Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Πήρα 2 κουτάκια εξπρές για δοκιμή καθώς είχα να τα ρίξω πολλά χρόνια και δεν θυμόμουν εντυπώσεις. Σημερινό κυνήγι με 11 βαθμούς 95% υγρασία και βροχή σε όλη την διάρκεια. Μου άφησε άριστη εντύπωση αυτό το φυσιγγι. Και θα το ξαναριξω σίγουρα. Όλα τα πουλιά που πήρα ήταν ξερά και δεν είχα καθόλου τραυματισμούς. Εδώ τα βρήκα στα 7 ευρώ. Ακριβά δεν λέω. Αλλά συμφωνώ με τον Ευριπίδη απόλυτα. Καλύτερα λίγο ποιο ακριβά και με ποιοτικά υλικά πάρα φτηνά και με κίνδυνο. Ειδικά αυτό με τους κομμενους κάλυκες, μακριά από εμάς. Και για κλείσιμο της σημερινής ημέρας, πήρα και μια αλεπού με σκάγια Νο 9 στα 25 με 27 μέτρα. Πήρε 2 εντυπωσιακές κωλοτούμπες και αναπαύεται σε μια ρεματιά.
7 κι εδω στο ραφι αλλα στο κιβωτιο των 20 6,50.οσο το φτιαχνει ετσι προσωπικά δεν το αλλαζω

7 κι εδω στο ραφι αλλα στο κιβωτιο των 20 6,50.οσο το φτιαχνει ετσι προσωπικά δεν το αλλαζω

Δεν ξέρω γιατί αλλά οπότε αγόραζα φυσιγγια δεν ήταν στις προτιμήσεις μου το εξπρές. Πάντως σήμερα τα βρήκαμε με την μια και θα συνεχίσω να το ριχνω. Επίσης μου άρεσε πολύ το 6στερο του και το ρελιασμα του. Αψογο

Το έχω πει καμία 100 σελίδες πίσω άριστον και εξπρές τα καλύτερα απο ονόματα που τα βρίσκεις παντού.

Από φετινό άριστον έχουμε αποψη?

χαλια απο σκοτωματα και εσκασε και ενα στην μουρη του φιλου μου...

Τα φυσίγγια του Δορκά μπορώ να πω οτι διαχρονικά κρατησαν μια σταθερή πορεία και παλια που ρα χρησιμοποιούσα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Το αρνητικό ειναι οι τιμές που πωλούνται.

Συμφωνώ απολύτως...!

Καπανδριτι σημερα περπατητο με @StefanosM και δοκιμη S4 Fantom σε νο 8 γ μενα και νο 9 για τον Στεφανο..Τραγικο και αθλιο..Εριξα 22 τουφεκιες για να παρω 6 πουλια σχεδον ολα ζωντανα και πνιγμενα στο αιμα,πολυ splatter καταστασεις.buy buy....Ειχα και 1-2 ξεπουπουλιασματα σε κοντινες αποστασεις,απο αυτα που αναρωτιεσαι πως συνεχιζει και πεταει.buy buy....Τα ιδια χαλια και ο Στεφ με 2-3 ξεπουπουλιασματα και τα αλλα ζωντανα με αιματα..Μονο κατι δικα του φυσιγγια δουλεψανε καλα..Θερμοκρασια 5-10 βαθμοι,αρκετη υγρασια και βοριας..Δεν θα τα ξαναπροτιμησουμε..Τσοκαρισματα που δουλεψαμε,4*,3* και 1*....10 πουλακια πηρε ο Στεφ χωρις να εχουμε κανενα χαμενο..Ειχε τσιχλοκοτσυφα σε νορμαλ αριθμους..

Θοδωρή δώσε ακόμια ευκαιρία στο φυσίγγι S4 χωρίς βόρειο άνεμο διότι διβασική κ βοριάς δέν παντρεύονται .what..what..what.

