Dimitris benelli
Banned
Ειπες την μαγικη λεξη.Η κορυφαια πυριτιδα μεχρι 30 γρ φορτιο η ΑS.Aπιστευτη μπαρουτη στο κυνηγιΝα πάρω καλύτερα λίγη ΑS από τν Αντώνη καλύτερα...;;
Δν θέλω csb...
Ειπες την μαγικη λεξη.Η κορυφαια πυριτιδα μεχρι 30 γρ φορτιο η ΑS.Aπιστευτη μπαρουτη στο κυνηγιΝα πάρω καλύτερα λίγη ΑS από τν Αντώνη καλύτερα...;;
Δν θέλω csb...
Φτιάξε ένα 28γρ νο10 με συγκεντρωτήρα και ένα μισόταπο.Να πάρω καλύτερα λίγη ΑS από τν Αντώνη καλύτερα...;;
Δν θέλω csb...
1.50χ30 ,φωτια του κατσαντωνηΦτιάξε ένα 28γρ νο10 με συγκεντρωτήρα και ένα μισόταπο.
Είναι από τα καλά 30αρια το Ναβάρο, αξίζει η δοκιμή....Συνάδελφοι έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το Navaro 30 νούμερο 10 για την τσιχλα;
Αν ναι τι γνώμη έχετε για το φυσιγγι αυτο;
Σκέφτομαι να αγοράσω μια κούτα και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Μια χαρά φυσίγγι είναι φίλε από 8 έως 10 νούμερο που το έχω ρίξει.Συνάδελφοι έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το Navaro 30 νούμερο 10 για την τσιχλα;
Με τι το ριχνεις; καραμπινα ή δικανο;Μια χαρά φυσίγγι είναι φίλε από 8 έως 10 νούμερο που το έχω ρίξει.
Έχω κι εγώ την ίδια γνώμη Οπότε λογικά θα προχωρήσω σε αυτή την αγορά.Είναι από τα καλά 30αρια το Ναβάρο, αξίζει η δοκιμή....
Με Benelli m2 και beretta 302 το έχω ρίξει και τσοκ συνήθως 3* ή 4*.Με τι το ριχνεις; καραμπινα ή δικανο;
Με τι τσοκ;
Ok! Ευχαριστω !!!Με Benelli m2 και beretta 302 το έχω ρίξει και τσοκ συνήθως 3* ή 4*.
Πολύ καλές εντυπώσεις με Μπενελι και 3 άστρα σε νούμερο οκτώ.Συνάδελφοι έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το Navaro 30 νούμερο 10 για την τσιχλα;
Εγω τα εχω ριξει πολυ σε νο 9 και τα ριχνω ακομα που και που πολυ καλο φυσιγγι και πολυ συγκεντρωτικο ριχτο αφοβα απο τα καλυτερα 30 αρια που κυκλοφορουν και σταθεροΣυνάδελφοι έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το Navaro 30 νούμερο 10 για την τσιχλα;
Σε τι τιμή το βρήκες Στέλιο? Καλα φυσίγγια και για περπατητο και για καρτέρι.Συνάδελφοι έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το Navaro 30 νούμερο 10 για την τσιχλα;
6.50 το κουτί και 6.20 το η κουτα.Σε τι τιμή το βρήκες Στέλιο? Καλα φυσίγγια και για περπατητο και για καρτέρι.
Πρέπει να τα έχω δει κάπου στο ίντερνετ 6€ (αν θυμάμαι καλά hobbi.gr) αλλά με τα μεταφορικά για να σου έρθουν κάτω πιο πολύ θα βγούνε.6.50 το κουτί και 6.20 το η κουτα.
Αν υπάρχει καλύτερη τιμή να μου πείτε!!!
https://www.artemis-sport.gr/kunigi/navaro-30.html6.50 το κουτί και 6.20 το η κουτα.
Αν υπάρχει καλύτερη τιμή να μου πείτε!!!
Θα του κάνω μια ερώτηση να μου πει τιμή.https://www.artemis-sport.gr/kunigi/navaro-30.html
Νομίζω ο Γιαλιτακης Ηράκλειο είναι.
Ίσως σου κάνει καλύτερη τιμή στη κούτα.
Όχι φίλε, λογικά απ' τη νέα σεζόν! Ακόμα είναι στο σπίτι του φίλου στην Αθήνα. Πήραμε 25 κουτάκια και δε μπορούσε να τα κουβαλήσει όλα χωριό με το ΚΤΕΛ. Μου είπε μήπως ήθελα να μου φέρει ένα κουτάκι για δοκιμή, αλλά έχω ακόμα σπίτι μου αρκετό στοκ και του είπα όχι, μία και καλή όταν τα φέρει έξω με το αμάξι. Εκείνος δοκίμασε ένα κουτάκι και του πήγαν καλά με Μπενελι κρύο 3*, τώρα πριν 5-6 μέρες, καλό διψήφιο αριθμό έκανε.@Dr V Βασίλη δοκίμασες καθόλου τα flash ;