Φάντομ ξέρει ο Παύλος... Ρουμελιώτη νομίζω μόνο κατόπιν παραγγελίας!Φυσιγγια του ρουμελιωτη η fantom που μπορουμε να βρουμε στην αθηνα να τα δοκιμασουμε;
Φάντομ ξέρει ο Παύλος... Ρουμελιώτη νομίζω μόνο κατόπιν παραγγελίας!Φυσιγγια του ρουμελιωτη η fantom που μπορουμε να βρουμε στην αθηνα να τα δοκιμασουμε;
Μια αναζήτηση στο google που έκανα δείχνει να τα εχουν διάφοροι, ελπίζω μονο να μην εχει αλλαξει η συνταγή οπως αναφέρει και ο ΕυριπίδηςΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ;
Εχει ο κενταυροσ ρουμελιοτη αν δεν κανο λαθοσΦυσιγγια του ρουμελιωτη η fantom που μπορουμε να βρουμε στην αθηνα να τα δοκιμασουμε;
Ευχαριστω.Εχει ο κενταυροσ ρουμελιοτη αν δεν κανο λαθοσ
Φάντομ ξέρει ο Παύλος... Ρουμελιώτη νομίζω μόνο κατόπιν παραγγελίας!
Δεν κάνει τίποτα!Ευχαριστω.
πρεπει να ειναι bornagi αυτα που πηρα γιατι ο καλυκας γραφει bornagi..θες κανενα κουτακι για δοκιμη μιας και εσυ πιο πρωτος θα το δοκιμασεις σιγουρα..εγω εδω με τα παιδια αντε να βγω 2-3φορες στα μπασιματα..Οταν τα έφτιαχνε ο bornaghi.μετα παπαλα
μακαρι Σπυρο να ειναι καλαΑυτό το ποστ προ ημερών μου είχε φέρει ωραίες αναμνήσεις.
Και θα ξανα πω για τα migra ,είναι το φυσίγγι που μου έχει μείνει στο μυαλό σαν φυσιγγάρα
σε ευχαριστω Σπυρο για την απαντηση! s4 εχουν μπαρουτι στα 31 gr..μακαρι να παιζουν τοσο καλα και στο δικο μου οπλο!Αυτό το ποστ προ ημερών μου είχε φέρει ωραίες αναμνήσεις.
Και θα ξανα πω για τα migra ,είναι το φυσίγγι που μου έχει μείνει στο μυαλό σαν φυσιγγάρα
Στα 5€ και αυτά Γιάννη τα είχες πάρει?Αλεξανδρε απο τα victory starlight πηρα λιγα δεν ειχε αλλα! αλλα τα ειχα ριξει και εγω παλια και μου αρεσαν! σε ευχαριστω παντως για την απαντηση..
αυτο το κυνηγι ειναι με αυτα σε περπατητο τσιχλας πριν 3 χρονια.
.
οχι Ηλια στα 7,3 ευρω το ειχε τοτε..Στα 5€ και αυτά Γιάννη τα είχες πάρει?
Εννοώ αν τα είχε βγάλει τώρα προσφορά και αυτά...το έγραψα εγώ λάθος!οχι Ηλια στα 7,3 ευρω το ειχε τοτε..
ειχε μονο 2-3 κουτακια και τα πηρα Ηλια!Εννοώ αν τα είχε βγάλει τώρα προσφορά και αυτά...το έγραψα εγώ λάθος!
Θα μιλήσουμε γιαννηπρεπει να ειναι bornagi αυτα που πηρα γιατι ο καλυκας γραφει bornagi..θες κανενα κουτακι για δοκιμη μιας και εσυ πιο πρωτος θα το δοκιμασεις σιγουρα..εγω εδω με τα παιδια αντε να βγω 2-3φορες στα μπασιματα..
Και ποσο μπαρουτι sky???.xm..badboys.Πόλη ωραίο το φυσηγγι από ντοπιου κατασκευαστή του νησιού. Με ακαριαια σκοτοματα από 7c μέχρι και με ζέστη το μεσημέρι χωρίς καμία μεταβολή το φυσηγγι είναι με csb1/ακουιλα σηγεντροτηρα /cx2ooo. /στα 31 γρ.