Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω την εντύπωση πως η Vectan είναι γαλλική πυριτιδοποιία και όχι μπαρούτι. Και παράγει τις πυρίτιδες που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες η Nobel Sport (όπως και η 206). Οι γνώστες της ιδιογόμωσης ας τοποθετηθούν επ αυτού.
Ακριβώς έτσι είναι Βασίλη !!!
Και γενικότερα η παραπάνω απάντηση της NSI είναι για γέλια ... 395 m/s - 700 fps !!!!! Τα 395 m/s είναι 1295 fps ... και τα 700 fps είναι 213 m/s !!!!
Προφανώς εννοούν 700 bar ... απλά μπλέξανε τον φάντη με το ρετσινόλαδο !!! .sarcastic.

Παιδια η nobel σιγουρα ειναι εταιρεια? Μηπως ειναι κανα μπαρουταδικο σε κανα κορφοβουνι? Τι γινεται ρε μλκ ουτε να απαντησουν τι πυριτιδα βαζουν δε μπορουν? Ποιος απανταει στα μηνύματα, καμια κοπελιτσα ιταλιδουλα?.fff.

Παιδια η nobel σιγουρα ειναι εταιρεια? Μηπως ειναι κανα μπαρουταδικο σε κανα κορφοβουνι? Τι γινεται ρε μλκ ουτε να απαντησουν τι πυριτιδα βαζουν δε μπορουν? Ποιος απανταει στα μηνύματα, καμια κοπελιτσα ιταλιδουλα?.fff.
.sarcastic..sarcastic..sex hard..sex hard.

Δεν ασχολουνται οι μεγαλες εταιριες να ξερεις, συνηθως δηλαδη.

Και γενικότερα η παραπάνω απάντηση της NSI είναι για γέλια ... 395 m/s - 700 fps !!!!! Τα 395 m/s είναι 1295 fps ... και τα 700 fps είναι 213 m/s !!!!
Προφανώς εννοούν 700 bar ... απλά μπλέξανε τον φάντη με το ρετσινόλαδο !!! .sarcastic.
Η απάντηση μου θυμίζει να δωθηκε από Έλληνα μαγαζάτορα ή υπάλληλο καταστήματος κυνηγητικών ειδών.
Una razza una faccia!

Για περπατητο τα 28αρια του Κενταύρου τα έχει ρίξει κανείς γιατί δεν συμφέρουν τα 32αρια.Ασε που είναι και ποιο φθηνά δεν έχουν και κλοτσημα και έχουν τα ίδια αποτελέσματα.περυσι είχα πάρει σε 8νο ένα nsi uno prima και αν θυμάμαι καλά είχα ρίξει ένα τρυγόνι μακριά ξερό με τρία σκάγια και δύο αγριοπερίστερα.Απλα βρομιζαν την κάννη πολύ και είναι και ακριβότερα από αυτα του Κενταύρου που άμα θυμάμαι καλά τα έχει 4.80..

Για περπατητο τα 28αρια του Κενταύρου τα έχει ρίξει κανείς γιατί δεν συμφέρουν τα 32αρια.Ασε που είναι και ποιο φθηνά δεν έχουν και κλοτσημα και έχουν τα ίδια αποτελέσματα.περυσι είχα πάρει σε 8νο ένα nsi uno prima και αν θυμάμαι καλά είχα ρίξει ένα τρυγόνι μακριά ξερό με τρία σκάγια και δύο αγριοπερίστερα.Απλα βρομιζαν την κάννη πολύ και είναι και ακριβότερα από αυτα του Κενταύρου που άμα θυμάμαι καλά τα έχει 4.80..
4.90 τα εχει..εγω εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος το ΣΚ που περασε...οσο βαστάει ο καιρος ριχτα αφοβα...

Γνωρίζει κάποιος φίλος να δώσει πληροφορίες , για το Lambro series 2 στα 28 gr . Συμπεριφορά του σε υγρασία - κρύο - σκοτώματα .
Δεν νομίζω να έχει προλάβει να τα δοκιμάσει κανείς σε τέτοιες συνθήκες καθώς κυκλοφόρησαν φέτος το καλοκαίρι, σε ένα περπατητό την Κυριακή με αρκετή ζέστη όμως δούλεψαν όπως έπρεπε. Νομίζω ότι για υγρασία μαζί με κρύο είναι πολύ ελαφριά για να δουλέψουν υποδειγματικά, σε νορμάλ συνθήκες δε θα έχουν θέμα.