Θοδωρή δώσε ακόμια ευκαιρία στο φυσίγγι S4 χωρίς βόρειο άνεμο διότι διβασική κ βοριάς δέν παντρεύονται .what..what..what.
Δεν ειμαι σιγουρος αν η διβασικη δεν δουλευει χωρις υγρασια..νομιζω η σχεση υγρασιας-διβασικης ειναι μονοδρομη, δηλαδη σε υγρασια δουλευει καλα η διβασικη αλλα οχι οτι διβασικη χωρις υγρασια = ξεπουπουλιασμα στα 25 μετρα..
Παρολα αυτα στην περιοχη 50% του χρονου εριχνε χιονονερο, και το μερος ειχε 5-8 βαθμους (5 βασικα ελεγε το αμαξι αλλα στις 16.30) και συμφωνα με το forecast 85-90% υγρασια.
Προσωπικα να προσθεσω οτι δεν το απορριπτω εντελώς, αλλα σιγουρα δεν ειχε την αποδοση που θα με κανει να παρω κουτα..ισως του ξαναδωσουμε ευκαιρια αλλα αντε βρες πάλι ιδανικες συνθηκες..

Σε τι καιρο να τα βαλω Λαμπη;Αν πετυχω ξανα ιδιο καιρο να δουλεψω fantom csb1;Σορρυ δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τις πυριτιδες.buy buy.

η σχεση υγρασιας-διβασικης ειναι μονοδρομη, δηλαδη σε υγρασια δουλευει καλα η διβασικη αλλα οχι οτι διβασικη χωρις υγρασια = ξεπουπουλιασμα στα 25 μετρα..

.well done. Οι διβασικές "μαμάνε" ό,τι υγρασία και να 'χει, ό,τι καιρό και να 'χει...!!!

Καλημέρα και καλή χρονιά

Μιας και ήμουν πιστεύω ο πρώτος που είχα μιλήσει για τα Φάντομ φυσίγγια εδώ μέσα και είμαι μεγάλος φαν του Αντώνη που τα κατασκευάζει. Τα τελευταία τρία χρόνια ρίχνω μόνο Φάντομ και είμαι ικανοποιημένος . θέλω να πω πως κι εμένα η σ4 πυρίτιδα Με έχει προβληματίσει αρκετά δεν είναι για πολύ υγρασία αυτό είναι ξεκάθαρο είναι για Ντέμη καιρό κρύο σχετικά με σχετική υγρασία
Εγώ ρίχνω συνέχεια και ειδικά φέτος που δεν έχει κάνει πολύ κρύο τα 31 γραμ. και είμαι 100 τοις 100 ευχαριστημένος
Όταν εχει κρύο ξερό και αρκετό βάζω τα 33 γραμ με α1 και δεν έχω θέμα.
Για μένα και επίδει θέλω να είμαι αντικειμενικός τα σ4 δεν τα συμπάθησα γιατι με προβλημάτισαν .
Ολα τα αλλα που εχει και έχω ρίξει δηλαδή 28-30-31-32-33-34 γραμ ολα μια χαρά εκτός του σ4

Καλή συνέχεια !!!

Καλημέρα και καλή χρονιά

Μιας και ήμουν πιστεύω ο πρώτος που είχα μιλήσει για τα Φάντομ φυσίγγια εδώ μέσα και είμαι μεγάλος φαν του Αντώνη που τα κατασκευάζει. Τα τελευταία τρία χρόνια ρίχνω μόνο Φάντομ και είμαι ικανοποιημένος . θέλω να πω πως κι εμένα η σ4 πυρίτιδα Με έχει προβληματίσει αρκετά δεν είναι για πολύ υγρασία αυτό είναι ξεκάθαρο είναι για Ντέμη καιρό κρύο σχετικά με σχετική υγρασία
Εγώ ρίχνω συνέχεια και ειδικά φέτος που δεν έχει κάνει πολύ κρύο τα 31 γραμ. και είμαι 100 τοις 100 ευχαριστημένος
Όταν εχει κρύο ξερό και αρκετό βάζω τα 33 γραμ με α1 και δεν έχω θέμα.
Για μένα και επίδει θέλω να είμαι αντικειμενικός τα σ4 δεν τα συμπάθησα γιατι με προβλημάτισαν .
Ολα τα αλλα που εχει και έχω ρίξει δηλαδή 28-30-31-32-33-34 γραμ ολα μια χαρά εκτός του σ4

