Σφιξε το τσοκαρισμα και ολα θα πανε καλα!Εμεινα απο πυρομαχικά και αυριο ειναι κυριακη. Αν παω με club 36 no6 για γερακοτσιχλες, θα μαι κομπλε;
Φοβαμαι για κενά :/
Σφιξε το τσοκαρισμα και ολα θα πανε καλα!Εμεινα απο πυρομαχικά και αυριο ειναι κυριακη. Αν παω με club 36 no6 για γερακοτσιχλες, θα μαι κομπλε;
Φοβαμαι για κενά :/
Και εγω τα ιδια απο τα μονα που εμηνα παρα πολυ ευχαρηστημενοσ και εγω και ο πατερασ μου ειναι απα b/p32.f2/34.τα οποια εναι φυσηγγαρεσ.για αυτο πηρα μια κουτα 20.κουτια.και θα περνο συνεχια οσο τα βρισκω σε καλη τιμη.μαζι με φυσηγγια ιδιογομωσησ είμαι πλήρες καλημενοσ για ολλουσ τουσ καιρουσΠαιδια... τα περ. Τσιχλοφισ.που κικλοφορ.τον τελευτ. Καιρο ειναι ΜΑΠΑ.απο διαφορες εταιριες.εγω λογο που βαριομουν. Να γεμισω τον τελευτεο μηνα πιρα καπια κουτια χαλι μαυρο....καπια σκοτοναν μεχρι τα 20-25 μετρα..αστα να πανε.Αν εχεις σηνηθ. Απο ιδιογομοση...Γεμισα καμια εκατοστη ετσι για το τελος sipe1,50/32.να ξαναδω καμια τουφεκια της προκοπης. Γιατι με αυτους τους φωστιρες...ρε με πιτιρο τα γεμιζουν φετος????
Ο Καλκατζακος ειναι γεματος απο ολα μητσο και η αρμανια [νομιζω ετσι λεγετε] στην κυμηςΑπο αυτά που ακούω δεν θα βρίσκουμε φυσίγγια για το επόμενο ΣΚ.. Εχουν αδειάσει τα ράφια .
Αυτό παρατήρησα κ εγώ 20-30 λεπτά πανω σε όλα απο τους αλλουςΚαλκαντζακος = 10% τουλαχιστον πανω.
Εγώ προσωπικά εχω ενα θέμα μ αυτο το μαγαζί.
Ας βρούμε τα πουλιά κ φυσίγγια έχουμε... 3 χρόνια φωνάζει ο άλλος πάρτε φυσίγγιαΑπο αυτά που ακούω δεν θα βρίσκουμε φυσίγγια για το επόμενο ΣΚ.. Εχουν αδειάσει τα ράφια .
Καλκαντζακος = 10% τουλαχιστον πανω.
Εγώ προσωπικά εχω ενα θέμα μ αυτο το μαγαζί.
ΝαιΑυτό παρατήρησα κ εγώ 20-30 λεπτά πανω σε όλα απο τους αλλους
Τι 20 και 30 λες........τα f2 στο Αιγάλεω 6,80.Καλκαντζακος 7,60.Αυτό παρατήρησα κ εγώ 20-30 λεπτά πανω σε όλα απο τους αλλους
Μητσο εαν ενοεις παρδαλακη φετος κατι επαιξε διαφημιση?κερδος απο καταναλωση?παντως πολλοι γρινιαξαν μαζι τουΤι 20 και 30 λες........τα f2 στο Αιγάλεω 6,80.Καλκαντζακος 7,60.
Οσο δηλαδη πουλάει και τα δικά του τα Αriston. Ε ,οχι ρε φίλε.Καλύτερα να μην εχω φυσίγγια να παω για κυνήγι παρα να γινομαι τόσο μαλάκας .Ελεος ρεεεεε.....
Αυτό που λεω στη συγκεκριμένη περίπτωση ειναι οτι δεν δέχομαι να μου πουλάει κάποιος π.χ. το f2 όσο πουλάει το δικό του φυσίγγι και συγκεκριμένα το Ariston. Γούστο του να πουλαει όσο θέλει και γούστο μου να μην δεχομαι την κοροιδία του.Μητσο εαν ενοεις παρδαλακη φετος κατι επαιξε διαφημιση?κερδος απο καταναλωση?παντως πολλοι γρινιαξαν μαζι του
Συμφωνω ΜητσοΑυτό που λεω στη συγκεκριμένη περίπτωση ειναι οτι δεν δέχομαι να μου πουλάει κάποιος π.χ. το f2 όσο πουλάει το δικό του φυσίγγι και συγκεκριμένα το Ariston. Γούστο του να πουλαει όσο θέλει και γούστο μου να μην δεχομαι την κοροιδία του.
Ο ανταγωνισμός και η ελευθερη αγορά που θέλουν κάποιοι να επικαλούνται ,ετσι λειτουργεί στη χώρα των μαιμούδων.
Γενικότερα ειδες τι εγινε και με τις αυξήσεις στα φυσίγγια μόλις μύρισε ,η αύξηση στο μολύβι.
Εγω φιλτατε εριξα φετος 3 κβτ φετος..υπερευχαριστημενος αλλα τα ειχα παρει 6ε το κουτι.απ τα καλυτερα σε αυτη τηνβτιμη...τωρα για 7ε που μ λες ειναι πολλα οπως καταλ..αλλα με τις τιμες που παιζουν δν το γλυτωνεις το πιασιμο κωλου...Παιδια για τα ΡΙΟ? τα ελαχιστα που εριξα 9αρια με**** μαμησιο της αστρο σε ψηλωμενα ξερα χωρις αιματα με λιακαδα πολυ αερα και 12-14βαθμους.
Θα τα προχωρισω να δουμε.xm. τιμη 7 ευρω