Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που είχαν την καλή διάθεση να μου απαντήσουν στις 2 προηγούμενες ερωτήσεις μου!
Τα Lambro sporting (το πρασινάκι) μού είναι υποψήφιο για αγορά σε Νο 9μισι (εξάλλου τα 'χα ρίξει και στο παρελθόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα). Όσο για τα alfa game sporting... Ας τα αφήσω καλύτερα... Μάλλον δεν υπάρχουν καν...!!!
Υ.Γ.: Παιδιά καλά το λέει ο Τάσος πιο πάνω, ατέλειες στο κλείσιμο των φυσιγγίων συμβαίνουν και στις "καλύτερες οικογένειες"...! Μηχανήματα είναι... μέσα στα τόοοοοοοοσα φουσέκια που βγάζουν ανά ώρα, όλο και κάποιο θα "μασήσουν" ή θα "τσαλακώσουν"...! Δεν στεκόμαστε εκεί: το εντοπίζουμε το ελαττωματικό και το πετάμε! Το θέμα είναι να μην συμβαίνει συχνά (που δεν συμβαίνει)...! Τότε, μάλλον "κατσαδιάζουμε" τον κατασκευαστή για να γίνει πιο τίμιος και προσεκτικός, αλλιώς... πάμε αλλού...! Για παράδειγμα, εγώ είχα πάρει από πασίγνωστο (ειδικά στην Αθήνα) βιοτέχνη, 2.500 τσιχλοφύσιγγα (τα έχω κάψει όλα πλέον). Ε, λοιπόν, 1 μόνο από δαύτα ήταν πατημένο και διογκωμένο από τη μηχανή τόσο, ώστε να μην μπαίνει στη θαλάμη...!!! Εντάξει, δεν έγινε και κάνα "έγκλημα"...! Το πέταξα φυσικά και όλα καλά...! Ούτε στέκομαι εκεί...! Αυτά συμβαίνουν, όπως είπαμε...! Δεν χάλασε κι ο κόσμος, αν ένα φυσίγγι από τις 2.500 της παραγγελίας ήταν σκάρτο, ούτε σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό αυτό για τον κατασκευαστή...!!!