9/11 σκάγια 34gr, μάλλινη τάπα, Techna μπαρούτι. 15€ τα 25Πόσα γρ.ειναι? Είναι καί ανάμεικτα νομίζω.Τιμη?
9/11 σκάγια 34gr, μάλλινη τάπα, Techna μπαρούτι. 15€ τα 25Πόσα γρ.ειναι? Είναι καί ανάμεικτα νομίζω.Τιμη?
Και αυτά θα τα ρίξεις σε τσίχλα?!!9/11 σκάγια 34gr, μάλλινη τάπα, Techna μπαρούτι. 15€ τα 25
Ε ναιΚαι αυτά θα τα ρίξεις σε τσίχλα?!!![]()
Και με τα mb32 που ρίχνω πέφτει μια χαρά αλλά τα πήρα για να τα δοκιμάσω, δεν έχω ξαναδεί Παρόμοιο setupΚρατα τα για καμία μπεκάτσα κρίμα είναι...... η τσίχλα πάντως πέφτει και με 2% λαμπρο 28gr 4.90...φιλικα
Είναι από τα premium της nsi όντως! Πιστεύω θα σου αφήσει καλές εντυπώσεις!!Και με τα mb32 που ρίχνω πέφτει μια χαρά αλλά τα πήρα για να τα δοκιμάσω, δεν έχω ξαναδεί Παρόμοιο setup
Το λογικό αυτό είναι τώρα αύριο που θα τα ρίξω θα σου πω αν όντως είναι καλό φυσίγγι ή τσάμπα τα 15€Είναι από τα premium της nsi όντως! Πιστεύω θα σου αφήσει καλές εντυπώσεις!!
Aν θέλειs δοκίμασε τα αργότερα με την τέκνα και τα νίκελ και με τιs θερμοκρασιεs που εχουμε τωρα πιστευω θα εχουν πολλα αιματα και ζωντανα. Περισσοτερο φυσιγγι εντυπωσιασμου μου φαινετε.Το λογικό αυτό είναι τώρα αύριο που θα τα ρίξω θα σου πω αν όντως είναι καλό φυσίγγι ή τσάμπα τα 15€
Πολύ θα ήθελα να τα ρίξω αυτά ρε φίλε.Κρατα τα για καμία μπεκάτσα κρίμα είναι...... η τσίχλα πάντως πέφτει και με 2% λαμπρο 28gr 4.90...φιλικα
μόνο νο8. έχω ρίξει ένα κουτάκι μ' άρεσαν. ένα φιλαράκι με ποζέ ΤΟΖ (18.5) πίνει νερό στ όνομά τουςΠολύ θα ήθελα να τα ρίξω αυτά ρε φίλε.
Νομίζω βγάζει κ Νο9............
Καλά κάνεις αφού γουστέρνεις ναούμ!!!!Ε ναι
γουστερνεις ναουμ χαχα!!! Δακρυσα .Καλά κάνεις αφού γουστέρνεις ναούμ!!!!
μόνο νο8. έχω ρίξει ένα κουτάκι μ' άρεσαν. ένα φιλαράκι με ποζέ ΤΟΖ (18.5) πίνει νερό στ όνομά τους
Μια χαρά είναι για τσίχλες τα Lambro 2%, πολύ καλά (τα 28γρ Νο8) ... Αλλά τα 24γρ Νο 9,5 είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα ! Τουλάχιστον για δίκαννα ... Έχουν και 100+ σκάγια περισσότερα - σημαντική διαφορά. Και μια χαρά σκοτώνουν τα 9,5αρια την τσίχλα μέχρι τα 40+ μ. (... και τα 10αρια ακόμη) ...Αν το επιτρέψουν οι τσίχλες ίσως θα πάρω μια κούτα...![]()
Ποια λες τα μπλε τα τραπ;Μια χαρά είναι τα Lambro 2%, πολύ καλά (τα 28γρ Νο8) ... αλλά τα 24γρ Νο 9,5 είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα !
Που να πάω ρε με 24gr....;;;τα 24γρ Νο 9,5 είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα !