρα είναι δικό μας θέμα να ψαχτούμε για να δούμε ποιο θα επιλέξουμε όπως πολύ σωστά έγραψε ο Παύλος.
Για τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τα εισαγόμενα με τα εγχώρια φυσίγγια μήπως θα πρέπει να αναλογιστούμε με ποιες τιμές, με ποιο τρόπο και με ποιους φόρους αγοράζει τα υλικά ο ξένος κατασκευαστής φυσιγγίων και με ποιες τιμές, με ποιο τρόπο και με ποιους φόρους αγοράζει τα υλικά ο Έλληνας κατασκευαστής, αναλογιζόμενοι την οικονομική κατάσταση της χώρας και με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στις συναλλαγές μας οι ξένοι...
Βέβαια δεν αποκλείουμε και τους κερδοσκόπους, καιροσκόπους και εκμεταλλευτές των κυνηγών...
Χρηστο, θες να μου πεις δηλαδη οτι οι ελληνες κατασκευαστες ποτε δεν ειχαν τροπο να στοκαρουν υλικα, ενω οι Ιταλοι και οι Ισπανοι παντα το καταφερναν; Γιατι το προβλημα ειναι διαχρονικο αν θυμαμαι καλα.
Γι΄ αυτό που γίνεται διαχρονικά, δεν έχω καμμία αντίρρηση και πάμε στην τελευταία πρόταση του post μου.
Για τα τελευταία χρόνια όμως και να θέλει κάποιος να κατεβάσει τις τιμές, ίσως να μην μπορεί...
Βίκτωρα θα με ενδιέφερε και η άποψή σου (όπως και άλλων συναδέλφων) και για τα προηγούμενα που έγραψα...