Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Last edited:
Νικόλα τα παίρνεις σε ποσότητα απευθείας από τον ίδιο;

Βill είχα αγοράσει 1000 τεμάχια fast από τον ίδιο, σε μία επίσκεψή μου στην Άμφισσα, τον περασμένο Μάρτη. Μου τα 'χε δώσει τότε λίγο κάτω από 6 ευρώ, λόγω του ότι ήθελε να ξεστοκάρει. Τώρα τα δίνει 6 ευρώ. "Ικανοποιητική", αρκετά καλή τιμή για την καλή τους ποιότητα...

Για μενα αν ηταν ποιο χαμηλες οι τιμες του τουλαχιστον στην κουτα θα εκανε καλη δουλεια. Για μενα για ενα νο νειμ
Φυσιγγι ειναι ακριβο. Για μενα παντα.

Nίκο δεν είναι "no name"! Έχουν τη δική τους φίρμα κι αυτά...! J&B "με τ' όνομα" που λένε...! Μπορεί ο Τσιπούρας να μην έχει την τεράστια παραγωγή και το "brandname" των Λάμπρο, Δορκάς και Κύργιας, αλλά έχει την ποιότητα και την σταθερότητα, και αυτό είναι που μετράει...!!!;)
Αφού λοιπόν είναι έτσι, αξίζει να δαπανήσουμε μερικά ευρουδάκια για να τα αποκτήσουμε...! Μην κολλάτε στις... "φίρμες"...! Ό,τι "λάμπει", δεν είναι πάντα "χρυσός"...!

Μην κολλάτε στις... "φίρμες"...! Ό,τι "λάμπει", δεν είναι πάντα "χρυσός"...!
Να ξεκαθαρισω οτι δεν κολλαω σε μαρκες. Τα φετιναμου τσιχλοφισιγγα ειναι τα Κενταυρος 28αρια σε 9ν. Επισης απο 28αρια τα uno prima και σε 30 dorka hit. Δεν αντιλεγω οτι τα jb ειναι καλα φυσιγγια δεν τα εχω πολυτουφεκισει αλλα ανταγωνιστικα σιγουρα δεν ειναι σε βαθμο να "κλεψουν" μεγαλυτερο μεριδιο απ την αγορα.

Ευρυπίδη ποια είναι η άποψή σου...; Εγώ δεν τη ξέρω και θα ήθελα να τη μάθω...!
Φυσιγγια χωρίς δοκιμες με φτηνά υλικα και χωρις ελέγχους προσωπικά δεν βάζω στ οπλο μου.αλλα ξαναλεω οτι ειναι προσωπικο

Φυσιγγια χωρίς δοκιμες με φτηνά υλικα και χωρις ελέγχους προσωπικά δεν βάζω στ οπλο μου.αλλα ξαναλεω οτι ειναι προσωπικο
Ελα ρε φίλε τώρα, δε σου ειπαμε να τα βάλεις αλλού ,στο όπλο θα τα βάλεις και θα τα δοκιμάσεις.
Που ξέρεις ,μπορεί να σου αρέσει.....
.sarcastic.

Ελα ρε φίλε τώρα, δε σου ειπαμε να τα βάλεις αλλού ,στο όπλο θα τα βάλεις και θα τα δοκιμάσεις.
Που ξέρεις ,μπορεί να σου αρέσει.....
.sarcastic.
Μήτσο δεν ειναι αστείο φιλε.περυσι ακούστηκαν διαφορα για φυσιγγια γνωστου βιοτεχνη που ρίχνουν αρκετοί απο δω μεσα.για πυριτιδες που σου ερχόταν στα μουτρα για κάλυκες που κοβόταν μεσα στ οπλο οποτε θελει προσοχη

Μήτσο δεν ειναι αστείο φιλε.περυσι ακούστηκαν διαφορα για φυσιγγια γνωστου βιοτεχνη που ρίχνουν αρκετοί απο δω μεσα.για πυριτιδες που σου ερχόταν στα μουτρα για κάλυκες που κοβόταν μεσα στ οπλο οποτε θελει προσοχη

Προφανώς και αστειεύομαι ,αφού πέρυσι κι εγω ο ίδιος που πήρα να δοκιμάσω κάποια,κόντεψα να στραβωθώ απ αυτά που έβγαιναν από το κλείστρο.Έκλαιγαν τα μάτια μου όλη τη βδομάδα.

Φιλαρακι ο συγκεκριμενος ειχε τασεις αυτοκαταστροφης......
Ηθελε να γινει πλουσιος σε μια χρονια......
Φετος που δεν θα εχει καταναλωση.......αν και μερικοι ακομα τον προτημουν....θα ξαναφτιαξει την ποιοτητα ....αλλα το πουλακι πεταξε......
Βεβαια εμενα σε καλο μου βγηκε.....μετα το ξενερωμα που εφαγα περσυ.

