Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα μιας και δεν ειχα αγορασει φυσιγγια εριξα οτι ειχα απο προηγουμενες εξοδους.το dorkas express πολυ ωραια σκοτωματα.το maxam imperial 34 gr ωραιες βολες αλλα με μεγαλη ανακρουση και αιματα.θελει κρυο..ο νοτιας δε βοηθα.

Σημερα μιας και δεν ειχα αγορασει φυσιγγια εριξα οτι ειχα απο προηγουμενες εξοδους.το dorkas express πολυ ωραια σκοτωματα.το maxam imperial 34 gr ωραιες βολες αλλα με μεγαλη ανακρουση και αιματα.θελει κρυο..ο νοτιας δε βοηθα.
Ετσι ακριβως.

Παιδιά μια ερώτηση: τα φυσίγγια "gevelot" ποιας εταιρείας είναι; Βγαίνουν ακόμα;
Ευχαριστώ!
Νίκο τα gevelot είναι του Ιορδανόγλου που βγάζει και τα Jordan.
Νομίζω βγαινουν ακομα.Στα 33γρ με Α1.

Τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολλά 28αρια ρουμελιωτη με csb6 κ ωμεγα κουτουμανος ... Τα 28αρια πιο γρήγορα κ στη ζέστη κάνουν αίμα αλλά τις κατεβάζουν από τα μεσουρανα στο καρτέρι... Τα ωμεγα σταθερή αξία, νομίζω ελαφρώς πιο μαλακα από ότι ήταν ... Εχω πολύ καιρό να πάρω ζωντανή τσίχλα μετά από αρκετά κουτιά των παραπάνω φυσιγγιων. ..

Τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολλά 28αρια ρουμελιωτη με csb6 κ ωμεγα κουτουμανος ... Τα 28αρια πιο γρήγορα κ στη ζέστη κάνουν αίμα αλλά τις κατεβάζουν από τα μεσουρανα στο καρτέρι... Τα ωμεγα σταθερή αξία, νομίζω ελαφρώς πιο μαλακα από ότι ήταν ... Εχω πολύ καιρό να πάρω ζωντανή τσίχλα μετά από αρκετά κουτιά των παραπάνω φυσιγγιων. ..
Άρη τα ωμέγα σε τι τιμή παίζουν;;;δεν τα έχω δοκιμάσει κ πότε..

Καλημέρα
Γνώμες για gm3 fast nobelsport.....
Σίγουρα θα εχει στις σελίδες αλλά δεν έχω χρόνο....
Μια χαρά δουλεύουν εαν το πρωι εχει υγρασία σφιξε τσοκ στην υγρασία τα αιματακια τα έχει αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι οτι ειναι αρκετα γρήγορα. Παντός στα μπασιματα τον οκτοβρη που τα ρίχνω κανουν πόλη καλη δουλεια

Άρη πόσα άστρα τσοκ χρησιμοποιείς;

Άρη αν και έχω μείνη ευχαριστημένος με τα J&B FAST 30gr που ρίχνω σε τσίχλα παίζω μπάλα ταυτόχρονα και τα LK KOUTOUMANOS OMEGA 30gr που είναι και τα δύο με Aquilla πιστεύω το Omega (κλωτσάει) κάτι τι αλλααά!! Ζωντανή τσίχλα και αίματα δν έχω δει ακόμη από κανένα τους........με normal πάντα υγρασία πάντα.

To εμφανές αίμα στα χτυπημένα πουλιά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φυσίγγι και τα βλητικά του χαρακτηριστικά!!!
Όμως, έχει άμεση και αποκλειστική σχέση με την τρώση αρτηριών ή μεγάλων αιμοφόρων αγγείων...!!!
Τόσο απλό είναι...!!!

To εμφανές αίμα στα χτυπημένα πουλιά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φυσίγγι και τα βλητικά του χαρακτηριστικά!!!
Όμως, έχει άμεση και αποκλειστική σχέση με την τρώση αρτηριών ή μεγάλων αιμοφόρων αγγείων...!!!
Τόσο απλό είναι...!!!
μην παίρνεις και όρκο μας διαβάζουν και παιδιά

Τόσο απλό είναι...!!!
Μια ερώτηση.οσο καιρό είχε κρύο τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη που χρησ.και τα 30 και τα 32 γραμμ μια χαρά χωρίς αίματα μου ρίχνανε τις τσιχλιτσες.2 μέρες τώρα με το νοτια και την υγρασία είναι γεμάτες αίματα.εγινα ξαφνικά τόσο κεντροτουφεκαω που βρίσκω αρτηρίες μόνο?

Αν και η Αγία τσίχλα είναι η τελευταία καρτερισια επιλογή ξεχωρίζω τρία εμπορικά στα 32γρ....gm3 nsi,j&b commando και rc2 ....Όλα παρά πολύ καλά και επειδή η τσίχλα πιστεύω είναι το θήραμα που σε κάνει άριστο σκοπευτή για πιο ευγενή θηραματα δοκιμάζω τα όρια με kicks smoke lf και σκάγια no10...καλύτερο σε ξηρό κρύο το j&b αλλά πολλά μαγειρέματα ειδικά σε κυαθια από παρτίδα σε παρτιδα ...Πιο μαλακό σε ζεστή το gm3...rc παιδιά προσέξτε όσοι το χησιμοποιησετε τα lot Γιατί έχω δει διαφορες...

Status
Not open for further replies.
Back