Έχουμε εικόνα σε τι καιρούς δουλεύουν;Δυστυχώς μόνο από κάλκαντζακο τα imperial,,,σήμερα θα κατέβω για καφέ στον Μανδηλαρά,θα του κάνω μια κουβέντα μπας και τα φέρει από τη νέα σεζόν
Έχουμε εικόνα σε τι καιρούς δουλεύουν;
Παύλο ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Για κρύο και υγρασία έχω βολεύει με gm3fast και sipe για αρκετά χρόνια. Θα ήθελα κάτι "allwether" γιατί βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει ζέστη μέχρι τα Χριστούγεννα.........Επειδή το έχω ρίξει πολύ το συγκεκριμένο αλλά και εφάμιλλα του όπως του φάντομ το tordo csb το express 32 του Ρουμελιώτη csb το ρίχνεις άφοβα από έναρξη μέχρι λήξη της σεζόν δουλεύει εξίσου καλά σε όλους τους καιρούς
Αν βρεις 30γρ με ίδια πυρίτιδα προτιμησε το θα είναι πιο γλυκιά η τουφεκιά αν το θες για έναρξη,,,το imperial βγαίνει σε 30γρ αλλά με αλμυρή τιμή
Οτι σου ειπε ο παυλος,το 30 αρι παει με τους περισοτερους καιρους ειναι πιο σταθερο.για παγους πας στο 34 αρι.Παύλο ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Για κρύο και υγρασία έχω βολεύει με gm3fast και sipe για αρκετά χρόνια. Θα ήθελα κάτι "allwether" γιατί βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει ζέστη μέχρι τα Χριστούγεννα.........
3.50 ευρώ περίπου του κουτί των 25 φυσιγγίων στα 32 γρ με αναγομωμένο κάλυκα κ ισπανική πυρίτιδα .Επειδή δεν έχω καμία επαφή με τέτοια φυσίγγια πόσο κοστίζουν ανά τεμάχιο δίχως να υπολογίσεις εργαλεία και χρόνο απασχόλησης?
Σε σχέση με τα εμπορικά εάν θες να φτιάξεις ένα ίδιο πόσο θα σου κοστίσει ποσοστιαία?
Ένα πρέσακι αλουμινίου έχω...από στάδια 8* CNC κωνική και τρίτο από Κένταυρο και ένα δράπανο πάγκου με i2s στροφείο...Με τι εξοπλισμό κλείνεις μύρο;
Και επειδή στην Ελλάδα η αναγόμωση απαγορεύεται διά νόμου πρόσθεσε άλλα 2€ για κάλυκες3.50 ευρώ περίπου του κουτί των 25 φυσιγγίων στα 32 γρ με αναγομωμένο κάλυκα κ ισπανική πυρίτιδα .
Άρα σου μένει μόνο η ικανοποίηση της ιδιοκατασκευής και το ότι ξέρεις τι έχει μέσα γιατί από πλευράς οικονομίας αν υπολογίσεις εργατοώρες και εργαλεία δεν μπορείς να πετύχεις τόσο καλή τιμή που θα πάρεις αν κανεις μια καλή αγορά σε ποσότητα.Και επειδή στην Ελλάδα η αναγόμωση απαγορεύεται διά νόμου πρόσθεσε άλλα 2€ για κάλυκες
είσαι κομπλέ !Ένα πρέσακι αλουμινίου έχω...από στάδια 8* CNC κωνική και τρίτο από Κένταυρο και ένα δράπανο πάγκου με i2s στροφείο...
Ακόμα και την υπέρτατη ευχαρίστηση της δημιουργίας να αφαιρέσουμε,ακόμα και ΄΄΄΄εργατοώρες΄΄΄΄να βαπτίσουμε την ψυχική ανάταση και αποφόρτιση,να καθεσαι το βραδάκι να γεμίζεις τα φυσίγγια της επόμενης μέρας,ακόμα κι ετσι,ειναι πολύ δύσκολο να βρεις με 5,5 ευρω τσιχλοφύσιγγο σα το δικό σου...Φιλικά πάνταΆρα σου μένει μόνο η ικανοποίηση της ιδιοκατασκευής και το ότι ξέρεις τι έχει μέσα γιατί από πλευράς οικονομίας αν υπολογίσεις εργατοώρες και εργαλεία δεν μπορείς να πετύχεις τόσο καλή τιμή που θα πάρεις αν κανεις μια καλή αγορά σε ποσότητα.
Δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί ένα αγοραστό με ένα της ιδιογωμοσης, ούτε στα όνειρα τους οι εταιρείες δεν μπορούν να κάνουν τις ( πατέντες) του κάθε ιδιογωμοτη.αν ήταν να σκεφτούμε την τιμή τους τότε φίλε μου Ναι,δεν συμφέρει να γεμίζεις, αλλά να αγοράζεις.!!!!Άρα σου μένει μόνο η ικανοποίηση της ιδιοκατασκευής και το ότι ξέρεις τι έχει μέσα γιατί από πλευράς οικονομίας αν υπολογίσεις εργατοώρες και εργαλεία δεν μπορείς να πετύχεις τόσο καλή τιμή που θα πάρεις αν κανεις μια καλή αγορά σε ποσότητα.
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου, παλιά γέμιζαν με το μάτι και έκλειναν με το μάτι, βέβαια τα έκαναν όλα ρελιαστα και όσο να το κάνεις δεν ανέβαζαν και πολλάBar, τώρα είναι ζυγαριές ακριβείας και παχυμετρο που σου δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα, όσο για την εμπειρία του κάθε θηράματος,ναι δεν μπορεί ποτέ να στο πει, απλά το μόνο σίγουρο στου χεριού τα φυσίγγια είναι ότι όταν φτιάχνουμε 200 φυσίγγια είτε για τσίχλες ή για οτιδήποτε άλλο θήραμα είναι ότι 1,50χ32 gr είναι και τα 200 ίδια,ποτέ τα ογκομετρικα των μηχανών δεν έχουν απόλυτη ακρίβεια, αυτό στο λέω γιατί έχω πολλά ογκομετρικα και γεμίζω στο χέριΠριν από πολλά χρόνια ένας γνωστός ασχολούνταν με αυτό μου πρότεινε να δοκιμάσω μερικά από αυτά που έφτιαχνε αλλά δεν τόλμησα γιατί όλα ήταν με το μάτι από ότι είχα καταλάβει. Καμία σχέση με τα σημερινά που φτιάχνει ο καθένας σας. Ασε που κανένα θήραμα δεν σου μιλάει για την εμπειρία του και ποια σκάγια προτιμά αν το πετύχεις.
Βγαίνουν ακόμη αυτά τα Lambro κίτρινα skeet 24gr...;;Skeetakia Λαμπρο κιτρινα
Ναι κωσταΒγαίνουν ακόμη αυτά τα Lambro κίτρινα skeet 24gr...;;