Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια ερώτηση.οσο καιρό είχε κρύο τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη που χρησ.και τα 30 και τα 32 γραμμ μια χαρά χωρίς αίματα μου ρίχνανε τις τσιχλιτσες.2 μέρες τώρα με το νοτια και την υγρασία είναι γεμάτες αίματα.εγινα ξαφνικά τόσο κεντροτουφεκαω που βρίσκω αρτηρίες μόνο?
Πέστα βρε Ευρυπίδη γιατί εγώ είμαι παιδί ακόμη.......:rolleyes::rolleyes:

Μια ερώτηση.οσο καιρό είχε κρύο τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη που χρησ.και τα 30 και τα 32 γραμμ μια χαρά χωρίς αίματα μου ρίχνανε τις τσιχλιτσες.2 μέρες τώρα με το νοτια και την υγρασία είναι γεμάτες αίματα.εγινα ξαφνικά τόσο κεντροτουφεκαω που βρίσκω αρτηρίες μόνο?
Καθαρά θέμα οπτιμα φυκαρακι. Συμβαίνουν αυτά.

Πολύ σωστή παρατήρηση!
Χθές σχολασα κατά τις 5 και 5:15 καρτέρι με αρκετό αέρα. Τεσσερα πουλιά πηρα και τα τρία ήταν μέσα στο αίμα, πλημμύρα η σακουλιτσα που τα έβαλα μέσα! Με φυσίγγια Ρουμελιώτη 30γρ.

Υγρασια,αιματα,και aquilla.....τι πιο συνηθισμενο..
Φταιει παντα οι πυριτιδα η οι πυριτιδες?
Μηπως ειναι αυταπατη?
Εxω δοκιμασει διαφορα ολα αυτα τα χρονια σε ν8 κ 9 και οντως σε συνθηκες υψηλης υγρασιας κ ειχαν θεματα..λογικο ηταν να μην θελω να ακουω για αυτη την πυριτιδα..
Φετος ομως το diana τατσης 30gr ν8 γεμισμενο με την εν λογω με ξαφνιασε ευχαριστα κ με εκανε να αλλαξω γνωμη..
Οσο κ να το θελω δεν μπορω να το θεωρησω τυχαιο οτι πηρα σερι πουλια ξερα κ "τζαμι" με συνθηκες που αλλα φυσιγγια σιγουρα δεν θα ειχαν αναλογο αποτελεσμα..
Ουτε κ μπορω να πω οτι α πουλια που επεσαν δεν ειχαν βρει τα σκαγια αιμοφορα αγγεια..
Κ φυσικα ουτε μπορω να πω οτι ολοι οσοι κανουν παραπονα για παρομοια περιστατικα με αυτη την πυριτιδα ειναι φαντασιοπληκτοι..
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεκα καλοι ιδιογομωτες μπορουν να την κανουν να δουλεψει κ εκει..Στους δεκα κατασκευαστες φυσιγγιων αντε να το πετυχουν οι 3-4.....
Κατι τετοιο βεβαια μπορει να συμβει με ολες τις πυριτιδες..απλα η συγκεκριμενη εχει την μεγαλυτερη φημη..
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολες οι πυριτιδες αν δεν ειναι σωστα συνδιασμενες με τα υπολοιπα υλικα του φυσιγγιου παντα θα υπαρχει αυτο το φαινομενο σε ολα χειμωνιατικα κυνηγια κ ιδιαιτερα στις πρωτες πρωινες ωρες..

Πήγα ένα στα γρήγορα περπατητό με το φίλο μου το Γιαννάκη σε ένα λαγκάδι εδώ κοντά....Ξέραμε ότι έχει πολύ λίγα πουλιά εκεί κ πήγαμε μια βόλτα για 1 ωρίτσα. Πείραμε 7 πουλάκια μάνη μάνη.....
Επισήμανση: Ανταλλάξαμε ένα κουτί φυσίγγια κ μου έδωσε τα R.M. (Σπηλιωτόπουλος) 32gr No:9 με GUALLANDI 16 τα οποία έχει μετανιώσει που τα πήρε λέει.....
Καλά σκοτώματα σε νορμάλ αποστάσεις.
Στο σπίτι όμως έκανα κ τη δοκιμή σε χαρτόνι..............

url=https://postimages.org/]
20190204-140837.jpg
[/url]

Τα σκάγια μου έκαναν πάρα πολύ εντύπωση για την τσίχλα παιδιά γιατί είναι επινικελωμένα στα 32gr. think
Η πυρίτιδα είναι όντως η JK6 όπως αναγράφει ή όχι; (ας εισηγηθούν οι ιδικοί)
Γλυκιά ανάκρουση και τιμή όμως 6,50€/κουτί.

