Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να.Μην τα πολυλογώ σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κατασκευαστής αποποιηθηκε κάθε ευθύνης και άφησε να εννοηθεί ότι απλά θέλουμε να το βλαψουμε επαγγελματικά μιας και είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που του λένε κάτι τέτοιο.

ποτέ δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με κανέναν από αυτούς ακόμα και αν κινδυνέυεις να σκοτωθείς,,,κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις φυσιγγάρες του,,,το ίδιο ισχύει βέβαια και με του Gorilla τα φυσίγγια

προσωπικά από την νέα σεζόν θα αγοράζω εισαγωγής όπως έκανα παλιά,,επίσης δεν θέλω να ξανά στοκάρω ( δηλ χρειάζομαι 1 κούτα αγοράζω 1 κούτα,,φεύγω πολυ ημερο κυνήγι χρειάζομαι 3 κούτες αγοράζω 3 ) οπότε τα έβαλα όλα κάτω και τα υπολόγισα,μου βγαίνει πιο ακριβά μια κούτα δεκάρα με το να τρέχω στα πρακτορεία από ΒΑ προάστια με έξοδα σε βενζίνες διόδια παρά να πεταχτώ να την αγοράσω στα €64 σε κοντινό μαγαζί

Last edited:
Πρίν 4 χρόνια περίπου όταν τα πρωτοπήρα θέριζαν ...και αυτά και τα κόκκινα τα 32 γρ..
Τα δουλεψα περίπου 2 χρονιές.
Ανεβαίνοντας οι πωλήσεις έπεσε η ποιότητα ..τουλάχιστον στα δικά μου μάτια...άκαυτες πυρίτιδες και πολυ μπαμ για το τίποτα....
Του είμαι ευγώμων όμως ...γιατί μετά την ήττα που έφαγα και από τα κιλλ .....ξεκίνησα την ιδιογώμοση

Νά σαι καλά πατριώτη.Τσιχλοτοπος ο Αποκορωνας.εγω είμαι από την άλλη μεριά Κισσαμο.
Σε ολο το νομο εχω συγγενεις,αγιους αποστολους,σουδα κ σφακια!αγια χωματα!φετος λιγα πραγματα παντως απο τσιχλοκοτσυφα σε μας,απο λαγο καλα πηγε μου ειπαν

Πρίν 4 χρόνια περίπου όταν τα πρωτοπήρα θέριζαν ...και αυτά και τα κόκκινα τα 32 γρ..
Τα δουλεψα περίπου 2 χρονιές.
Ανεβαίνοντας οι πωλήσεις έπεσε η ποιότητα ..τουλάχιστον στα δικά μου μάτια...άκαυτες πυρίτιδες και πολυ μπαμ για το τίποτα....
Του είμαι ευγώμων όμως ...γιατί μετά την ήττα που έφαγα και από τα κιλλ .....ξεκίνησα την ιδιογώμοση
Φιλαρακι ξεκινησα κ εγω σιγα σιγα καποια στιγμη αλλα πιο πολυ μπερδευτηκα μεχρι που τα παρατησα,δεν εβγαλα κ πολυ ακρη γιατι ενα μικρο λαθος να κανεις βγαινει λαθος ολο το σετ απ

υπήρξε μια στην φετεινή έναρξη και πριν λίγα χρόνια όχι πάνω από 3-4
Αυτο γινεται γιατι και η 2 κατασκευαστες χρησιμοποιουνε καλυκες fiem στα φυσιγγια τους και παρα πολλες παρτιδες ειναι ελατωματικες.

ποτέ δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με κανέναν από αυτούς ακόμα και αν κινδυνέυεις να σκοτωθείς,,,κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις φυσιγγάρες του,,,το ίδιο ισχύει βέβαια και με του Gorilla τα φυσίγγια

προσωπικά από την νέα σεζόν θα αγοράζω εισαγωγής όπως έκανα παλιά,,επίσης δεν θέλω να ξανά στοκάρω ( δηλ χρειάζομαι 1 κούτα αγοράζω 1 κούτα,,φεύγω πολυ ημερο κυνήγι χρειάζομαι 3 κούτες αγοράζω 3 ) οπότε τα έβαλα όλα κάτω και τα υπολόγισα,μου βγαίνει πιο ακριβά μια κούτα δεκάρα με το να τρέχω στα πρακτορεία από ΒΑ προάστια με έξοδα σε βενζίνες διόδια παρά να πεταχτώ να την αγοράσω στα €64 σε κοντινό μαγαζί
Παυλε, με τα Fantom δεν έμεινες ικανοποιημένος;

