Ετσι ακριβως.Σημερα μιας και δεν ειχα αγορασει φυσιγγια εριξα οτι ειχα απο προηγουμενες εξοδους.το dorkas express πολυ ωραια σκοτωματα.το maxam imperial 34 gr ωραιες βολες αλλα με μεγαλη ανακρουση και αιματα.θελει κρυο..ο νοτιας δε βοηθα.
Νίκο τα gevelot είναι του Ιορδανόγλου που βγάζει και τα Jordan.Παιδιά μια ερώτηση: τα φυσίγγια "gevelot" ποιας εταιρείας είναι; Βγαίνουν ακόμα;
Ευχαριστώ!
Άρη τα ωμέγα σε τι τιμή παίζουν;;;δεν τα έχω δοκιμάσει κ πότε..Τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολλά 28αρια ρουμελιωτη με csb6 κ ωμεγα κουτουμανος ... Τα 28αρια πιο γρήγορα κ στη ζέστη κάνουν αίμα αλλά τις κατεβάζουν από τα μεσουρανα στο καρτέρι... Τα ωμεγα σταθερή αξία, νομίζω ελαφρώς πιο μαλακα από ότι ήταν ... Εχω πολύ καιρό να πάρω ζωντανή τσίχλα μετά από αρκετά κουτιά των παραπάνω φυσιγγιων. ..
Μια χαρά δουλεύουν εαν το πρωι εχει υγρασία σφιξε τσοκ στην υγρασία τα αιματακια τα έχει αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι οτι ειναι αρκετα γρήγορα. Παντός στα μπασιματα τον οκτοβρη που τα ρίχνω κανουν πόλη καλη δουλειαΚαλημέρα
Γνώμες για gm3 fast nobelsport.....
Σίγουρα θα εχει στις σελίδες αλλά δεν έχω χρόνο....
5,70 στην κουτα...Άρη τα ωμέγα σε τι τιμή παίζουν;;;δεν τα έχω δοκιμάσει κ πότε..
Άρη πόσα άστρα τσοκ χρησιμοποιείς;Τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολλά 28αρια ρουμελιωτη με csb6 κ ωμεγα κουτουμανος ... Τα 28αρια πιο γρήγορα κ στη ζέστη κάνουν αίμα αλλά τις κατεβάζουν από τα μεσουρανα στο καρτέρι... Τα ωμεγα σταθερή αξία, νομίζω ελαφρώς πιο μαλακα από ότι ήταν ... Εχω πολύ καιρό να πάρω ζωντανή τσίχλα μετά από αρκετά κουτιά των παραπάνω φυσιγγιων. ..
Άρη αν και έχω μείνη ευχαριστημένος με τα J&B FAST 30gr που ρίχνω σε τσίχλα παίζω μπάλα ταυτόχρονα και τα LK KOUTOUMANOS OMEGA 30gr που είναι και τα δύο με Aquilla πιστεύω το Omega (κλωτσάει) κάτι τι αλλααά!! Ζωντανή τσίχλα και αίματα δν έχω δει ακόμη από κανένα τους........με normal πάντα υγρασία πάντα.Τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολλά 28αρια ρουμελιωτη με csb6 κ ωμεγα κουτουμανος ... Τα 28αρια πιο γρήγορα κ στη ζέστη κάνουν αίμα αλλά τις κατεβάζουν από τα μεσουρανα στο καρτέρι... Τα ωμεγα σταθερή αξία, νομίζω ελαφρώς πιο μαλακα από ότι ήταν ... Εχω πολύ καιρό να πάρω ζωντανή τσίχλα μετά από αρκετά κουτιά των παραπάνω φυσιγγιων. ..
Δε μου αρεσαν καθολου.Ειναι και παρα πολυ δυνατα για 32αρια.Και απο τηγανητα τιποτα που λενεΚαλημέρα
Γνώμες για gm3 fast nobelsport.....
Σίγουρα θα εχει στις σελίδες αλλά δεν έχω χρόνο....
Kicks Smoke 3 αστρα στο καρτερι, κ Anaconda mid 4 αστρα στο περπατητο...Άρη πόσα άστρα τσοκ χρησιμοποιείς;
5,70 αμα τα παρεις απο εκει απο το μαγαζι ετσι!πολυ καλα ειναι !και με ακουιλα!5,70 στην κουτα...
μην παίρνεις και όρκο μας διαβάζουν και παιδιάTo εμφανές αίμα στα χτυπημένα πουλιά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φυσίγγι και τα βλητικά του χαρακτηριστικά!!!
Όμως, έχει άμεση και αποκλειστική σχέση με την τρώση αρτηριών ή μεγάλων αιμοφόρων αγγείων...!!!
Τόσο απλό είναι...!!!
Ναι Γιάννη πολύ σωστά...σίγουρα δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος...έχει να κάνει και με παράγοντες από αφορούν το φυσίγγιο και την κάνη του όπλο!μην παίρνεις και όρκο μας διαβάζουν και παιδιά
Μια ερώτηση.οσο καιρό είχε κρύο τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη που χρησ.και τα 30 και τα 32 γραμμ μια χαρά χωρίς αίματα μου ρίχνανε τις τσιχλιτσες.2 μέρες τώρα με το νοτια και την υγρασία είναι γεμάτες αίματα.εγινα ξαφνικά τόσο κεντροτουφεκαω που βρίσκω αρτηρίες μόνο?To εμφανές αίμα στα χτυπημένα πουλιά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φυσίγγι και τα βλητικά του χαρακτηριστικά!!!
Όμως, έχει άμεση και αποκλειστική σχέση με την τρώση αρτηριών ή μεγάλων αιμοφόρων αγγείων...!!!
Τόσο απλό είναι...!!!
.εγινα ξαφνικά τόσο κεντροτουφεκαω που βρίσκω αρτηρίες μόνο?
Άσε ρε καλαματιανό γατάκιΧειρουργος εγινες κρητικε, χειρουργος... απλα τα πραγματα...