Last edited:
Υγρασια,αιματα,και aquilla.....τι πιο συνηθισμενο..
Φταιει παντα οι πυριτιδα η οι πυριτιδες?
Μηπως ειναι αυταπατη?
Εxω δοκιμασει διαφορα ολα αυτα τα χρονια σε ν8 κ 9 και οντως σε συνθηκες υψηλης υγρασιας κ ειχαν θεματα..λογικο ηταν να μην θελω να ακουω για αυτη την πυριτιδα..
Φετος ομως το diana τατσης 30gr ν8 γεμισμενο με την εν λογω με ξαφνιασε ευχαριστα κ με εκανε να αλλαξω γνωμη..
Οσο κ να το θελω δεν μπορω να το θεωρησω τυχαιο οτι πηρα σερι πουλια ξερα κ "τζαμι" με συνθηκες που αλλα φυσιγγια σιγουρα δεν θα ειχαν αναλογο αποτελεσμα..
Ουτε κ μπορω να πω οτι α πουλια που επεσαν δεν ειχαν βρει τα σκαγια αιμοφορα αγγεια..
Κ φυσικα ουτε μπορω να πω οτι ολοι οσοι κανουν παραπονα για παρομοια περιστατικα με αυτη την πυριτιδα ειναι φαντασιοπληκτοι..
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεκα καλοι ιδιογομωτες μπορουν να την κανουν να δουλεψει κ εκει..Στους δεκα κατασκευαστες φυσιγγιων αντε να το πετυχουν οι 3-4.....
Κατι τετοιο βεβαια μπορει να συμβει με ολες τις πυριτιδες..απλα η συγκεκριμενη εχει την μεγαλυτερη φημη..
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολες οι πυριτιδες αν δεν ειναι σωστα συνδιασμενες με τα υπολοιπα υλικα του φυσιγγιου παντα θα υπαρχει αυτο το φαινομενο σε ολα χειμωνιατικα κυνηγια κ ιδιαιτερα στις πρωτες πρωινες ωρες..
Κυριε προεδρε ξεχασατε το Ballistic 32 με Aquila που.sex..sarcastic.

Παντα εβαζε Granular και στα διαλειματα Αquila:D αλλα ο "κερατας" δεν εδεινε
δικαιωμα να πεις κουβεντα στην αλλαγη του.Τοσο καλο στησιμο ειχε.
οντως πολυ καλο ,ειχαμε ριξει καραβια τοτε απο αυτα.sarcastic..

Τα σκάγια μου έκαναν πάρα πολύ εντύπωση για την τσίχλα παιδιά γιατί είναι επινικελωμένα στα 32gr
δεν πρεπει να ειναι επινηκελωμενα ,η ποιοτητας τους πρεπει να ειναι εξαιρετικη.

δεν πρεπει να ειναι επινηκελωμενα ,η ποιοτητας τους πρεπει να ειναι εξαιρετικη.
Δν ξέρω αν φαίνονται καλά στη φωτό αλλά ούτε έχω ξαναδεί σε τσιχλοφύσιγγο τέτοιας ποιότητας σκάγια.....Πάντως ήταν πανέμορφα.......my man.

Πρόσφατες εντυπώσεις απο τα ισπανικά Imperial κανεις????

Την Κυριακή σε ολοήμερο περπατητό με νοτια και αρκετη υγρασία το πρωί, τα μόνα που στάθηκα στο υψος τους...diva του καραμανίδη, με aquila παρακαλώ.
Τα 32 ειναι πολυ καλα.τα 34 θανατηφορα αλλα βαρια με μεγαλη ανακρουση.θελουν κρυο.στην υγρασια κ τα δυο δουλευουν καλα.τα 34 δεν θα τα εβαζα σε δικανο.

Status
Not open for further replies.
Back