Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα παράγγειλα μια 20αδα fantom CSB1 στα 32γρ και για δοκιμή μια 5αδα tordo 31γρ. Μπορεί με την καραμπίνα το συγκεκριμένο φυσίγγι να μη τα βρήκανε αλλά με το δίκαννο τα πάνε μια χαρά. Δεύτερη φορά χθες με το guerini και ιδίως στην πάνω κάννη με το demi έδιναν πολύ δυνατά σκοτώματα παρά τη βροχή-χιονόνερο. Ελπίζω να παραλάβω σύντομα γιατί μου έχουν μείνει 2 κουτιά!

Φιλαρακι ο συγκεκριμενος ειχε τασεις αυτοκαταστροφης......
Ηθελε να γινει πλουσιος σε μια χρονια......
Φετος που δεν θα εχει καταναλωση.......αν και μερικοι ακομα τον προτημουν....θα ξαναφτιαξει την ποιοτητα ....αλλα το πουλακι πεταξε......
Βεβαια εμενα σε καλο μου βγηκε.....μετα το ξενερωμα που εφαγα περσυ.
περυσι εγινε σκαρτη εισαγωγη απο καλυκες και ειχαν θεματα αρκετοι βιοτεχνες και οχι μονο ενας

Παίδες, το 28αράκι sporting Lambro (το διαφανές πρασινάκι) το έχει δουλέψει κανείς σας ποτέ στα τσιχλοκότσυφα...; Το έχει 5,80 ο Καλκαντζάκος εφέτος και νομίζω ότι είναι ικανοποιητική τιμή...!
Εγώ τα είχα ρίξει (μερικές χιλιάδες τεμάχια) με το Beretta Perennia I για 2 συναπτές σεζόν: '14 - '15 & '15 - '16 και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος σε όλους τους καιρούς...! Τα είχα πάρει τότε από Καλκαντζάκο 5,60, αν ενθυμούμαι καλώς... Το νούμερο που είχα επιλέξει ήταν το 9μισι (~600 σκάγια ανά τεμάχιο). Και τότε και τώρα το γεμίζει ο Ναυπλιώτης με ΑS μπαρούτη, μια μονοβασική μπαρούτη αυστηρά για 28άρα γόμωση. Στο site αναφέρει την PRIMA V για το συγκεκριμένο φουσέκι, αλλά δεν ισχύει εδώ και χρόνια (με διαβεβαίωσαν οι ίδιοι...). (Στο κατάστημα special forces στον Πειραιά, το βρίσκω και με 5,50! Ίδια τιμή και στο megaΣalapatas στο Ναύπλιο!)

Last edited:
Παίδες, το 28αράκι sporting Lambro (το διαφανές πρασινάκι) το έχει δουλέψει κανείς σας ποτέ στα τσιχλοκότσυφα...; Το έχει 5,80 ο Καλκαντζάκος εφέτος και νομίζω ότι είναι ικανοποιητική τιμή...!
Εγώ τα είχα ρίξει (μερικές χιλιάδες τεμάχια) με το Beretta Perennia I για 2 συναπτές σεζόν: '14 - '15 & '15 - '16 και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος σε όλους τους καιρούς...! Τα είχα πάρει τότε από Καλκαντζάκο 5,60, αν ενθυμούμαι καλώς... Το νούμερο που είχα επιλέξει ήταν το 9μισι (~600 σκάγια ανά τεμάχιο). Και τότε και τώρα το γεμίζει ο Ναυπλιώτης με ΑS μπαρούτη, μια μονοβασική μπαρούτη αυστηρά για 28άρα γόμωση. Στο site αναφέρει την PRIMA V για το συγκεκριμένο φουσέκι, αλλά δεν ισχύει εδώ και χρόνια (με διαβεβαίωσαν οι ίδιοι...). (Στο κατάστημα special forces στον Πειραιά, το βρίσκω και με 5,50! Ίδια τιμή και στο megaΣalapatas στο Ναύπλιο!)
Αυτο το φυσιγγι ειναι ή του ύψους ή του βαθους.προπερσι πραγματικα θέριζε σε ολους τους καιρους.περυσι και πες τους Χαιρετίσματα ητανε γεμισμένο με prima και ηταν απογοητευση.απο το καλοκαίρι και μετα βρέθηκε παλι με as και παει αρκετα καλα.εχουν παρατηρηθεί παρτίδες με απαράδεκτο κλεισιμο με οτι κι αν αυτο συνεπάγεται.γνώμη μου ειναι αν ενδιαφερεσαι παρε 2 κουτακια για δοκιμή κι αν σ αρεσουν φόρτωσε πισοτητα.παντως η αλήθεια ειναι οτι πρόκειται για ενα απο τα πιο μαλακά 28αρια της αγοράς με αρκετα γλυκιά τουφεκιά.ενα άλλο φάουλ του ναυπλιωτη είναι οτι ενω στο site λεει οτι βγαινει σε 7,5 8 και 9,5 πλην του 8 σπανια το βρισκεις στα υπολοιπα νουμερα

Ούτως η άλλως η καραμπίνα μπήκε στην άκρη. Από τις προσθήκες που έβαζα για να δώσω καστ οφ κατάφερα να κάνω ζημιά στο κοντάκι
Με προσθήκες καστ ον μου φαίνετα δίνεις...για καστ οφ πρεπει να αφαιρέσεις υλικο..!?Τα έχω ανάποδα στο μυαλό μου ή έκανες λάθος?

Με προσθήκες καστ ον μου φαίνετα δίνεις...για καστ οφ πρεπει να αφαιρέσεις υλικο..!?Τα έχω ανάποδα στο μυαλό μου ή έκανες λάθος?
Για cast on δίνεις (προσθετεις) απο τη δεξιά πλευρα.
Για cast off δίνεις απο αριστερα.

Στέφανε όταν λέω προσθήκη εννοώ ότι βάζω ένα κομμάτι πλαστικό πάνω στην αριστερή πλευρά της φλάντζας κλίσης για να στρίψει η κάνη δεξιά. Όχι προσθήκη πάνω στο μάγουλο του κοντακιού. Η τελευταία απόπειρα να δώσω λίγο παραπάνω καστ οφ το αποτελείωσε όταν έσφιξα το μπουλόνι της τζαβέτας.

Status
Not open for further replies.
Back