Για σένα κάτι μπορούμε να κάνουμε...Μην μου τα μπερδευεις george..Αυτο δεν ειναι φυσιγγια για τσιχλες,ειναι ιδιογομωση για τσιχλες...
Τιποτα εμπορικο δεν εχουμε..
Ότι θέλει το φιλαράκι.. τι χρωμα κάλυκα προτιμάμε;; Έχουμε κάποια προτίμηση σε διβασικη μονοβασικη;Γιώργη....Φτιάξε κάργα....Δν θα φτάσουν...
Ετοίμασε μου ένα set up 5× κουτάκια στα 33gr No7 να έχω για τα περάσματα του σεπτέμβρη.....
Σε ευχαριστώ πολύ αρχηγέ μου!! Μακάρι να μη μας φτάσουν! ´Καλόριχτα Γιώργο,ελπίζω φέτος να μας κάνουν το χατίρι οι πιτσιλωτές.
Κάλυκα Cheddite κ χρώμα ότι θες εσύ...Θέλω να είναι με πυρίτιδα Α1 κ Z2M.....τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σ'ένα να κάνεις τα μαγικά σου...Ότι θέλει το φιλαράκι.. τι χρωμα κάλυκα προτιμάμε;; Έχουμε κάποια προτίμηση σε διβασικη μονοβασικη;
Κάλυκα Cheddite κ χρώμα ότι θες εσύ...Θέλω να είναι με πυρίτιδα Α1 κ Z2M.....τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σ'ένα να κάνεις τα μαγικά σου...
Μια χαρά είναι η φωτογραφία σε ευχαριστώ. Σε Τ2 βγαίνουν άραγες;
Δεν ξέρω αν βγαίνουν σε Τ2 ...Μια χαρά είναι η φωτογραφία σε ευχαριστώ. Σε Τ2 βγαίνουν άραγες;
από τα πιο δυνατά setup της ροζουλας με τρελές αποστάσεις, τον χειμώνα την φούσκωνα στο 1,55 ούτε υγρασίες καταλάβαινε ούτε τίποτα, το μόνο που θα ήθελα να ήταν ένα τικ λίγο πιο κοντός ο spark να κλείνω λίγο πιο ελεύθερα.
Ευχαριστώ Νίκο!Eξαιρετικά κλεισίματα στο ρέλιασμα, απολύτως συμμετρικά και ομοιόμορφα! Άριστη, μερακλίδικη δουλειά, με προσοχή στη λεπτομέρεια! Μπράβο Μύρο!
Νίκο δεν αναγομώνω φίλε και δεν ξέρω να σου πω..μυρο βλεπω 8αστερα , τα 8αστερα αναγομονοντε ευκολα , η δεν, τουφεκια και πεταμα
μυρο βλεπω 8αστερα , τα 8αστερα αναγομονοντε ευκολα , η δεν, τουφεκια και πεταμα
Μια χαρά αναγομώνονται, το ίδιο εύκολα όσο και τα 6άστερα. Εξάλλου οι αμερικανικές μηχανές, που στην ουσία είναι μηχανές "αναγόμωσης" (Reloading presses), συνοδεύονται από 2 μαχαίρια, 6αρι και 8αρι. Ακόμη και η "φτηνή και ταπεινή" LEE ...Νίκο δεν αναγομώνω φίλε και δεν ξέρω να σου πω..