Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά αν εννοείται για τα (SPEED NSI 34gr) από τα παιδιά π ψωνίζω εγώ τα έχουν 7,50€.....
Όσοι πιστοί προσέλθεται...!! ;)
Και στο Σ.Βένδρα 7,50€ τα είχα βρει....
Ένα άλλο μαγαζί εδώ πάλι τα είχε 10,50€ στις αρχές της σεζόν κ του την είπα λίγο άσχημα για αυτή τη διαφορά των 3€.... Κ όταν ξανά πέρασα τα είχε κατεβάσει στα 8,50€.....;) Ίσως του την είπαν κι άλλα άτομα.

μια 500αρα παραγκελια εγηνε σημερα στον ρουμελιωτη με ενα φιλαρακιμου,,30γρ ν9,,στα 5,20 το κουτι,,,ο ρουμελιωτης μου ειπε πωλη καλα λογια για το 30αρη.my man..well done.
.very shoked.Ρουμελιώτης 30gr 5,20€ ...
Αααα....κ είναι δίπλα μου η Πάτρα....
Ξέρουμε υλικά; Ενημερωτικά ρωτάω.....

.very shoked.Ρουμελιώτης 30gr 5,20€ ...
Αααα....κ είναι δίπλα μου η Πάτρα....
Ξέρουμε υλικά; Ενημερωτικά ρωτάω.....
Ουτε αυτο ηξερες τρομαρα σου...yelling..yelling..yelling..yelling.
Εχει βουιξει συσσωμος ο κυνηγετικος κοσμος...yelling..yelling..yelling..yelling.

Και εγω Κωστα με το δικαννο που εριξα κατι λιγα μια χαρα ηταν κ πιο μαλακα απο το 32αρι του..
Συγκεντρωτηρα εχουν του κοντοχωριανου σου του καρδαρα..

Εχει βουιξει συσσωμος ο κυνηγετικος κοσμος...yelling..yelling..yelling..yelling.

Και εγω Κωστα με το δικαννο που εριξα κατι λιγα μια χαρα ηταν κ πιο μαλακα απο το 32αρι του..
.very happy..very happy..very happy. Ήξερα ότι βγάζει 30gr αλλά δν ήξερα τιμή.....Ρε τασούλη μαγκίτη τώρα έχω μπει στο FORUM να ούμε.......sarcastic. Μάλλον θα τα τιμήσω για συμπλήρωμα.....

Ρε τασούλη μαγκίτη τώρα έχω μπει στο FORUM να ούμε.......sarcastic.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εννοειται πως κανω πλακα...
Μάλλον θα τα τιμήσω για συμπλήρωμα.....
Να παρεις κ λιγα 32γρ 5,50€ με csb 1...και θα δεις τι θα κανουν οι 76αρες καννες σου....pray to God.

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εννοειται πως κανω πλακα...

Να παρεις κ λιγα 32γρ 5,50€ με csb 1...και θα δεις τι θα κανουν οι 76αρες καννες σου....pray to God.
Εγώ θα χρειαστώ συμπλήρωμα 10 κουτάκια να βγάλω το φεβρουάριο....Αλλά θα πάρω δύο κουτάκια 32gr κ δύο των 28gr.....τουλάχιστο να ξέρω για τ χρόνου βρε αδελφέ που θα στρέψω το βλέμμα μου....Να έχω μια εικόνα..my man.

Μιας και μιλάτε για τιμές φυσιγγιων και βλέπω εδώ τις τιμές...
Θεσσαλονίκη δεν έχω βρει φυσίγγια κάτω από 7ε στα 28-30γρ και μου φαίνονται κάπως ακριβά για τσίχλα... Θεωρείται νορμάλ αυτή η τιμή κ είμαι εγώ υπερβολικός; Απλά όταν βλέπω να λέτε για τιμές 5 και 5μιση ευρω λέω κάτι πάει λάθος...

