Που τα βρίσκουμε κ πόσο;
Tζίμη καλύτερα επικοινώνησε με τον ίδιον για τιμές και σημεία πώλησης στο: 2265023004.
Να και το ("νοικοκυρεμένο") site του: http://jb-fisigia.gr
Last edited:
Που τα βρίσκουμε κ πόσο;
Νικόλα τα παίρνεις σε ποσότητα απευθείας από τον ίδιο;
Την άποψη μου τη ξερεις γι αυτο δεν σχολιαζωΓια μενα αν ηταν ποιο χαμηλες οι τιμες του τουλαχιστον στην κουτα θα εκανε καλη δουλεια. Για μενα για ενα νο νειμ
Φυσιγγι ειναι ακριβο. Για μενα παντα.
Για μενα αν ηταν ποιο χαμηλες οι τιμες του τουλαχιστον στην κουτα θα εκανε καλη δουλεια. Για μενα για ενα νο νειμ
Φυσιγγι ειναι ακριβο. Για μενα παντα.
Την άποψη μου τη ξερεις γι αυτο δεν σχολιαζω
Να ξεκαθαρισω οτι δεν κολλαω σε μαρκες. Τα φετιναμου τσιχλοφισιγγα ειναι τα Κενταυρος 28αρια σε 9ν. Επισης απο 28αρια τα uno prima και σε 30 dorka hit. Δεν αντιλεγω οτι τα jb ειναι καλα φυσιγγια δεν τα εχω πολυτουφεκισει αλλα ανταγωνιστικα σιγουρα δεν ειναι σε βαθμο να "κλεψουν" μεγαλυτερο μεριδιο απ την αγορα.Μην κολλάτε στις... "φίρμες"...! Ό,τι "λάμπει", δεν είναι πάντα "χρυσός"...!
Φυσιγγια χωρίς δοκιμες με φτηνά υλικα και χωρις ελέγχους προσωπικά δεν βάζω στ οπλο μου.αλλα ξαναλεω οτι ειναι προσωπικοΕυρυπίδη ποια είναι η άποψή σου...; Εγώ δεν τη ξέρω και θα ήθελα να τη μάθω...!
Ελα ρε φίλε τώρα, δε σου ειπαμε να τα βάλεις αλλού ,στο όπλο θα τα βάλεις και θα τα δοκιμάσεις.Φυσιγγια χωρίς δοκιμες με φτηνά υλικα και χωρις ελέγχους προσωπικά δεν βάζω στ οπλο μου.αλλα ξαναλεω οτι ειναι προσωπικο
Μήτσο δεν ειναι αστείο φιλε.περυσι ακούστηκαν διαφορα για φυσιγγια γνωστου βιοτεχνη που ρίχνουν αρκετοί απο δω μεσα.για πυριτιδες που σου ερχόταν στα μουτρα για κάλυκες που κοβόταν μεσα στ οπλο οποτε θελει προσοχηΕλα ρε φίλε τώρα, δε σου ειπαμε να τα βάλεις αλλού ,στο όπλο θα τα βάλεις και θα τα δοκιμάσεις.
Που ξέρεις ,μπορεί να σου αρέσει.....
Με ακουιλαpetro με τι ειναι γεμισμενα τα diva με ακουιλα η με g3000?
Μήτσο δεν ειναι αστείο φιλε.περυσι ακούστηκαν διαφορα για φυσιγγια γνωστου βιοτεχνη που ρίχνουν αρκετοί απο δω μεσα.για πυριτιδες που σου ερχόταν στα μουτρα για κάλυκες που κοβόταν μεσα στ οπλο οποτε θελει προσοχη
Φιλαρακι ο συγκεκριμενος ειχε τασεις αυτοκαταστροφης......Μήτσο δεν ειναι αστείο φιλε.περυσι ακούστηκαν διαφορα για φυσιγγια γνωστου βιοτεχνη που ρίχνουν αρκετοί απο δω μεσα.για πυριτιδες που σου ερχόταν στα μουτρα για κάλυκες που κοβόταν μεσα στ οπλο οποτε θελει προσοχη
ανταγωνιστικα σιγουρα δεν ειναι σε βαθμο να "κλεψουν" μεγαλυτερο μεριδιο απ την αγορα.
Φυσιγγια χωρίς δοκιμες με φτηνά υλικα και χωρις ελέγχους προσωπικά δεν βάζω στ οπλο μου.αλλα ξαναλεω οτι ειναι προσωπικο
Οταν τα κληστρα απο της καραμπινες βγζαζουν φλογες και πεταγοντε και καυτρες ' τοτε αυτο συμβενη γιατι υπαρχει στατικος ηλεκτρηζμος κατα το γεμηζμα των φυσιγγιων , με αποτελεσμα να κολαν στα τυχοματα του καλυκα κοκους πυρητηδας που δεν κεγοντε πληρης κατα την πυροδοτηση 'οπως η υποληπη πυρητηδα που εχει καθηση στον πατο του καλυκα ' με αποτελεσμα να κεγοντε μετα απο καπια δευτερολεπτα και να σου κενε το πρωσοπο και τα χερια ' πραγμα που δεν γηνετε στα δυκανα , γιαυτο εαν εχετε τετια φυσιγγια ρηχτητε με δυκανα ' υπαρχου πολλοι κατασκευαστες που με γιοση των καλυκων αποβαλουν τον στατικο ηλεκτρηζμο