πάρα πολύ Χρήστο αλλά όπως είπα και πιο πάνω για να κατέβω πρακτορεία να πάρω φυσίγγια είναι 60 χλμ κοντά πήγαινε έλα συν βενζίνη και διόδια για να μη φάω ταλαιπωρία από κέντρο με το αμάξι,,πιο σημαντικός παράγοντας όμως είναι ότι δεν θα ξαναστοκάρω και η μια η δυο κούτες που θα αγόραζα μου στοιχίζουν πολύ περισσότερο στην τελική

Εδώ λοιπόν θα προσθεσω ακόμη μια εμπειρία μου...Πριν 4-5 χρόνια πήρα ένα κιβώτιο sipe ...Στο Ένα κουτί παρατήρησα διογκωμενους κάλυκες που έμπαιναν με ζόρι στο όπλο...Πέραν αυτού τρία φυσίγγια στο πρώτο κουτί παρουσίασαν αφλογιστια...Μόλις λοιπόν μίλησα με τον γνωστο αντιπροσωπο της εταιρείας οι λέξεις λίγες και ξεκάθαρες...δώσε μου το lot να διασταυρωσω και να ενημερώσω και στείλε το κιβώτιο πίσω εκεί που το πήρες και σου στέλνω με δικά μου μεταφορικά άλλο η επιστρεφω τα χρήματα σου...Και ερωτώ να εμπιστευτώ τον Έλληνα που κάνει την πάπια σε οποιαδήποτε στραβή ή τα εισαγωγής που έχουν τα ίδια λεφτά και παίρνανε από δοκιμαστικους οίκους και ελέγχονται???

Εδώ λοιπόν θα προσθεσω ακόμη μια εμπειρία μου...Πριν 4-5 χρόνια πήρα ένα κιβώτιο sipe ...Στο Ένα κουτί παρατήρησα διογκωμενους κάλυκες που έμπαιναν με ζόρι στο όπλο...Πέραν αυτού τρία φυσίγγια στο πρώτο κουτί παρουσίασαν αφλογιστια...Μόλις λοιπόν μίλησα με τον γνωστο αντιπροσωπο της εταιρείας οι λέξεις λίγες και ξεκάθαρες...δώσε μου το lot να διασταυρωσω και να ενημερώσω και στείλε το κιβώτιο πίσω εκεί που το πήρες και σου στέλνω με δικά μου μεταφορικά άλλο η επιστρεφω τα χρήματα σου...Και ερωτώ να εμπιστευτώ τον Έλληνα που κάνει την πάπια σε οποιαδήποτε στραβή ή τα εισαγωγής που έχουν τα ίδια λεφτά και παίρνανε από δοκιμαστικους οίκους και ελέγχονται???
Να παιρνεις οτι εμπιστευεσαι,το καλο με τα εισαγωγης ειναι οτι αν σκασει καμια κανη θα σου πουνε απο ποιο lot εχασες ματι η δαχτυλα.
Στα Ελληνικα θα σου πουν να μην καρφωνες την κανη στο χωμα,τα φυσιγγια μας ειναι κομπλε.Ειναι θεμα τυχης θα ελεγα μιας και απο
τους 2 εχω δει και ακουσει τα χειροτερα.

Πέρα από τον Καλκαντζάκο πού αλλού τα βρίσκουμε Παύλο? Φαντάζομαι λες για τα Ισπανικά ε?
Τα ισπανικα της maxam τα φέρνει αυτός σίγουρα .......Τώρα από αλλού εγώ δεν βάζω το χέρι.μου στην φωτιά εάν τρώνε μπανάνα

Είχε πετύχει και ενας φιλος με την αφλογιστια πρίν 7-8 χρόνια αλλα έτσι όπως τα λες είναι.

Δυστυχώς μόνο από κάλκαντζακο τα imperial,,,σήμερα θα κατέβω για καφέ στον Μανδηλαρά,θα του κάνω μια κουβέντα μπας και τα φέρει από τη νέα σεζόν
προσπαθει να κανει αλλο deal τωρα αλλα πες του θα του πουμε και εμεις;).

Φιλαρακι ξεκινησα κ εγω σιγα σιγα καποια στιγμη αλλα πιο πολυ μπερδευτηκα μεχρι που τα παρατησα,δεν εβγαλα κ πολυ ακρη γιατι ενα μικρο λαθος να κανεις βγαινει λαθος ολο το σετ απ
Καιρος να το ξεκινησεις και παλι....
Εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι με τεραστια γνωση πανω στην ιδιογωμοση ....που με βοηθησαν και εμεναα στα πρωτα μου βηματα ....δινοντας μου απλοχερα τις εμπειριες τους που αποκομησαν με κοπο χρονο χρημα ...

Status
Not open for further replies.
Back