Μιας και μιλάτε για τιμές φυσιγγιων και βλέπω εδώ τις τιμές...
Θεσσαλονίκη δεν έχω βρει φυσίγγια κάτω από 7ε στα 28-30γρ και μου φαίνονται κάπως ακριβά για τσίχλα... Θεωρείται νορμάλ αυτή η τιμή κ είμαι εγώ υπερβολικός; Απλά όταν βλέπω να λέτε για τιμές 5 και 5μιση ευρω λέω κάτι πάει λάθος...
Ανεξήγητο αυτό που γίνεται με τις τιμές των φυσιγγίων στη Β. Ελλάδα. Όσο πιο βόρεια, τόσο πιο ακριβά... :)

.very happy..very happy..very happy. Ήξερα ότι βγάζει 30gr αλλά δν ήξερα τιμή.....Ρε τασούλη μαγκίτη τώρα έχω μπει στο FORUM να ούμε.......sarcastic. Μάλλον θα τα τιμήσω για συμπλήρωμα.....
... Σκοτώνουνε και φάσσες άμα λάχει να 'ουμε !!! :cool::D
.sarcastic. .sarcastic.

... Σκοτώνουνε και φάσσες άμα λάχει να 'ουμε !!! :cool::D
.sarcastic. .sarcastic.
Φάσσα; Τη είναι αυτό; Για να δω εδώ κάτω φάσσες θα πρέπει να κάνω λυτανία με όλη την Ιερά Μητρόπολη Ν.Ηλείας........sarcastic..sarcastic..sarcastic......Στα περάσματα βλέπουμε 5-6 κ τέρμα
Π.χ. φέτος είχαμε καλά περάσματα 26-28 οκτώμβρη κ 1η ως 3 Νοέμβρη από Φασσοπερίστερα.......topic.

σκ, 28 αρια του ρουμελιωτη πηγανε πολυ καλα πιο πολυ το πρωι τα οχταρια γιατι τα εννιαρα της εριχναν ζωντανες ,μολις ζεστανε ο καιρος ολα καλα και φυσικα αξια ανεκτιμητη τα τσιχλα 33γρ 8-9 του καραμανιδη,δεν καταλαβαινουν τιποτα αυτα τα φυσιγγια.

σκ, 28 αρια του ρουμελιωτη πηγανε πολυ καλα πιο πολυ το πρωι τα οχταρια γιατι τα εννιαρα της εριχναν ζωντανες ,μολις ζεστανε ο καιρος ολα καλα και φυσικα αξια ανεκτιμητη τα τσιχλα 33γρ 8-9 του καραμανιδη,δεν καταλαβαινουν τιποτα αυτα τα φυσιγγια.

Το βρίσκεις καλύτεροτο του kill 32??? To έχω ρίξει αρκετές φορές σε περπάτητο με ic και δεν μπορουμε να τα βρούμε...έχω την αισθηση οτι ειναι λιγο αργο, τουλαχιστον για τον τροπο που σκοπευω εγω.

Το βρίσκεις καλύτεροτο του kill 32??? To έχω ρίξει αρκετές φορές σε περπάτητο με ic και δεν μπορουμε να τα βρούμε...έχω την αισθηση οτι ειναι λιγο αργο, τουλαχιστον για τον τροπο που σκοπευω εγω.
Το kill 32 είναι καλό αν ειναι γεμισμένο με g3000...Γιατί καποια περίοδο πρέπει αν την είχε αλλάξει αλλά το ξαναγυρίσε σε g3000.

Γνωρίζει κάποιος αν κυκλοφορει ακόμα το φυσιγγι s4 fast της Lambro και αν είναι καλο;Επισης έμαθα ότι βγαίνουν και κάποια Ρόκετ με S4 στα 33γρ πάλι.
Μήπως εχουμε άποψη και γι αυτά;Για Γι ψαχνομαι για φυσιγγι με S4 στα 32-33γρ.

Status
Not open for further replies.
Back