Καλώς είμαι εγώ.......Πόλη ωραίο το φυσηγγι από ντοπιου κατασκευαστή του νησιού. Με ακαριαια σκοτοματα από 7c μέχρι και με ζέστη το μεσημέρι χωρίς καμία μεταβολή το φυσηγγι είναι με csb1/ακουιλα σηγεντροτηρα /cx2ooo. /στα 31 γρ.
Χαχαχαχα...δεν πιστεύω να τα έχουμε τσούξει!Καλώς είμαι εγώ.......
Με psb έγραψα χτες του Ηλία., μάλλον έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τις μπαρούτες , εντάξει μωρέ έφαγα και ένα γραμμάριο από τα σκάγια....τι 30, τι 31.....σιγα....
Όποιος θέλει να τω πω κάτι γιομισιές στο περίπου εδώ είμαι.. ....
Αυτό το ξέρω....κατσε να το θυμηθώ, εδώ το'χω........buy buy.Και ποσο μπαρουτι sky???.xm..badboys.
Μπααααααα με κοκα κόλα την έβγαλα Ηλία........Χαχαχαχα...δεν πιστεύω να τα έχουμε τσούξει!
1.65Και ποσο μπαρουτι sky???.xm..badboys.
Το'ξερά βρε φίλε, από το στόμα μου το πήρες........1.65
.pop.drive car.shoot.Το'ξερά βρε φίλε, από το στόμα μου το πήρες........
Αυτό το ξέρω....κατσε να το θυμηθώ, εδώ το'χω........buy buy.
Mπραβο φιλε μου!!Αλεξανδρε απο τα victory starlight πηρα λιγα δεν ειχε αλλα! αλλα τα ειχα ριξει και εγω παλια και μου αρεσαν! σε ευχαριστω παντως για την απαντηση..
αυτο το κυνηγι ειναι με αυτα σε περπατητο τσιχλας πριν 3 χρονια.
.
Εκτός του classica που ειναι φυσιγγαρα αλλά πανάκριβο και παρα πολυ συγκεντρωτικό τα υπολοιπα όλα όμως ειναι πολυ καλα για την ανάσταση και ίσως για τους γαμους.το classica όμως δεν θα το συνιστουσα για περάσματα που τα πουλιά περνάνε κοντα.για το velox έχω μια επιφύλαξη.παλιά ήτανε πολυ καλό φυσιγγι αλλά έχω χρονια να το ριξω
Και το SIPE ?????????????????? .what..asking.... τα υπολοιπα όλα όμως ειναι πολυ καλα για την ανάσταση και ίσως για τους γαμους ...
Στέλιο το εριχνα πολλαααα χρονια το sipe και είχα και καβα.πέρυσι τελειώσανε και τα καινουργια κάνανε μονο μπαμ αίματα και ξεπουπουλιασματα.το ίδιο έπαθε κι ο γιαννης.ευτυχώς είχα πάρει μονο 5 κουτιά και τ αλλαξα.υπόψιν οτι τα sipe τα εριχνα απο τοτε που είχαν κοντό μεταλοΚαι το SIPE ?????????????????? .what..asking.
Εγώ πάλι ... μια φορά τα πήρα, τα παλιά ... και ... ακόμη έχω σχεδόν τα μισά !!!!! .buy.Στέλιο το εριχνα πολλαααα χρονια το sipe και είχα και καβα.πέρυσι τελειώσανε και τα καινουργια κάνανε μονο μπαμ αίματα και ξεπουπουλιασματα.το ίδιο έπαθε κι ο γιαννης.ευτυχώς είχα πάρει μονο 5 κουτιά και τ αλλαξα.υπόψιν οτι τα sipe τα εριχνα απο τοτε που είχαν κοντό μεταλο
2 κουτάκια !!!!Φύλαξε τα στο θησαυροφυλακιο.που κέρατα τα βρηκες?ποσα είχες πάρει?
Γιούρι διαφωνώ....θεωρώ το κλασσικά ιδανικό φυσιγγακι για τα Μπάσιματα...ακριβό αλλά ιδανικό!Εκτός του classica που ειναι φυσιγγαρα αλλά πανάκριβο και παρα πολυ συγκεντρωτικό τα υπολοιπα όλα όμως ειναι πολυ καλα για την ανάσταση και ίσως για τους γαμους.το classica όμως δεν θα το συνιστουσα για περάσματα που τα πουλιά περνάνε κοντα.για το velox έχω μια επιφύλαξη.παλιά ήτανε πολυ καλό φυσιγγι αλλά έχω χρονια να το ριξω