Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Csb5 εριχνα και εγω σε νουμερο 9 στα 28γραμμ.. απόσταση περιπου 25-30 μετρα τσοκ 3*. Η τσιχλα έδειχνε να ενοχλειτε, εκλεινε πχ το ενα φτερο και κοντοστεκοταν στον αερα, τιναζε φτερα και εφευγε...
Οπως και να χει και εμενα περιεργο μου φανηκε, και για αυτο θα επιμείνω στα 28 και βλεπουμε..

Την επαιρναν τα ακροσκαγα πιστευω, ειναι τοσο στενη η δεσμη του 28αριου στα 25 μετρα με 3 αστρα που κ λαγο τον κανει σκονη...

Csb5 εριχνα και εγω σε νουμερο 9 στα 28γραμμ.. απόσταση περιπου 25-30 μετρα τσοκ 3*. Η τσιχλα έδειχνε να ενοχλειτε, εκλεινε πχ το ενα φτερο και κοντοστεκοταν στον αερα, τιναζε φτερα και εφευγε...
Οπως και να χει και εμενα περιεργο μου φανηκε, και για αυτο θα επιμείνω στα 28 και βλεπουμε..
Μην δουλεύεις εννιάρια το πρωί άμα είναι λίγο παράξενος ο καιρός ,χοντρινε το σκάγι,το εννιάρι δουλέψετε μόνο στο περπατητο και στο απογευματινό.

Μην δουλεύεις εννιάρια το πρωί άμα είναι λίγο παράξενος ο καιρός ,χοντρινε το σκάγι,το εννιάρι δουλέψετε μόνο στο περπατητο και στο απογευματινό.
Εμενα παντως μετα τους "παπαδες" που εκανα την προηγουμενη βδομαδα με αυτο το φυσιγγι, μου φαίνεται πιο λογικο να φταιω εγω παρα το φυσιγγι...πιθανων να θελει αλλη σκοπευση οταν πεφτει η θερμοκρασία...απλα αλλαζοντας σε mb 32 γραμμ δουλεψε καλυτερα χωρις να αλλαξω σκοπευση..

Την επαιρναν τα ακροσκαγα πιστευω, ειναι τοσο στενη η δεσμη του 28αριου στα 25 μετρα με 3 αστρα που κ λαγο τον κανει σκονη...
Μπορει να μην ηταν η μερα μου...και γω εκει το ρίχνω το φταιξιμο οπως ειπα και στον outlander...
Κοιτα που θα γινω και φανατικος των 28!

Εμενα παντως μετα τους "παπαδες" που εκανα την προηγουμενη βδομαδα με αυτο το φυσιγγι, μου φαίνεται πιο λογικο να φταιω εγω παρα το φυσιγγι...πιθανων να θελει αλλη σκοπευση οταν πεφτει η θερμοκρασία...απλα αλλαζοντας σε mb 32 γραμμ δουλεψε καλυτερα χωρις να αλλαξω σκοπευση..
Πέφτουν οι πιέσεις στο κρύο. Στενεύει ο ήδη μικρός κύκλος των 28 γρ. Αύξησε κ λίγο προσκοπευση

Ανάλογα το φυσίγγι. Σε γενικές γραμμές όμως, θεωρώ πιο ανεπιρρεαστη την γόμωση των 28 γρ από τις υπόλοιπες των 30 ή 32.
Έτσι ακριβώς είναι. Οι σκοπευτικες πυρίτιδες των 24 κ 28 γρ, είναι κ οι πιο ταχυκαυστες κ ρίχνονται με τα πιο γρήγορα καψουλια. Αν μάθει ο χειριστής τις εικόνες κ τα πιστέψει έχουμε τρομερό αποτέλεσμα

Ρε την απάτη τον Νικολη, το είχε γκουγκλαρει κ μου είχε απαντήσει
Google is your friend Dimitri !
Εκτός αν θέλεις να σου στείλω ένα τόμο της εξελικτικής βιολογίας να πέσεις στα βαθιά.

Last edited by a moderator:
οταν εκανες παπαδες ειχε και 25 βαθμους και εριχνες εννιαρια ,δεν ειπαμε να αλλαξεις φυσιγγι να αλλαξεις το νουμερο σκαγιων μονο σε αλλο καιρο.

οταν εκανες παπαδες ειχε και 25 βαθμους και εριχνες εννιαρια ,δεν ειπαμε να αλλαξεις φυσιγγι να αλλαξεις το νουμερο σκαγιων μονο σε αλλο καιρο.
Ελπιζω το σκ να βαλει λιγο κρυο να γινει δοκιμη εστω το ξημερωμα..και το βασικότερο: ελπιζω να βρουμε καμια τσιχλα!.pray to God.

Status
Not open for further replies.
Back