Στον ηπιο καιρο ειναι ευκολοτερο να φτιαξεις φυσιγγι που να παει καλα. Εξαιρεση οι διβασικεςΣυμπεριλαμβανομένου και του ήπιου καιρου?
Στον ηπιο καιρο ειναι ευκολοτερο να φτιαξεις φυσιγγι που να παει καλα. Εξαιρεση οι διβασικεςΣυμπεριλαμβανομένου και του ήπιου καιρου?
Με αυτο ριχνω και εγω στις τσιχλες....pop.Το mb το δοκιμασα περυσι τον δεκεμβρη στην καλαματα με παρα πολυ υγρασια και σχετικα λιγο κρυο.Τις κατεβαζα με την σκεψη.απο συγκεντρώσεις και κτλ δεν γνωριζω και απο ταχυτητες.Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι ειναι ενα πολυ αξιολογο φυσιγγι αλλα για εμενα προσωπικα περιττή η mb πυρίτιδα
Στην δικια σου οχι,ειναι δοκιμασμενο απο μενα!Σε αδρανειας λες να εχουν θεμα με τιποτα εμπλοκες?
φιλε μ το Β&Ρ F2 ειναι 34αρι ...σε πρωινα με πολυ υγρασια αυτο δουλευω και εγω και ειναι αριστο, αλλα μετα γυριζω σε ΜΒ Classic 32 Νο9 εξισου καλοΡε μάγκες τι γνώμη έχετε για το F2 classic 32gr σε νούμερο 8 για τσίχλες? Με ενδιαφέρει και όποιος το έχει χρησιμοποιήσει αν του φάνηκε συγκεντρωτικό, γρήγορο κλπ...
Νίκο ο κόρακας δεν αποτελεί θηρεύσιμο είδος και πολλοί δημιουργούν σύγχυση λέγοντας τις κάργιες η τις κουρούνες κοράκια.Ολα ανήκουν στην οικογένεια των κορακοειδών ,αλλά ως επιβλαβή και κατα συνέπεια επιτρέπεται η θήρευσή τους ,θεωρούνται μόνο η κάργια ,η κουρούνα και η καρακάξα.32 γραμμάρια 9αρια flash του δουβρη και τσοκ skeet . ..μου φαίνεται στην περδικα θα πάω με 9αρια .smashfrak.
Εριξα 5-6 την περασμενη κυριακη που ειχε ο πατερας μου και μου φανηκαν πολυ καλα.κατι γαλαζια ηταν και δεν ξερω καν με τι ειναι γεμισμενα.Λογικα τον ιδιο λεμε τον μιχαηλ στο καματερο.....του Μιχαήλ τα φυσίγγια τα δουλεύει ή έχει δουλέψει κανείς πρόσφατα ;
Γαλαζια ημιδιαφανη με στάμπα μια πάπια απ έξω?κατι γαλαζια ηταν
Ακριβως ΤασαραΓαλαζια ημιδιαφανη με στάμπα μια πάπια απ έξω?
Πρόπερσι επαιξα λιγακι με τα gm3 fast του ναυπλιωτη σε πρασινο κουτι και πρασινο ημιδιαφανη καλυκα nobel sport αγορασμενα απο τον Μιχαηλ.Εμενα δεν μου αρεσαν καθολου παντως.Ο γαμπρός μου αγωρασε 2κουτια tordo32 &2fast εσφαξα ενα απο περιέργεια καψουλι 686 συγκ......gt.πυρητιδα gm3 1,55.φετινα..και ταfast σχεδόν τα ίδια αλλάζει μονο τον συγκετρωτιρα σε jiovanni.με τι σκέψη εχει δυο ιδια φυσηγγια δεν ξερω.xm.
τη σειρα fast εχω την εντυπωση οτι την εχει ψιλοκοψει γιατι δεν τραβηξε και πολυ ειδικα το gm3 γιατι οι περισσοτεροι ριχνουν το tordo το οποιο τελικα ειναι φυσιγγαρα. σε 8 και 9 ειδικα ειναι απιστευτο. μονο στο παρα πολυ κρυο εχει καποια θεματακια. τραβαει και στην υγρασιαΟ γαμπρός μου αγωρασε 2κουτια tordo32 &2fast εσφαξα ενα απο περιέργεια καψουλι 686 συγκ......gt.πυρητιδα gm3 1,55.φετινα..και ταfast σχεδόν τα ίδια αλλάζει μονο τον συγκετρωτιρα σε jiovanni.με τι σκέψη εχει δυο ιδια φυσηγγια δεν ξερω.xm.
Τοσο καλο το tordo βρε Ευριπίδη?τη σειρα fast εχω την εντυπωση οτι την εχει ψιλοκοψει γιατι δεν τραβηξε και πολυ ειδικα το gm3 γιατι οι περισσοτεροι ριχνουν το tordo το οποιο τελικα ειναι φυσιγγαρα. σε 8 και 9 ειδικα ειναι απιστευτο. μονο στο παρα πολυ κρυο εχει καποια θεματακια. τραβαει και στην υγρασια
Αφου λεει ο ηλιας οτι το βρηκε με 686 και gt αρα ειναι κατι αναλογο σε αποδοση με το φετινο πατατοeuromix.Τοσο καλο το tordo βρε Ευριπίδη?
εμενα παντως η 302 το παει μαμιωντας και μιλαω για το καινουργιο. οι φωτο που εχω βαλει το δειχνουν. τι να πω ρε παιδια. τα πουλια πεφτουν με το 9αρι σε ολες τις αποστασεις τις λογικες ετσι και ολες ξερεςτο tordo το οποιο τελικα ειναι φυσιγγαρα. σε 8 και 9 ειδικα ειναι απιστευτο. μονο στο παρα πολυ κρυο εχει καποια θεματακια. Ποιο tordo το παλιο η το καινουργιο.εμενα παντοσ το καινουργιο δεν μου αρεση καθολου και στην 302 και στην maxus χαλια μαυρα.
ναι παρα πολυ καλο. τα ριχνουμε μαζι με τον φιλο που παμε μαζι και δεν μας εχει κρεμασει ποτε. εμεις το εχουμε βρει παρα πολυ καλο και με ωραιες κατανομεςΤοσο καλο το tordo βρε Ευριπίδη?