Καλή συνέχεια !!!
Νεκταριε,προφανως δεν σε ικανοποιησε το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στησιμο....
Αυτο δεν σημαινει πως η S4,δε μπορει να ανταποκριθει στον καιρο που περιγραφεις!:)

Στις σχετικά χαμηλότερες θερμοκρασίες και εντός θετικών δεικτών, οι εν λόγο πυρίτιδες θα μας δώσουν άριστες βλητικές επιδόσεις και δεν θα επηρεαστούν από την υγρασία του περιβάλλοντος, ή εφόσον επηρεαστούν, η σχετικά αναμενόμενη πτώση της απόδοσή τους...θα είναι σχετικά μικρή!

Νεκταριε,προφανως δεν σε ικανοποιησε το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στησιμο....
Αυτο δεν σημαινει πως η S4,δε μπορει να ανταποκριθει στον καιρο που περιγραφεις!:)
Θα συμφωνήσω Γιάννη ίσως με διαφορετικό γέμισμα να ήταν καλύτερο

Φιλε Θοδωρη στο καπανδριτι μιας και έχω παει και εγω φέτος 3 -4 φορές δεν ειναι για σ4 βάλε τα 31γραμ και εισαι ok
ειναι πολυ ζεστός ο καιρός για σ4 ναι μεν εχει υγρασία αλλα καλύτερα csb1

Last edited:
Χθες αφού ξεστοκάρισα με τα σκοπευτικά που είχα από το καλοκαίρι, έριξα μόνο τα lambro tordo 30, από τα οποία είχα ρίξει ελάχιστα στην αρχή της τσίχλας και ανακατεμένα.
Στην πρώτη τουφεκιά σε μια περαστη royal τσίχλα, λίγο ψηλωμενη αλλά από αυτές που τις ρίχνω σχετικά εύκολα, είδα το γνωστό συννεφάκι και την τσίχλα να συνεχίζει ακάθεκτη. Αυθόρμητα μου βγήκε η επιπόλαιη αντίδραση του κακού φυσιγγιου. Σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα, αποφάσισα να συγκεντρωθώ λίγο παραπάνω στην σκοπευση και να προσπαθήσω να ξεπεράσω την δύναμη της μνήμης που έχει αποθηκευθεί στο υποσυνείδητο, από τα μοναδικά φυσίγγια που χρησιμοποίσα τα τελευταία δύο χρόνια και να προσπαθήσω να μεγαλώσω λίγο την προσκόπευση. Η αμέσως επόμενη τουφεκιά ήθελε να μου δείξει πόσο ισχυρή είναι η δύναμη της συνήθειας....μια από τα ίδια! Στην τρίτη, τα κατάφερα αφού το χαρακτηριστικο συναίσθημα του να νιώθεις άβολα, είχε κάνει την εμφάνιση του, αλλά αμέσως αντικαταστάθηκε από το χαμόγελο της επιτυχίας. Το αεράκι γέμισε το οπτικό πεδίο με πούπουλα, που αργά ταξίδευαν κόντρα προς το μέρος μου, ενώ η τσίχλα είχε δημιουργήσει στο σημείο που έπεσε, ένα πουπουλενιο στεφάνι, πράγμα που έδειχνε ότι τουλάχιστον η συγκέντρωση δεν λείπει από το φυσιγγι αυτό.
Συνέχισα προσπαθώντας να μην ξεχνάω την τελευταία τουφεκιά και τελικά είδα ότι ίσως να είχα βιαστεί και γω να το χαρακτηρίσω αρνητικά. Έχει ένα θέμα με την περιφέρεια η οποία δεν είναι και τόσο θανατηφόρα αλλά θέλω λίγο να το δω σε πίνακα, μήπως και παραείναι συγκεντρωτικό και τα 4* του πέφτουν πολλά.
Πάντως η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική και υπερβολική, όσο χαρακτηριστηκε από την αρχή της περιόδου. Στατιστικά δεν έκανα λιγότερα πουλιά από ότι θα έκανα με το μέχρι πρότινος φυσιγγι μου. Φτάνει να αποδειχτεί από μερικά ακόμα αποτελέσματα.

Status
Not open for further replies.
Back