Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει δουλέψει κάνεις τα όσκαρ τα μαύρα τα 32?
Ναι Ηλια εγω προπερσι ειναι πολυ συγκεντρωτικο και θελει προσοχη δτην προσκοπευση αν θελεις κατω απο 30 μετρα καλο θα ειναι να εχεις ανοιχτο τσοκ 4* . Εγω βεβαια δεν το βολευτηκα γιατι ειμουν και στην αρχη τοτε ,αλλα σε ενα απογευματινο πηρα δυο τσιχλες με lm που τουλαχιστον για μενα και μετα απο δυο χρονια ακομα και τωρα δυσκολα θα συκωσω το οπλο . Και βρηκα την μια γιατι επεσε στο καρτερι διπλα σε ενα συναδελφο και μου την εδωσε..:) Μπορει φετος να δοκιμασω παλι ενα κουτι

Ναι Ηλια εγω προπερσι ειναι πολυ συγκεντρωτικο και θελει προσοχη δτην προσκοπευση αν θελεις κατω απο 30 μετρα καλο θα ειναι να εχεις ανοιχτο τσοκ 4* . Εγω βεβαια δεν το βολευτηκα γιατι ειμουν και στην αρχη τοτε ,αλλα σε ενα απογευματινο πηρα δυο τσιχλες με lm που τουλαχιστον για μενα και μετα απο δυο χρονια ακομα και τωρα δυσκολα θα συκωσω το οπλο . Και βρηκα την μια γιατι επεσε στο καρτερι διπλα σε ενα συναδελφο και μου την εδωσε..:) Μπορει φετος να δοκιμασω παλι ενα κουτι
Γενικά Αργύρη είμαι φίλος των συγκεντρωτικών φυσιγγίων όπως και αυτών με τις μεγάλες ταχύτητες...ελπίζω να τα βολευτω!

Ήταν απόφαση της στιγμης...με βαρεσε ο Παρμενίων κατακουτελα...χαχαχαχ!64€ τα έχει!
Χαχαχα σε νιώθω!!!! Πιστεύω την στραπατσάραμε την "Λευκοχώρα" ε???? Λέω να τα πάρω κ γω φέτος....αλλα οχι για τα μπασίματα..μ φαίνονται λίγο βαριά για τόσο νωρίς

Χαχαχα σε νιώθω!!!! Πιστεύω την στραπατσάραμε την "Λευκοχώρα" ε???? Λέω να τα πάρω κ γω φέτος....αλλα οχι για τα μπασίματα..μ φαίνονται λίγο βαριά για τόσο νωρίς
Τα έχω ξαναδουλέψει....μια χαρά είναι δεν έχεις θέμα...εγώ ήμουν με τους κακους;)

Τα έχω ξαναδουλέψει....μια χαρά είναι δεν έχεις θέμα...εγώ ήμουν με τους κακους;)
Nice!!! Χειμώνα τα έχω δουλέψει κ γω...στα μπασίματα οχι....ισως τα δοκιμάσω φέτος....αν κ έχω παλαβώσει απ το τι να πάρω....εχω φορτώσει βεβαια μια κούτα tordo lambro 30gr κ κατι άλλα 32γρ του στόχου απο πάτρα.

Παιδιά.Πειτε λιγο οσοι εχουν δοκιμασει τα φυσίγγια lambro στις εκδοσεις για τσιχλα τα αποτελέσματα σε σχεση με τα παλια. Θελω
θερμοκρασία
Υγρασια
Θήραμα
Αποστασεις.
Παρακαλω απαντήστε ολοι επειδή εχω μια συζήτηση με την lambro με σκοπο να εκφρασω τα παραπονα μας

Και Ναι μόλις τελείωσα 298 σελίδες απο το πρωι διαβάζοντας για τα φυσίγγια στην τσίχλα.. το αποτέλεσμα 2 Ντεπόν αναβράζον!!! .smashfrak.Και ενα καρο ερωτηματικά.llk. Φυσικό και επόμενο
Χαχαχαχαχαχ
Κώστα χαρά στο κουράγιο σου παλικάρι μου. Μόνο με δύο Ντεπόν την έβγαλες, δυνατό σε βρίσκω......congrats.

Καλο μεσημερι! Επεσε τηλεφωνο για μια καλη ευκαιρια σε τσιχλοφυσιγγα
και τσιμπησα πριν λιγο 8 κουτακια beretta migra 31gr Ν 9 και Ν 8 και 6 κουτακια beretta SS 32gr N9 και Ν 8 στα 5 ευρω εκαστο..ντραπηκα να τα παρω ολα γιατι μου ειπε μην παρω και παρα πολλα να παρουν και αλλοι..
Bonus και ενα κουτακι beretta semi 4Ν στα 42gr και αυτο στα 5 ευρω..
Ποια η γνωμη σας για το migra και το ss;
nUoNpUm.jpg

Αν τα εχει ριξει κανει θα βοηθουσε γιατι τα εχει και αυτα στα 5€..
KbGc1qz.png

Και μερικα απο αυτα εχει στα 5€..αλλα δεν ξερω αν λενε τιποτα..

e9ufdNp.png

Φορτωσαμε! Ολα στα 5€ τα 25! Την μιση σειρα WOLF οπως βλεπετε!
Αν καποιος εχει ριξει καποιο απο τα φυσιγγια θα βοηθουσε με την γνωμη του.
Πηρα και 2 κουτακια victory starlight..
COcGqFy.jpg
Γιάννη καλόριχα! Όσο για τα WOLF αν κατάλαβα καλά και είναι παλιά, πήγαινε πάρε και τα υπόλοιπα αν έχουν μείνει. Τα Classic πολύ φονικό και γρήγορο φυσίγγι. Τα F-104 διασποράς ο έρωτας των κυνηγών του βάλτου στο βραδινό. F-104 συγκεντρωτήρα δεν είχε; Από τα φυσίγγια της φωτό αυτά τα δυο έχω δοκιμάσει.

Παρακαλω απαντήστε ολοι επειδή εχω μια συζήτηση με την lambro με σκοπο να εκφρασω τα παραπονα μας
Ασχετο,Μια ερωτηση θελω να κανεις αν μπορεις,Γιατι σταματησε το λευκο export ..
Ο Δορκας "τι Δορκας" θα ειναι αν σταματησει νεο βελοξ, τρια αλφα κ αφήσει ολα τα υπολοιπα..
Μπορει για καποιον να μην εχει σημασια αυτο κ να του φαίνεται αστειο.
Αλλα για εμενα ονομασιες θρυλοι δεν πρεπει να χανονται..
Τριζουν τα κοκκαλα των Αφων Λαμπρου..:(

Last edited:
Παιδιά.Πειτε λιγο οσοι εχουν δοκιμασει τα φυσίγγια lambro στις εκδοσεις για τσιχλα τα αποτελέσματα σε σχεση με τα παλια. Θελω
θερμοκρασία
Υγρασια
Θήραμα
Αποστασεις.
Πεσ του να τα ξαναφτιαξη με οτι ηταν πρωτα πχ.το euromix το ειχε με καψουλι 688 και Giovanni συγκ.και το εκανε με 686 και gt επερσει με αποτελεσμα το φυσηγγι να μην τραβάει στην υγρασια και στο κρυο καθολου .εχει χαση πολυυυ κοσμο με αυτη την αλλαγή που εκανε..και βασικότερο να ρίξει τησ τιμεσ..

Status
Not open for further replies.
Back