Εγώ δεν τα βρηκα και δυναμίτες πάντως....αποτελεσματικό και ασφαλή νομίζω πως ψάχνουμε όλοι....Ας αποφασισουμε, θελουμε πολυ αποτελεσματικα δυναμιτακια ή νορμαλ ασφαλη και ανετα φυσιγγια
Εγώ δεν τα βρηκα και δυναμίτες πάντως....αποτελεσματικό και ασφαλή νομίζω πως ψάχνουμε όλοι....Ας αποφασισουμε, θελουμε πολυ αποτελεσματικα δυναμιτακια ή νορμαλ ασφαλη και ανετα φυσιγγια
Συγνώμη,μια ερώτηση, αν κατάλαβα χαρακτηρίζεις δυναμιτακια τα 32αρια αν κατάλαβα καλά, κ ασφαλή νορμάλ τα 28αρια;;;γτ δν κατάλαβα..Ας αποφασισουμε, θελουμε πολυ αποτελεσματικα δυναμιτακια ή νορμαλ ασφαλη και ανετα φυσιγγια
οχι ,οχι δεν συγκρινα γρ, τη δυναμη , την αποτελεσματικοτητα και την ασφαλεια μονο.Συγνώμη,μια ερώτηση, αν κατάλαβα χαρακτηρίζεις δυναμιτακια τα 32αρια αν κατάλαβα καλά, κ ασφαλή νορμάλ τα 28αρια;;;γτ δν κατάλαβα..
Πολύ σωστά... λανθασμένα κάποιες φορές συνδεουμαι το λάκτισμα με τα bar...To λακτησμα εχει σχεση ΜΟΝΟ με την ταχυτητα τα γραμμαρια κ το βαρος του οπλου αυτα εκ της φυσικης. Η ασφαλεια εχει σχεση με τις πιεσεις.Γνωριζετε τις πραγματικες πιεσεις των φυσιγγειων που αναφερεστε?Το να λεμε και να ξαναλεμεειναι ευκολο.ΚΑΛΟ φυσιγγι ειναι αυτο που σου ταιριζει ΑΛΛΑ κ ασφαλες οταν γνωριζεις τις πιεσεις του κ ειναι συμβατες με το οπλο..Σαφως ενα 34 γραμ.μπορει να ειναι ελαφροτερου λακτισματος αν εχει ταχ. 375 μ/δευτ. απο ενα 32γρ.με ταχ415 μ/δευτ
Μέχρι πέρισυ Άρη τα γέμιζε με βύσμα aquila 24....φέτος τη έβαλε στο Ωμέγα..;;;και με μια αλλαγη στο συγκεντρωτηρα
Υ.Γ Το Combra 32 του έβαλε φέτος Τασκώφ 22...
Μια χαρά....Αυτό κ στο ωμέγα... επειδή είδα τα αποτελέσματα από το κανονάκι, ίδια ακριβώς αποτέλεσματα με τον Aquila 22 κ ένα κλικ πιο σφιχτά... Δοσολογία ίδια...
Εγγυημένα φυσιγγάρες τα Alectoris Club του Μητσάκου. Για τα Oscar το ξέρεις από τον Αύγουστο ότι "ξύνομαι" να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή...Εκτός από τα φυσίγγια του κου Μητσάκου που αναφέρομαι στο ανάλογο τόπικ χρησιμοποίησα στην τσίχλα και τα Oscar nitro 32gr του κου Ατσόνιου τα οποία αγόρασα πέρυσι και σε δοκιμές του Σεμπέμβρη δεν με ενθουσίασαν οπότε έμειναν στην ντουλάπα
στα μπασίματα αποφάσισα να τα ρίξω να φύγουν και με ενθουσίασαν πολύ πολύ ευχάριστα
γρήγορο και αποτελεσματικότατο μου έδειξε ότι ο Γώργος ξέρει να φιάχνει ΚΑΛΟ φυσίγγι συνεχίζοντας μια παράδοση ποιότητας που βρήκε στον χώρο που βρίσκεται από τον προκάτοχο του
είναι σίγουρα μέσα στις φετινές προτιμήσεις μου ένα καλό και πάνω απ΄όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φυσίγγι
Θα μείνεις ευχαριστημένος πολύ καλό το διασποράς τουΕγγυημένα φυσιγγάρες τα Alectoris Club του Μητσάκου. Για τα Oscar το ξέρεις από τον Αύγουστο ότι "ξύνομαι" να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή...
Παύλο τα Πυργιώτικα τα Baldinini τι λένε; Είχα δει μια φώτο σου με δαύτα.σήμερα έριξα ένα κουτάκι από την καινούργια παρτίδα imperial spain που έφερε ο καλκαντζάκος και κάτι δεν μου άρεσε,βρήκα το φυσίγγι πολύ ξερό στο λάκτισμα πολύ δυνατό καμία σχέση με το προηγούμενο που έριχνα περσι
κατέβηκα στο αμάξι και έφερα ένα να το ανοίξω,,,δοσολογία σκάγια πυρίτιδα ίδια αλλά ο συγκεντρωτήρας διαφορετικός Z2M αντί του Α21 που έβαζε
View attachment 5422
Έχω το κουτί που μου χάρισες. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή στη μπεκάτσαΘα μείνεις ευχαριστημένος πολύ καλό το διασποράς του
Σιγά τα φυσίγγια τα Αλεκτορ μια τα βγάζει πολύ καλά και την άλλη οι χειρότερες μαπεs του εμπορίου τελείως αναξιόπιστοs μακριά..Εγγυημένα φυσιγγάρες τα Alectoris Club του Μητσάκου. Για τα Oscar το ξέρεις από τον Αύγουστο ότι "ξύνομαι" να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή...
Ε τι να κάνουμε, αφού δεν είναι Beretta............Σιγά τα φυσίγγια τα Αλεκτορ μια τα βγάζει πολύ καλά και την άλλη οι χειρότερες μαπεs του εμπορίου τελείως αναξιόπιστοs μακριά..
Σιγά τα φυσίγγια τα Αλεκτορ μια τα βγάζει πολύ καλά και την άλλη οι χειρότερες μαπεs του εμπορίου τελείως αναξιόπιστοs μακριά..