Οταν τα κληστρα απο της καραμπινες βγζαζουν φλογες και πεταγοντε και καυτρες ' τοτε αυτο συμβενη γιατι υπαρχει στατικος ηλεκτρηζμος κατα το γεμηζμα των φυσιγγιων , με αποτελεσμα να κολαν στα τυχοματα του καλυκα κοκους πυρητηδας που δεν κεγοντε πληρης κατα την πυροδοτηση 'οπως η υποληπη πυρητηδα που εχει καθηση στον πατο του καλυκα ' με αποτελεσμα να κεγοντε μετα απο καπια δευτερολεπτα και να σου κενε το πρωσοπο και τα χερια ' πραγμα που δεν γηνετε στα δυκανα , γιαυτο εαν εχετε τετια φυσιγγια ρηχτητε με δυκανα ' υπαρχου πολλοι κατασκευαστες που με γιοση των καλυκων αποβαλουν τον στατικο ηλεκτρηζμο

ανταγωνιστικα σιγουρα δεν ειναι σε βαθμο να "κλεψουν" μεγαλυτερο μεριδιο απ την αγορα.

...Γιατί όχι...; Ποτέ δεν ξέρεις...! Πάντως, σίγουρα είναι μία μικρή σε έκταση υποδομών και παραγωγή βιοτεχνία...! Δεν μπορεί να συγκριθεί σε απόλυτους αριθμούς με τους "μεγάλους" του χώρου...! Ωστόσο, είναι ποιοτική και τίμια βιοτεχνία κατασκευής κυνηγετικών και σκοπευτικών φυσιγγίων...!!! Και αυτό είναι που μας νοιάζει άμεσα...! Το ποιοτικό κομμάτι! Όχι το ποσοτικό! Ουκ εν τω πολλώ το ευ...!!! (Για τα J&B πάντα ο λόγος...)

Last edited:

ΟΚ, σεβαστή η γνώμη σου! Μα... βρε φίλε, είναι δυνατόν να μην ελέγχουν τα φυσίγγια τους οι μικροί βιοτέχνες/οικοτέχνες...; Θαρρώ πως ο έλεγχος είναι πάντα επιβεβλημένος και δεδομένος για τον κάθε επαγγελματία κατασκευαστή/παραγωγό...!!! Στο κάτω - κάτω, εάν οι συνταγές γομώσεων είναι τεσταρισμένες και δοκιμασμένες και τηρούνται απόλυτα και αυστηρά τότε... τι πρόβλημα να υπάρξει...; Μάλλον κανένα...! Τουλάχιστον, όχι σε βαθμό επικινδυνότητος διά τη σωματική μας ακεραιότητα...!

Last edited:
Οταν τα κληστρα απο της καραμπινες βγζαζουν φλογες και πεταγοντε και καυτρες ' τοτε αυτο συμβενη γιατι υπαρχει στατικος ηλεκτρηζμος κατα το γεμηζμα των φυσιγγιων , με αποτελεσμα να κολαν στα τυχοματα του καλυκα κοκους πυρητηδας που δεν κεγοντε πληρης κατα την πυροδοτηση 'οπως η υποληπη πυρητηδα που εχει καθηση στον πατο του καλυκα ' με αποτελεσμα να κεγοντε μετα απο καπια δευτερολεπτα και να σου κενε το πρωσοπο και τα χερια ' πραγμα που δεν γηνετε στα δυκανα , γιαυτο εαν εχετε τετια φυσιγγια ρηχτητε με δυκανα ' υπαρχου πολλοι κατασκευαστες που με γιοση των καλυκων αποβαλουν τον στατικο ηλεκτρηζμο

...Ενδιαφέρουσα άποψη αυτή συνάδελφε και μάλλον έτσι θα 'ναι...! Όντως, εμείς οι "δικαννιάρηδες" δεν έχουμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο θεματάκι...!

Πήρα 2 κουτάκια εξπρές για δοκιμή καθώς είχα να τα ρίξω πολλά χρόνια και δεν θυμόμουν εντυπώσεις. Σημερινό κυνήγι με 11 βαθμούς 95% υγρασία και βροχή σε όλη την διάρκεια. Μου άφησε άριστη εντύπωση αυτό το φυσιγγι. Και θα το ξαναριξω σίγουρα. Όλα τα πουλιά που πήρα ήταν ξερά και δεν είχα καθόλου τραυματισμούς. Εδώ τα βρήκα στα 7 ευρώ. Ακριβά δεν λέω. Αλλά συμφωνώ με τον Ευριπίδη απόλυτα. Καλύτερα λίγο ποιο ακριβά και με ποιοτικά υλικά πάρα φτηνά και με κίνδυνο. Ειδικά αυτό με τους κομμενους κάλυκες, μακριά από εμάς. Και για κλείσιμο της σημερινής ημέρας, πήρα και μια αλεπού με σκάγια Νο 9 στα 25 με 27 μέτρα. Πήρε 2 εντυπωσιακές κωλοτούμπες και αναπαύεται σε μια ρεματιά.

Status
Not open for further replies.
Back