ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
Banned
Το rio θέλει πολύ κρύο και υγρασία δεν νομίζω να το χρειαστούμε φετοsΤο ίδιο και τα rio 32gr που πήρα.πιο ξερά και δυνατά .μακάρι να είναι λόγο καιρού ακόμα...
Το rio θέλει πολύ κρύο και υγρασία δεν νομίζω να το χρειαστούμε φετοsΤο ίδιο και τα rio 32gr που πήρα.πιο ξερά και δυνατά .μακάρι να είναι λόγο καιρού ακόμα...
Εγώ δοκίμασα τα double mix σε νούμερο 8/9 με καλές εντυπώσεις και αποτελέσματα. Μαλακό φυσίγγι. Θα τα αγόραζα ξανά.Έχει εικόνα κανείς από τα Oscar Nitro και Double Mix; Έλεγα να τα δοκιμάσω. Μέχρι πέρυσι δούλευα τα lambro tordo anniversary τα οποία μου είχαν καθίσει πολύ καλά, αλλά λόγω τιμής ψάχνομαι. Τα 206 formula 32gr μου φάνηκαν λίγο ενοχλητικά σε κρότο όσο τα δοκίμασα.
Πόση διαφορά να έχουν από τα ίδια σε 32 γραμ.; Που τα βρίσκεις με 6,60 σε τιμή κούτας...Τα Formula 206 33γρ. πολύ φοβερό παιδιά σήμερα δοκιμή και ήταν σαν να τα χτύπαγε κεραυνός τα όσα πουλιά πήρα . Τσιμπημενη τιμή αλλά ο καθένας ξέρει καλύτερα.
Ο Καλκατζακος τα εχει Παντελη 6.60 τα 32αριαΠόση διαφορά να έχουν από τα ίδια σε 32 γραμ.; Που τα βρίσκεις με 6,60 σε τιμή κούτας...
μονο το 33 αρι εριξες ?το 32?Τα Formula 206 33γρ. πολύ φοβερό παιδιά σήμερα δοκιμή και ήταν σαν να τα χτύπαγε κεραυνός τα όσα πουλιά πήρα . Τσιμπημενη τιμή αλλά ο καθένας ξέρει καλύτερα.
και εγω ακομα δεν το εχω ριξει αλλα λενε οτι ειναι καλο και το 32αρι.Πόση διαφορά να έχουν από τα ίδια σε 32 γραμ.; Που τα βρίσκεις με 6,60 σε τιμή κούτας...
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε, αν και δεν ήταν ερώτηση, ήταν κακή διατύπωση από πλευράς μουΟ Καλκατζακος τα εχει Παντελη 6.60 τα 32αρια
μονο η πραξη θα δειξει.Θεωρητικα παντως η 206 ειναι πυριτιδα για οταν σηκωθει ο ηλιος! Κανονικα το πρωι με την υγρασια η το απογευμα πρεπει (θεωρητικα ξαναλεω), να τα κλανουν...κανω λαθος?
Δεν έχουν 206 πυρίτιδα vectan έχουν...Θεωρητικα παντως η 206 ειναι πυριτιδα για οταν σηκωθει ο ηλιος! Κανονικα το πρωι με την υγρασια η το απογευμα πρεπει (θεωρητικα ξαναλεω), να τα κλανουν...κανω λαθος?
το εχεις ανοιξει?Δεν έχουν 206 πυρίτιδα vectan έχουν...
το εχεις ανοιξει?
Δεν έχω ανοίξει ούτε ξέρω να τα ξεχωρίζω αλλά επειδή δεν τα είχα δει στο site της nsi τους έστειλα μήνυμα στο fb και αυτό μου απάντησαν....μπραβο φιλε.