Οτι πρεπει Αθηνα τα πηρες;Νικο μόνο 8 και 9
Δοκιμαζω εγωΠαύλο δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να στείλω κανένα π.μ
Δημητρη αν βρεις και αλλα πανε φορτωσε οσα μπορεις. S4. Πολυ τιμιο φυσιγγι σρ συνθηκες καστοριας.Αργύρη δεν μιλάμε για την κανονική τιμή 8,90 ,αλλά 7 €.
Ειναι καθολου αργο ? πως το εχεις κοψει...Πήρα 30 κουτιά και βλέπουμε .Πες μου γρήγορα αν θέλεις .
Ενα κουτί έριξα μόνο Αργύρη ,αλλά δεν μου φανηκε αργό.Ειναι καθολου αργο ? πως το εχεις κοψει...
Και πολυ καλά έκανες, τρομερο το φυσιγγι δεν τολμησα καν να το αλλαξω, οποτε δοκιμαζα κατι αλλο το εκανα παραλληλα και απλα μετα ξαναγυρνουσα τελειως σε αυτα μιας και οσα δοκιμασα δεν πηγαινε κανενα τοσο καλα. Η τιμη που τα βρηκες ειναι τζαμπα γι αυτο το φυσιγγι, προσωπικα δεν θα το αλλαζα ακομα και 9 να το πληρωνα.Πήρα 30 κουτιά και βλέπουμε .Πες μου γρήγορα αν θέλεις .
Η τιμή αυτή ειναι προσφορά του Πέππα στο Αιγαλεω και τα έδινε τόσο πλύ καιρό πριν.Και πολυ καλά έκανες, τρομερο το φυσιγγι δεν τολμησα καν να το αλλαξω, οποτε δοκιμαζα κατι αλλο το εκανα παραλληλα και απλα μετα ξαναγυρνουσα τελειως σε αυτα μιας και οσα δοκιμασα δεν πηγαινε κανενα τοσο καλα. Η τιμη που τα βρηκες ειναι τζαμπα γι αυτο το φυσιγγι, προσωπικα δεν θα το αλλαζα ακομα και 9 να το πληρωνα.
Ουτε αργο ουτε γρηγορο θα πω εγω, γεματη σχετικα τουφεκια που αν τα ριξεις μονα τους ισως δε θα σου φανει οτι εχει χαμηλη ανακρουση, αν το δοκιμασεις συγκριτικα με euromix τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι ενα κλικ πιο μαλακο.Ενα κουτί έριξα μόνο Αργύρη ,αλλά δεν μου φανηκε αργό.
Με τι οπλο τα ριχνεις;Η τιμή αυτή ειναι προσφορά του Πέππα στο Αιγαλεω και τα έδινε τόσο πλύ καιρό πριν.
Και είναι και καλοκαιρινά . Η αληθεια περα απο την πλακα παντως ειναι οτι το 690 τα πηγαινει καλυτερα απο την xlr5.Oχι με καραμπινες γιατι δεν αποδιδουν..Αυτα ειναι ειδικά για δικαννα..ha haaa
Οχι, νομιζω δοκιμασα και rio 28 αρια και ριο 32 αρια αλλα κατεληξα στα classic και τοτε.Τασο στα μπασιματα στις τσιχλες μονο αυτο εριχνες?
Τώρα μας το λες;;δεν θα έχει μείνει ουτε καλυκας.badboys.Η τιμή αυτή ειναι προσφορά του Πέππα στο Αιγαλεω και τα έδινε τόσο πλύ καιρό πριν.