Δεν νομίζω να έχει προλάβει να τα δοκιμάσει κανείς σε τέτοιες συνθήκες καθώς κυκλοφόρησαν φέτος το καλοκαίρι, σε ένα περπατητό την Κυριακή με αρκετή ζέστη όμως δούλεψαν όπως έπρεπε. Νομίζω ότι για υγρασία μαζί με κρύο είναι πολύ ελαφριά για να δουλέψουν υποδειγματικά, σε νορμάλ συνθήκες δε θα έχουν θέμα.
Βασίλη σ ευχαριστω φίλε , να είσαι καλά .

Μετά δεν τραβάνε;
Μετα δεν ξερω ακομα!!!...Με δικαννο πιστευω τραβανε και μετα..εγω απλα πλεον οταν δεν εχω δοκιμασει κατι δεν ειμαι απολυτος!
Φετος οσο βλεπω οτι τραβανε θα τα βαζω...οποτε ειδωμεν!

Γνωρίζει κάποιος φίλος να δώσει πληροφορίες , για το Lambro series 2 στα 28 gr . Συμπεριφορά του σε υγρασία - κρύο - σκοτώματα .
τα ειχα δουλεψει περσι στο περπατητο καλα ηταν ,αλλα οχι για πολυ κρυο ,απλως ξεκινα με ενα αλλο κουτι το πρωι πρωι αν εχει παγωνια και συνεχισε με αυτα.[στο καρτερι σφιξε τσοκ]

Παντως με 1295fps ,εχεις φανταστική αργή κίνηση και τελειωρα καρέ.
Όντως εχει πλάκα. .sarcastic.

[στο καρτερι σφιξε τσοκ]
Α ναι, καλά που το ανέφερες σε καρτέρι ημερήσιο ή νωρίς το απόγευμα με αυτά που είδα στο κυνήγι και στο χαρτί θα έβαζα 2* και στο περπατητο 3*. Νομίζω με πιο ανοιχτό τσοκ αραιώνει αρκετά μετά τα 30-35 μέτρα.

Lambro-Series-2-Beretta-692-4-25m.jpg

Lambro-Series-2-Beretta-692-3-35m.jpg

και οι δυο τουφεκιές έχουν αρκετά μέτρα να δώσουν ακόμα,περπατητό καρτέρι παίξε με 4* και αν δεις ότι στο καρτέρι σε δυσκολεύει το 4* βάλε 3*,,επίσης αν παρατηρήσεις όσο σφίγγεις τόσο χαλάει η ομοιόμορφη τουφεκιά,,,συγκεντρωτικό φυσίγγι και πολύ μαλακό

Last edited:
Lambro-Series-2-Beretta-692-4-25m.jpg

Lambro-Series-2-Beretta-692-3-35m.jpg

και οι δυο τουφεκιές έχουν αρκετά μέτρα να δώσουν ακόμα,περπατητό καρτέρι παίξε με 4* και αν δεις ότι στο καρτέρι σε δυσκολεύει το 4* βάλε 3*,,επίσης αν παρατηρήσεις όσο σφίγγεις τόσο χαλάει η ομοιόμορφη τουφεκιά,,,συγκεντρωτικό φυσίγγι και πολύ μαλακό
Δεν είναι όμως όλες οι κάννες Optima HP ... ;) .sarcastic.
Επίσης δεν ξέρω αν βγαίνει πια σε Νο.8,5 εμείς εδώ το βρίσκουμε μόνο σε 8, άρα κάπου 60 σκάγια λιγότερα (~380 έναντι ~440) Στην ιστοσελίδα της εταιρείας λέει ότι βγαίνει 7,5 - 8 - 9,5.
Πάντως είναι πράγματι πολύ μαλακό και συγκεντρωτικό φυσίγγι.
Είχα ανεβάσει κι εγώ μια σχετικά πρόσφατη δοκιμή στα 30 μ. με το σ/π SKB με τσοκ μαμά ΙΜ, αλλά πραγματική σύσφιξη (μετρημένη με αυλόμετρο) ~ 3*** (5,5/10).
img_20190801_111410-jpg.2352

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/post-406404
Για τσίχλες καρτέρι και περπατητό εγώ θα το συνιστούσα καλύτερα σε Νο. 9,5 - αν μπορεί κανείς να το βρει ...

Status
Not open for further replies.
Back