Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήγαμε Ρουμελιώτη με τον Χρήστο και πήρε 2 κουτιά CSB για δοκιμή, 6 ευρώ τα πήγε...
Δηλαδή τι άλλαξε μεσα σε 4 μέρες που τα έδινε 5,50 ;;;;; και απο τον Νοέμβριο που τα έδινε 5,30;;;;
Ξέρω ακρίβυναν τα υλικά !
Καλά πάλι αλλαξε κάλυκα και παλι ατύπωτα ;
Ο πατέρας μου έλεγε το εξής." Μόλις η μαϊμού καταλάβει οτι εχει μ...νι ,γυρνάει και γλύφει"
Μερκοί που νόμισαν οτι επθαδαν τον ταυρο απο τα. αρχίδια . Ας τα κανουν καπαμά λοιπόν.
Στην Ελλάδα θέλουν όλοι να πλουτισουν σε ενα χρόνο.
Οπως νομίζετε παιδιά.

Νόμος προσφοράς-ζήτησης!
Ε ναι.......ελευθερη αγορά..buy.
Ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές..banana.
Όπως λέμε δράση αντίδραση ..buy buy.

Last edited:
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, φυσίγγια για τσίχλες, φέτος δοκίμασα ελάχιστα φυσίγγια κι αυτο γιατί με βόλεψαν απίστευτα τα Κένταυρος 28γρ καθώς και τα Τασκώφ 30γρ.
Πολύ καλά σκοτώματα και στα 2 και γενικά μου φάνηκαν σταθερά φυσίγγια.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, φυσίγγια για τσίχλες, φέτος δοκίμασα ελάχιστα φυσίγγια κι αυτο γιατί με βόλεψαν απίστευτα τα Κένταυρος 28γρ καθώς και τα Τασκώφ 30γρ.
Πολύ καλά σκοτώματα και στα 2 και γενικά μου φάνηκαν σταθερά φυσίγγια.
Λαμπρο 9 ή 8 το κενταυρος?

Τόσο κακό για τα φυσίγγια της τσίχλας; .buy.
Βρείτε το πιο φθηνό sporting της αγοράς, ρίχτε το καμιά 50αρια φορές στον πίνακα με όλα τα τσοκ, να δείτε συγκεντρώσεις και να ....ακούσετε ταχύτητες...ρίχτε και καμιά 50αρια πούλες να το μάθετε....και μετά βγάλτε το στις τσίχλες .victory.
Απλά πράγματα!

Τόσο κακό για τα φυσίγγια της τσίχλας; .buy.
Βρείτε το πιο φθηνό sporting της αγοράς, ρίχτε το καμιά 50αρια φορές στον πίνακα με όλα τα τσοκ, να δείτε συγκεντρώσεις και να ....ακούσετε ταχύτητες...ρίχτε και καμιά 50αρια πούλες να το μάθετε....και μετά βγάλτε το στις τσίχλες .victory.
Απλά πράγματα!
Μετα απο αυτο το test.....θα εχει ερθει ο τζιτζικας,αηδόνι!!!:confused:

Σήμερα έριξα λαμπρο τορντο 32 8αρι με το ανακοντα cr (δεν είχε 9) .... Δεν ήταν και ότι καλύτερο

Είχε πολυ ζέστη κλοτσαγανε αρκετά σχεδον όλα τα πουλιά με αιμα και αρκετα ζωντανα που ισως να μην ημουν και πολύ καλά πάνω οκ

Με υγρασία ή κρύο θα είναι καλύτερα πιστεύω

Παίδες, και το 10άρι σκάι κρίνεται επαρκέστατο για τα τσιχλοκότσυφα, με βάση την εμπειρία μου...!!! Έχω κατεβάσει κάτι τσιχλάκια από τα μεσούρανα με κάτι 30άρια με 10άρια του Ζώτου θυμάμαι...!!! Σκέτη γλύκα ήτανε...!!! Και ένας φίλος που τα ρίχνει εφέτος (σε RC 32γρ.), δεν βλέπει καμία διαφορά σε σχέση με τα 9άρια που έριχνε μέχρι πέρυσι...! Το καλό με το 10άρι, είναι ότι είναι τόσο πολλά τα σκάγια (~800 σκάγια στα 32γρ.) και τόσο πυκνή η ντουφεκιά, που εάν πάει επάνω η τσιχλίτσα δεν τη σώζει ούτε ο Θεός ο ίδιος...!!! Το πολλαπλό και θανατηφόρο πλήγμα είναι δεδομένο...!!! Επίσης, πάλι από προσωπική πείρα, τα 10αράκια δεν "χαλάνε" το θήραμα, δεν το γεμίζουν μολύβι, όπως εσφαλμένα ισχυρίζονται μερικοί...!!! Η επόμενή μου μεγάλη παραγγελία θα είναι σε 10άκια, να θυμηθώ τα παλιά...!!!

Last edited:
Παίδες, και το 10άρι σκάι κρίνεται επαρκέστατο για τα τσιχλοκότσυφα, με βάση την εμπειρία μου...!!! Έχω κατεβάσει κάτι τσιχλάκια από τα μεσούρανα με κάτι 30άρια με 10άρια του Ζώτου θυμάμαι...!!! Σκέτη γλύκα ήτανε...!!! Και ένας φίλος που τα ρίχνει εφέτος (σε RC 32γρ.), δεν βλέπει καμία διαφορά σε σχέση με τα 9άρια που έριχνε μέχρι πέρυσι...! Το καλό με το 10άρι, είναι ότι είναι τόσο πολλά τα σκάγια (~800 σκάγια στα 32γρ.) και τόσο πυκνή η ντουφεκιά, που εάν πάει επάνω η τσιχλίτσα δεν τη σώζει ούτε ο Θεός ο ίδιος...!!! Το πολλαπλό και θανατηφόρο πλήγμα είναι δεδομένο...!!! Επίσης, πάλι από προσωπική πείρα, τα 10αράκια δεν "χαλάνε" το θήραμα, δεν το γεμίζουν μολύβι, όπως εσφαλμένα ισχυρίζονται μερικοί...!!! Η επόμενή μου μεγάλη παραγγελία θα είναι σε 10άκια, να θυμηθώ τα παλιά...!!!

Αν δεν βαρέσεις στην τσίχλα το 10αρι που θα το ρίξεις; εγώ με το 9αρι θεωρώ έχω την καλύτερη ισορροπία.

10αρακι τοπρωι για της μαυρες θανατος ουτε σημαδι δεν θελει το μονο που θα διαφωνησω και πρωσοπικη αποψη ειναι οτι στης πρωινες της χαλαει αμα την παρει καλα την γεμισε σκαγια μην ξεχνας της πιο πολλες της ντουφεκαμε το πολυ 5-6μετρα

Συμφωνω ...κι εγω δουλευω πολυ το 9-10 ακομα κ στα μπασιματα τις καταβαζε απο πολυ ψηλα !!

Status
Not open for further replies.
Back