Παρακαλώ τους γνώστες
Ποιο 28ρι της nsi έχετε δουλέψει ?
Uno prima , Europe?
Uno prima , Europe?
Uni prima εγώ. Έρωτας στην τσίχλα.Παρακαλώ τους γνώστες
Uno prima , Europe?
Ναι συντεκνεΕννοεις στο κυνηγι;
Για μ'ένα τα Europe με ΑS είναι άκρως μαλακότερα από τα UNO Prima....τα έριξα κ με το δίκαννο και δν είχαν ανάκρουση....αφού με ρώτησε ένας γείτονας.....Παρακαλώ τους γνώστες
Uno prima , Europe?
NSI Europe και quattro compack. το Europe είναι για μακρινές. Το compack καπνίζει τις φάσσες για πλάκα.Παρακαλώ τους γνώστες
Uno prima , Europe?
το due sporting!αναμεσα απο prima kai europe για μενα καλυτερο το prima ,μαλακο και συγκεντρωτικο.Παρακαλώ τους γνώστες
Uno prima , Europe?
εχω απο το φεβρουαριο να ριξω αλλα δεν μου φανηκε να αλλαξε τιποτα ισως να εχεις συνηθησει αλλο και σου φανηκε τωρα σκληρο.παντως το σκ με υγρασια τα 32 αρια του ρουμελιωτη παλι κενταγανε ,ειδικα στο καρτερι ευχαριστιεσαι τουφεκιες.Έχει δοκιμάσει κανεις tordo 30n7 φετινό; Έχει αλλάξει κατι; Τελείωσαν τα δικά μου και μου έδωσε ένας φίλος, μου φάνηκε εντελώς διαφορετικο σε σχέση με πριν 3 χρόνια που το έριχνε.. περισσότερο λάκτισμα και ξερή ντουφεκια.. μου άρεσε πολύ τότε που τα έριχνα και είχαν καλά αποτελέσματα..
Ίσως τι να πω.. καλά δε περίμενα κατι λιγότερο από του Αντρέα τα φυσιγγια...εχω απο το φεβρουαριο να ριξω αλλα δεν μου φανηκε να αλλαξε τιποτα ισως να εχεις συνηθησει αλλο και σου φανηκε τωρα σκληρο.παντως το σκ με υγρασια τα 32 αρια του ρουμελιωτη παλι κενταγανε ,ειδικα στο καρτερι ευχαριστιεσαι τουφεκιες.
Ναι έχει δοκιμάσει ένας φίλος που πηγαίνουμε μαζί για κυνήγι τα καινούργια.Ξερα σκοτωματα τα απογευματινά που δεν είχε υγρασία.Πρωινα δεν τα έχει δοκιμάσει ακόμα.Παντως μια τόσο γνωστή εταιρεία που αλλάζει το σετ απ των φυσιγγίων της συνέχεια και τα κάνει να μην αποδίδουν τόσο καλά δεν είναι και σοβαρή εταιρία γι'αυτό έχασε και τόσους πελάτες..Έχει δοκιμάσει κανεις tordo 30n7 φετινό; Έχει αλλάξει κατι; Τελείωσαν τα δικά μου και μου έδωσε ένας φίλος, μου φάνηκε εντελώς διαφορετικο σε σχέση με πριν 3 χρόνια που το έριχνε.. περισσότερο λάκτισμα και ξερή ντουφεκια.. μου άρεσε πολύ τότε που τα έριχνα και είχαν καλά αποτελέσματα..
και εδω τσουζουν ευριπιδη,πολυ ακριβα.Όποιος τα βρει σε καλή τιμή γιατί εδώ τσουζουνε λίγο ας δοκιμάσει το rio στα 30 γραμμάρια σε νο 10 είναι απ' τα πολύ καλά φυσιγγια
Αυτά κάνουνε με τις τιμές και θα τα βλέπουμε από μακριάκαι εδω τσουζουν ευριπιδη,πολυ ακριβα.